Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İStanbul Ümraniye tarafında olupta yarın işi olmayan bir arkadaş varmı burada :)
    Kendisinden ufak bir ricam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive
    İStanbul Ümraniye tarafında olupta yarın işi olmayan bir arkadaş varmı burada :)
    Kendisinden ufak bir ricam olacak

ne vardı arkadaşım? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

linki açıyorum şu çıkıyor

Error
    You want to download the following file:

LİNK ADRESİ

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

bazen indiriyor ama genelde de bu yazı çıkıyor ne zamandır , sorun ne ya bilen var mı ?

Premium almadan sana bu dosyayı indirtmem diyor .
  • Hallettim dostum çabuk oldu ama :D
    Para transferi yapacaktık

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 29 Nisan 2010; 18:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuyaka

arkadaşlar bu**** premiuma şimdi başvursam hemen verirler mi? bir de günlük 5 gb aşmak imkansız değil mi? aşmamasını istiyorum da.

neye başvuruyosun anlayamadım
  • quote:

arkadaşlar bu**** premiuma şimdi başvursam hemen verirler mi? bir de günlük 5 gb aşmak imkansız değil mi? aşmamasını istiyorum da.

kredi kartı tanımlı bir paypal hesabınız varsa hemen şifrenizi alıp kullanabilirsiniz, yok kredi kartı paypal ile uğraşamam derseniz ilanıma beklerim..

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=32742742
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

quote:

kredi kartı tanımlı bir paypal hesabınız varsa hemen şifrenizi alıp kullanabilirsiniz, yok kredi kartı paypal ile uğraşamam derseniz ilanıma beklerim..

teşekkürler,
    giriş yaptım da
    Server time: 09.12.2009 00:54:45
    Traffic left: 9 893 MB
    yazıyor. günlük limit 10 gb mı, aylık 150 değil mi değişen bişey yok? acemiyim kusura bakmayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

quote:

teşekkürler,
    giriş yaptım da
    Server time: 09.12.2009 00:54:45
    Traffic left: 9 893 MB
    yazıyor. günlük limit 10 gb mı, aylık 150 değil mi değişen bişey yok? acemiyim kusura bakmayın

başlangıçta 10 gb ile başlıyorsun, her gece 01:00'de 5 gb ekleniyor.. yani aylık 155 gb :)

• suan sadece rapid upload ediyorum acaba yanina netload koysam getirisi nasil olabilir?yoksa sadece rapid mi devam etmeliyim?

sadece hd film upload ediyorum.
  • rapid e yazdıgım son ÖĞÜT ve YALAMA emaili

According to your rules, 60 days passed after files are not downloaded by users will be automatically deleted, and do I REUPLOAD them again?
    I mean, will you apply a BLACKLIST for AUTOMATICALLY DELETED files ? Cause they may have our personal files( documents)?

2) why dont you DIRECTLY wipe SUSPICIOUS files and what are you waiting for ? Can you add a COLOURFULL text for SUSPICOUS and LOCKED files to help people
    to check thousand files and wipe them easier. Each member may have 10000 files and rechecking them with your script takes hours. If your system is blacklisted
    and suspended some files, and if you change its color to RED (WARNING COLOR), people may see them EASIER and wipe them.

3) I had asked to add an option to your new prem members section for SORTING files? .. IS it possible to SORT files according to the DOWNLOAD RATE or download NUMBERS.
    forexample whenever I sort them by DOWNLOAD NUMBERS, I can see LESS POPULAR and NEVER DOWNLOADED files and wipe them easier,

4) I hope you seperate PREMIUM POINTS comes from DOWNLOADS & REFERRERS, and can pay money from DOWNLOADS per week and pay money from REFERRERS per month.
    I dont belive it's very difficult for you. You had this option in past and you had seperated it months ago

5) WHy people prefer HOTFILE, cause they pay PER WEEK and they pay nearly 2-7 times more than you. If you pay faster and INCREASE your RATE , you will earn more member.
    By limiting FREE MEMBERS, you earn LESS members than this. Count on me, people loves money, IT IS MANKIND's common characteristic. MONEY MONEY MONEY as NAPOLEON said
    years ago. Just gimme a chance for 2 months. RISE YOUR EXCHANGE RATE to 2 or 2.5 . You will see how people switch to RAPID-SHARE.

I love rapid-share, LONG LIVE RAPID

beyler gecen boyle bir mesaj sonrası 1.3 e cekmişlerdi oranı, gene yukarı cekerlerse (bu kıyagımı unutmayın), payoff layın hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 9 Aralık 2009; 9:11:24 >

• Arkadaşlar ben collector account'daki tüm dosyalarımı premiuma taşıdım 10bin puan elde ederek üyelik uzatabilmek amaçlı ve premium üyeliğim 14 aralıkta doluyor. Bende daha 10bine ulaşamadım, aklıma geldide hani bu premium üyelikten dosya indirim hakkı doluyorda bir süre beni bekletiyorya uzatma hakkı verip.

Acaba ne kadar süre veriliyor uzatmak için üyelik dolduktan sonra? Birde benim üyelik dolunca dosyalarımı yinede bekletmelimiyim yoksa collector account'a taşıyayım mı? Tüm uploadlarım iu an premium üyelikte ve silinirse resmen biterim. Bu yüzden bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirim. Cevabınızı bekliyorum.
  • arkadaslar kendi paypal hesabim ile referar ile arkadasima rapid hesabi actim.. referardan kazandigimiz parayi nereden gorecegiz 2 euro gelmesi gerekmiyo mu? collec. zone hesabi kullaniyorum..
  • 21-23 gun icinde geliyor paran

http://api.rapid-share.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=getreferrerlogs_v1&login=USERNAME&password=PASSWORD&type=prem

username ve passwordunu yazacan USERNAME ve PASSWORD denen yerlere birde rapid'den sonraki - yi silcen malum forum koruması

ekranda 1260270685,2000,210685239,0 tarzında veriler göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 9 Aralık 2009; 17:08:09 >
  • ERROR: Login failed. diyor. sifreyi ve kullanici adini girdigimden eminim. pre hesabimdakini yazinca no logs diyor ama bunda giris hatali diyor?
  • PASSWORD&type=prem böyle deyilde
    PASSWORD&type=col yapman lazim arkadaşim hesabin collector çünkü
  • Arkadaşlar rapid son zamanlarda indirdiğimden daha fazla gösteriyor. Traffic left limitim çok hızlı azalıyor. Bunu demek için kendi hesabıma bir dosya yükleyip onu indirdim 6 kere indirilmiş olarak gösteriyor. Bana da 6 kat fazla kota yazıyor. Bunun sebebi nedir? İndirme programından mı kaynaklanıyor yoksa başka birşey mi? Program olarak Flashget kullanıyorum.
  • xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 10 Aralık 2009; 1:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsbgl

PASSWORD&type=prem böyle deyilde
    PASSWORD&type=col yapman lazim arkadaşim hesabin collector çünkü

col yazinca oldu dostum tesekkur ederim. yalniz

12603795,2000,0,0 12554699,6000,316519,0 yaziyor yani arkadasimdan baska biri de 3 aylik almis herhalde 6 euro mu kazanmisim ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Arkadaşlar ben collector account'daki tüm dosyalarımı premiuma taşıdım 10bin puan elde ederek üyelik uzatabilmek amaçlı ve premium üyeliğim 14 aralıkta doluyor. Bende daha 10bine ulaşamadım, aklıma geldide hani bu premium üyelikten dosya indirim hakkı doluyorda bir süre beni bekletiyorya uzatma hakkı verip.

Acaba ne kadar süre veriliyor uzatmak için üyelik dolduktan sonra? Birde benim üyelik dolunca dosyalarımı yinede bekletmelimiyim yoksa collector account'a taşıyayım mı? Tüm uploadlarım iu an premium üyelikte ve silinirse resmen biterim. Bu yüzden bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirim. Cevabınızı bekliyorum.

Premium hesabın süresi dolduktan sonra uzatmak için 14 gününüz var.

• 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.