Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ogrendim arkadslar tr saati ile 03:00 - 11:00 arasinda arkadaslar kendim denedim uyumadim gece
  • arkadaşlar premium üyeyim ama rapide 200 mb üstünde yükleme yapamıyorum bir ayarı felanmı var acaba?
  • @REM1903

Yapılmıyor diye biliyorum.

@boçi

Maksimum 200 MB zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boçi

arkadaşlar premium üyeyim ama rapide 200 mb üstünde yükleme yapamıyorum bir ayarı felanmı var acaba?

2GB'lik upload'u direkt browser üzerinden yapabiliyorsun diye biliyorum.

programla olmuyordu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Mart 2009; 22:52:23 >
  • arkadaşlar premium'da 3000 dosya sınırlaması var mı yoksa tek sınırlama 500GB sınırımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

arkadaşlar premium'da 3000 dosya sınırlaması var mı yoksa tek sınırlama 500GB sınırımı?

3000 sınırlaması var
  • quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

Ogrendim arkadslar tr saati ile 03:00 - 11:00 arasinda arkadaslar kendim denedim uyumadim gece

We will now implement HappyHours for our Premium customers, so you can use our infrastructure in the best possible way. Currently, the HappyHours will be active from 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time since that is the only time during which there is unused bandwidth left. During that time, only 10% of the data volume you download will be charged to your traffic balance. So if you download 300 Megabytes during HappyHours, only 30 Megabytes will be accounted. This applies also if you use RapidPoints or TrafficShare for your downloads.
    The amount of unused traffic that can be accumulated has been raised from 12 Gigabytes to 15 Gigabytes.
    Please note that this has to be regarded as a test, and we can reverse the modifications or change the time and percentage rate of the HappyHours at any time if neccessary.

Evet sadece %10 hesaptan dusuyor. bakım şimdi sıraladım iniyorlar insallah Harddiskte boşyer kalır

Yoksa bir de harddiske para vermiyelim

• Çok güzel bir şey ama gece indirenler için. Neyse güzel güzel. Başka şeyler de yaparlar umarım.
  • Bağlantım çok hızlı olsaydı günde 126GB rapidden dosya çekerdim. :(

Ayda 4 TB
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLLeR©

Bağlantım çok hızlı olsaydı günde 126GB rapidden dosya çekerdim. :(

Ayda 4 TB

hocam o kadar kota satın alıncaya kadar hızlı interneti bağlatmada ne var:)) mesela ben vdsl 2 yi sırf şu rapid in kota uygulaması yüzünden bağlat(a)mıyorum. değmez vereceğim paraya çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjimikee -- 22 Mart 2009; 11:29:52 >
  • VDSL'i bırak 8Mbit stabil bağlantım olsa (%100 verim alsak yani, olması imkansız gerçi), günde 84GB hüpletirim, rapidle uğraşan kim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 22 Mart 2009; 12:03:01 >
  • arkadaşlar benim yaklaşık rapidte 250.000 puanlık rapid hesabım war 2 yıldır upload yaparak kazanıyorum..
    Rapid rewards tan puan karşılığı hediye almayı düşünüyorum..Ancak Puanlarımın Güme gitmesinden korkuyorum
    Sorum şu ;
    Acaba alacağım hediyeyi Türkiyeye kargoyla gönderirler mi,Gönderirlerse kargo ücreti alıcıya mı yoksa onlara mı ait olur =)

Bi de bi arkadaş 3000 dosya sınırlaması war demiş benimde bildiğim 500 GB limiti war..Diyelim öyle birşey war benim hesapta şu anda 2918 dosya 3000 oldu mu kapatırlar mı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isc0rpitx -- 22 Mart 2009; 12:48:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: isc0rpitx

arkadaşlar benim yaklaşık rapidte 250.000 puanlık rapid hesabım war 2 yıldır upload yaparak kazanıyorum..
    Rapid rewards tan puan karşılığı hediye almayı düşünüyorum..Ancak Puanlarımın Güme gitmesinden korkuyorum
    Sorum şu ;
    Acaba alacağım hediyeyi Türkiyeye kargoyla gönderirler mi,Gönderirlerse kargo ücreti alıcıya mı yoksa onlara mı ait olur =)

Bi de bi arkadaş 3000 dosya sınırlaması war demiş benimde bildiğim 500 GB limiti war..Diyelim öyle birşey war benim hesapta şu anda 2918 dosya 3000 oldu mu kapatırlar mı :S

KiLLeR© ve ben bu tecrübeye sahibiz.. ikimiz de logitech mouse sipariş etmiştik 1 ay içerisinde gelmişti.. kargo ücreti de ödemiyorsun merak etme.. yanlız KiLLeR© mouse haricinde kamera siparişi de vermiş ama henüz eline ulaşmamış..

bir de listeye yakında yeni hediyeler eklenebilir.. rapid bu konuda ödüller kısmında bi anket hazırlamış..

ayrıca hesabın premium sa 500 gb olduğunu biliyorum yukarıda bahsettikleri collector hesap..

• quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

quote:

arkadaşlar benim yaklaşık rapidte 250.000 puanlık rapid hesabım war 2 yıldır upload yaparak kazanıyorum..
    Sorum şu ;

KiLLeR© ve ben bu tecrübeye sahibiz.. ikimiz de logitech mouse sipariş etmiştik 1 ay içerisinde gelmişti.. kargo ücreti de ödemiyorsun merak etme.. yanlız KiLLeR© mouse haricinde kamera siparişi de vermiş ama henüz eline ulaşmamış..

bir de listeye yakında yeni hediyeler eklenebilir.. rapid bu konuda ödüller kısmında bi anket hazırlamış..

ayrıca hesabın premium sa 500 gb olduğunu biliyorum yukarıda bahsettikleri collector hesap..

Evet yeni ödüller ekleneceğini gördüm bende o eklendikten sonra almayı düşünüyorum..
    Rapid 8 haftada teslim edileceğini söylüyor..

Bi Soru daha soracam Hani hediyenin üzerine tıkladığında "Puanınızı kullanmak istiyor musunuz" sorusuna evet cevabı verdikten sonra adres istiyorlar değil mi ? ve de adreside heralde ingilizce yazacağız değil mi ?

1. CAdde yerine "The first street" yazarız heralde :)

Bu arada Cevabın için tşkLer EYw

• quote:

quote:

quote:

Sorum şu ;

Evet yeni ödüller ekleneceğini gördüm bende o eklendikten sonra almayı düşünüyorum..

Bi Soru daha soracam Hani hediyenin üzerine tıkladığında "Puanınızı kullanmak istiyor musunuz" sorusuna evet cevabı verdikten sonra adres istiyorlar değil mi ? ve de adreside heralde ingilizce yazacağız değil mi ?

evet isim, adres, tel no falan istiyor.. ben ülke haricinde hepsini türkçe yazdım.. tel no verirken de +90 ekledim başına.. birkaç gün sonra doğrulama için mail ile adres bilgilerimi tekrar istediler o kadar :)

edit: şimdi aklıma geldi :) eve teslimatı ptt yaptı eğer ingilizce yazmış olsan hangi ptt çalışanı adresi bulabilir ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 22 Mart 2009; 13:41:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorum şu ;

evet isim, adres, tel no falan istiyor.. ben ülke haricinde hepsini türkçe yazdım.. tel no verirken de +90 ekledim başına.. birkaç gün sonra doğrulama için mail ile adres bilgilerimi tekrar istediler o kadar :)

edit: şimdi aklıma geldi :) eve teslimatı ptt yaptı eğer ingilizce yazmış olsan hangi ptt çalışanı adresi bulabilir ki :)

İşte Bu iyi oldu bende Bizim ev adresini ingilizce yazacaktım =)
    Rapidin şu 150000 puanlık kamerasına yetişemedim diye üzülüyordum adamlar bakalım ne ekliyecekler
    eğer adam gibi bişey eklemeseler şu 90000 puanlık T-Shirt'ü ya da oyun mouse Almayı düşünüyorum

• Selam,

Evet bende qontak arkadaşımız mause istemiştik ve mauslar geldi. Ben kamerada istemiştim samsung marka ama distribitörle sorunları oldukları için bana sony dsc950 kamera göndereceklerini söyleyen bir mail yolladılar ve onuda geçen cuma teslim aldım.Puanın bir yere kaybolmaz merak etme hakkaten rapid sağlam iş yapıyor. Fakat şöyle bir durumda var eğer bir hediye istersen barkod numarasını iste rapidden ve pttden online takip et. Ben iki ürünüde alınca öyle yaptım ve geldiği günü takip ederek gittim aldım malum çalışıyoruz devamlı evde değiliz. Eve geldikleri zaman bakarlar yoksun tekrar iade olur. Benim hesapta şuanda 140.000 puan var yeni hediyeler eklesinler bakalım hoşuma giden bişey olursa tekrar almayı düşünüyorum. Ayrıca 500 gb kota var premium hesaplarda benim hesapta şuan 499.90 gb upload var ve daha fazlasını kabul etmiyor o yüzden bende bi tane collector hesabı açıp oradan devam ediyorum uploadlara :)

Rapid sağlam iş yapıyor helal olsun. Bizimkiler olsa s...r et derlerdi hem para vermiyor hemde hediye istiyor derlerdi kesin :)

• mrb arkadaşlar bn bugün rapidshare premium üyeliğimi uzattım ama rapid sistemini değiştirmiş traffic share denen kafa karıştırıcı bir özellik var forumdan takip ettim ama fazla anlamadım. Bnm traffic share left ve traffic left bilgilerim aşağıda yardımıcı olurmsunuz

Traffic left: 14 860 MB (+55 GB)
    TrafficShare left: 60.00 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider8585 -- 22 Mart 2009; 16:04:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci
    quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap
    arkadaşlar premium'da 3000 dosya sınırlaması var mı yoksa tek sınırlama 500GB sınırımı?

3000 sınırlaması var

An itibariyle bende 4081 dosya gözüküyor uzun zamandır da 3000'in üstündeyim, bence sadece tek sınır 500Gb ki daha geçmedim...
  • 3000 dosya sınırlaması sadece CZ için. Premium için 500GB üst limiti var.

3000 dosya ve 300GB sınırı da mümkün olabilir;
    ama 3000 dosya limitini karşılıklı mailleşmenin sonucu öğrendim, buna eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 22 Mart 2009; 20:51:04 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.