Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tristam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bugün yaklaşık 75GB dosyamı silmişler, bu hızla giderlerse 20 Ekim'e kadar 25GB'ın altına ineceğim için bu konuyu dert etmeme gerek kalmayacak.
    Hotfile'dan da adam gibi birşey gelmiyor ki, çakayım rapidin dibine kibriti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Bugün yaklaşık 75GB dosyamı silmişler, bu hızla giderlerse 20 Ekim'e kadar 25GB'ın altına ineceğim için bu konuyu dert etmeme gerek kalmayacak.
    Hotfile'dan da adam gibi birşey gelmiyor ki, çakayım rapidin dibine kibriti.

Alıntıları Göster
    şuan hızınız ne alemde,benim sürünüyor da.
    8mbit bağlantım var 600kb/sn lerde olan hızım şuan 60 larda.
    Sizde durum ne,rapidde mi problem bende mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hız düşmesi bende de var. 2 mbit hız var ama 60 kbit i geçmiyor. rapid demi sorun var yoksa yurtdışı çıkışlarındamı sorun var.
    indirecek bir şey bulamadım. 25 gb lık kotam oluştu, dün akşam indirmeye başlayayım dedim, şimdi de kotalarım boşa gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

hız düşmesi bende de var. 2 mbit hız var ama 60 kbit i geçmiyor. rapid demi sorun var yoksa yurtdışı çıkışlarındamı sorun var.
    indirecek bir şey bulamadım. 25 gb lık kotam oluştu, dün akşam indirmeye başlayayım dedim, şimdi de kotalarım boşa gidiyor.

Alıntıları Göster
    6.99 euro ya hangi trafigi veriyorlarmış.

https://ssl.rapid-share.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos

en kucuk 100 GB trafik 9.99 euro ???? belki 6.99 a 2ci uyelik alın demek istiyor olabilirler. Böylece her uyelikde 25 GB kota.
    Buda işlerine gelecek.

shadow006, işde adamlar hergun yeni birseyler veriyorlar. Ya 1000 free puana 1 euro versin o zaman tamam 25 gb kotaya.
    Ben gunde 3000 free puanla 3 euro 3 gunde 9 eurp 30 gunde 90 euro kazanırım ki silinenler umrumda olmaz. Ama premium puan
    işi fena bozdu. Rapid-share resmen TTNET gibi davranmaya basladı tek şansımız karşısında ciddi rakiplerin olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 25 Eylül 2009; 9:32:22 >

• quote:

6.99 euro ya hangi trafigi veriyorlarmış.

https://ssl.rapid-share.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos

en kucuk 100 GB trafik 9.99 euro ???? belki 6.99 a 2ci uyelik alın demek istiyor olabilirler. Böylece her uyelikde 25 GB kota.
    Buda işlerine gelecek.

shadow006, işde adamlar hergun yeni birseyler veriyorlar. Ya 1000 free puana 1 euro versin o zaman tamam 25 gb kotaya.
    Ben gunde 3000 free puanla 3 euro 3 gunde 9 eurp 30 gunde 90 euro kazanırım ki silinenler umrumda olmaz. Ama premium puan
    işi fena bozdu. Rapid-share resmen TTNET gibi davranmaya basladı tek şansımız karşısında ciddi rakiplerin olması.

Alıntıları Göster
    Bundan sonra rapide upload eden ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Bundan sonra rapide upload eden ne olsun

Alıntıları Göster
    Artık başka bir barındırıcıya yönelmek şart oldu.Bu rapid her kafasına eseni yapıyor.Müşteri memnuniyetini filan umursamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Artık başka bir barındırıcıya yönelmek şart oldu.Bu rapid her kafasına eseni yapıyor.Müşteri memnuniyetini filan umursamıyorlar.

Alıntıları Göster
    rapid uploader in belini niye kırdı böyle anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 435431543543535

Alıntıları Göster
    onlarada hak vermek lazım bibakımdan her uyeye 500 gb yer verse x kac yuzbin uye hesaplarsanız bu ciddi bir kapasite yuku ve
    bence burada bir acıklama yapabilirdi mesela

Yapılan araştırmada kapasitemizin %65 i PASİF ve cekilmeyen dosyalar oldugundan böyle bir sisteme gidilmiştir felan diye

enazından hakverilebilir o zaman, dusunun bankada 100 milyon doalr var ama ne faiz işletiliyor nede cekmenize izin veriliyor
    boş boş orada yer tutuyor. Siz de olsanız isyan edersiniz. BENİ KIZDIRAN TEK NOKTA TTNET gibi aniden ve sebep göstermeksizin
    bu konuda bir hamlede bulunması.

• quote:

Orijinalden alıntı: 435431543543535

Alıntıları Göster
    kolay mı artık gelirinin bir kısmını uploader ile paylaşıyor, eskisi gibi sistemlerine yatırım yapamayacaklar belki de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

kolay mı artık gelirinin bir kısmını uploader ile paylaşıyor, eskisi gibi sistemlerine yatırım yapamayacaklar belki de..

Alıntıları Göster
    o bi bakımdan ama asıl deminde dedigim gibi %50 den fazlası gibi bir deger PASİF dosya ise bu ciddi sorun boşu boşuna yeni disklere para verilmes. Mesela elinizde 10 TB disk olsa ve dolsa temizlik yapmaya gitmezmisiniz Ben mesela şahsen gecen 200 gb a yakın eski oyun sildim
  • quote:

o bi bakımdan ama asıl deminde dedigim gibi %50 den fazlası gibi bir deger PASİF dosya ise bu ciddi sorun boşu boşuna yeni disklere para verilmes. Mesela elinizde 10 TB disk olsa ve dolsa temizlik yapmaya gitmezmisiniz Ben mesela şahsen gecen 200 gb a yakın eski oyun sildim

Alıntıları Göster
    premium üyelikde dosyaları evladiyelik saklayan ve tr downloada para veren biyer varmı oraya yüklenelim

• quote:

rapid bile senin kadar haşin değil king, nasıl kıydın 200gb oyuna
  • tşkler
  • quote:

onlarada hak vermek lazım bibakımdan her uyeye 500 gb yer verse x kac yuzbin uye hesaplarsanız bu ciddi bir kapasite yuku ve
    bence burada bir acıklama yapabilirdi mesela

Yapılan araştırmada kapasitemizin %65 i PASİF ve cekilmeyen dosyalar oldugundan böyle bir sisteme gidilmiştir felan diye

enazından hakverilebilir o zaman, dusunun bankada 100 milyon doalr var ama ne faiz işletiliyor nede cekmenize izin veriliyor
    boş boş orada yer tutuyor. Siz de olsanız isyan edersiniz. BENİ KIZDIRAN TEK NOKTA TTNET gibi aniden ve sebep göstermeksizin
    bu konuda bir hamlede bulunması.

Senden izin mi isteyeceklerdi, king biz şöyle bir sistem düşünüyoruz ama sen ne dersin diye?
    Rappidde babasının hayrına yapmıyor bu işleri
    Rappidshare de ticari bir kurum ve maddi durumunu düşünecek kar etmeye çalışacak...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Rapid bu günleri mumla arayacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Rapid bu günleri mumla arayacak bence

Alıntıları Göster
    kendince bi sebebi olabilir ama benim gibi rapidkolik bile dosyalarını storage.to ve netload a yedekelemye başladıysa daha ne diyim
  • quote:

kendince bi sebebi olabilir ama benim gibi rapidkolik bile dosyalarını storage.to ve netload a yedekelemye başladıysa daha ne diyim

Alıntıları Göster
    Hotfile falan hepsi yalan ne varsa rapid'de var yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

Hotfile falan hepsi yalan ne varsa rapid'de var yine.

Alıntıları Göster
    Netload'a boşa dosya yükleme Dwarf. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Rapid'den daha acımasızlar dosya silme konusunda. Tek artıları; istediğin parayı en fazla 10-12 gün içinde ödüyorlar. (2-3 günde alan bile var.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Netload'a boşa dosya yükleme Dwarf. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Rapid'den daha acımasızlar dosya silme konusunda. Tek artıları; istediğin parayı en fazla 10-12 gün içinde ödüyorlar. (2-3 günde alan bile var.)

Alıntıları Göster
    eee hotfile a remote ise gavur ölüsü gibi 3 film yukleyecem diye anasının nikahı bekliyor. Eski remote olsa sorun degil.
  • quote:

eee hotfile a remote ise gavur ölüsü gibi 3 film yukleyecem diye anasının nikahı bekliyor. Eski remote olsa sorun degil.

Alıntıları Göster
    Başında oturma sende. Öyle bakarsan bar'a canın sıkılır tabi. Koy remote'u git Aşk-ı Memnu filan izle.

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.