Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Arkadaşlar hesabımı kitlemişler. Birden fazla kullanıcı kullandığından dolayı..

Halbuki ben hem işyerinde hem burada kullanıyorum. Birden fazla kullanıcının kullandığı sonucuna nasıl varıyorlar..

Neyse hesabı nasıl açtırabiliriz..

Elinde ingilizce metin olan var mı desteğe mail atacağımda..

Hesabı kimden ve nasıl almıştınız birde çok kullanıcıdan dolayı kapanan hesapları kolay kolay açmazlar ing metnin iyi olması gerekir
  • Arkadaşlar rapidshare'nin puan sistemi değişmiş sanırım. FREE point ve PREMIUM point olarak ayırlmışlar. Arkadaşın söylediğine göre free puanlarımızla artık premium hesap oluşturamıyoruz. Nasıl yapıcaz peki?

Free puanlarımızı premium puanlara dönüştüremez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Arkadaşlar hesabımı kitlemişler. Birden fazla kullanıcı kullandığından dolayı..

Halbuki ben hem işyerinde hem burada kullanıyorum. Birden fazla kullanıcının kullandığı sonucuna nasıl varıyorlar..

Neyse hesabı nasıl açtırabiliriz..

Elinde ingilizce metin olan var mı desteğe mail atacağımda..

Hesabı kimden ve nasıl almıştınız birde çok kullanıcıdan dolayı kapanan hesapları kolay kolay açmazlar ing metnin iyi olması gerekir

başka bir forumdan almıştım. tanıdık bir arkadaş.. yani hesapta sıkıntı olmaz.. 500 gb upload vardı içinde..

download limiti var zaten.. istersem herkese dağıtırım.. sonuçta giden kota benim kotam.. neden kaparlar ki hesabı..

dolandırıcılığa karşı ise tamam haklılar. beni korumak adına yapmış olabilirler derim.. ama atacağım mesajla hemen açmaları gerekir.. neyse aldığım kişiye söyledim zaten.. kendisinin ingilizcesi vardı.. atsında açtırsın..

• herkese dağıtamıyorsun ama
    üye olurken şartları kabul etmiş oluyorsun
  • @xweser yani ben bi hesap alırım 2500 gb ekstra kota yüklerim 300 kişiye dağıtırım o öyle olmuyor işte yasak sadce tek kişi kullanabilir
  • HHHMMM , ben 25 inde payoff yapmışım geçen ay. tahmini ne zaman yatar paypal a
  • En erken 23.de gelir ondan sonra beklemeye başla
  • sağol . bu arada msn e ekleyen benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

sağol . bu arada msn e ekleyen benim

• fujifim a220 nihayet gördüler değiştirdiler
  • Logitech airmax bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

fujifim a220 nihayet gördüler değiştirdiler

Sen mi bildirdin

Her kafadan ses çıkıyordu bende zor karar verip almıştım,2mp felan gelir şimdi

Daha öncede eklendi bu ürün gene aynı hatayı yaptılar.Böyle bir hatayı yapmalarına aklım almıyor.Sen 6 tane ürün ekliyorsun onunda ismini yanlış ekliyorsun

Neyse ürün gelsinde problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: project2007

quote:

fujifim a220 nihayet gördüler değiştirdiler

Sen mi bildirdin

Her kafadan ses çıkıyordu bende zor karar verip almıştım,2mp felan gelir şimdi

Daha öncede eklendi bu ürün gene aynı hatayı yaptılar.Böyle bir hatayı yapmalarına aklım almıyor.Sen 6 tane ürün ekliyorsun onunda ismini yanlış ekliyorsun

Neyse ürün gelsinde problem yok

tam ben mail atıyordum translate den çevirirken dur bidaha bakayım dedim değişmiş şansa
    ama hala puanımızı kesmediler senle 1 2 gün içinde ortak bir mail atalım yoksa 3 ay bekleriz valla

• a220 bende siparis etmistim 5 gun oldu bugun hala puanlari dusurmediler a220 siparisi verenler sizin kac gun oldu?
  • dostum 5 günde zaten düşmüyor
    en azından bi 20 gün geçmesi lazım ondan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 19 Aralık 2009; 21:06:02 >
  • quote:

dostum 5 günde zaten düşmüyor
    en azından bi 20 gün geçmesi lazım ondan sonra

oo desene baya beklicez.Ogrendigim iyi oldu sagol
  • Free indirmek artık ölüm oldu. Jdownloaderda olması kimse başında beklemez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Free indirmek artık ölüm oldu. Jdownloaderda olması kimse başında beklemez artık.

Kesinlikle . Nefret etmeye başladım
  • nefret etmeyemi başladın güzel
    rapid de zaten bunu hedefliyordu
    cinnet noktasına gelince sende premium sahibi olacaksın
  • quote:

nefret etmeyemi başladın güzel
    rapid de zaten bunu hedefliyordu
    cinnet noktasına gelince sende premium sahibi olacaksın

Premium'da Premium'a benzese keşke. Premium'da da kota var nasıl Premiumsa artık. Kotayı da yükseltmek için ekstra ücret ödemek gerekiyor. O zaman Premium oluyor Premier.
  • 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.