Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir paylaşım ellerini dert görmesin.
  • Benim hesap Temmuz da sona erecek pua birikti bunu ağustos'a ataım dedim ama olmuyor rapid sayfasına yönlendiriyor beni.
  • @ACND puanlarla en fazla 6 ay uzatabilirsin. üyeliğin 5 aya düşünce 1 ay daha uzatırsın. ben bu şekilde yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi statics -- 4 Şubat 2009; 10:51:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

bana da bir mail yollamışlar.. adres bilgilerini tekrar istemişler.. ben siparişi verirken adresi türkçe yazmıştım ondan mıdır?

mail bu

Dear Customer,

we kindly ask you to resend your adress as plain text in order to proceed.
    Please provide the following information:

- Mr. / Mrs. / Ms ?
    - Family name and first name
    - Address, city, postal code
    - Country
    - Phone number

Your address will only be used for sending your reward, and will not be shared
    with third parties.

The RapidPoints have not yet been subtracted from your account. Please make
    sure you do not spend the points for other products (account extension or new
    accounts) until your order has been processed.

We will subtract the RapidPoints when your order is released for shipping.

Best regards,

Selam,

Sana gönderecekleri ürünün adresini teyit etmek için tekrar istemişler. Adresi tam yazıp göndereceksin. Ben gönderdim ertesi gün 100.000 puanımı sildiler. Hala beklemedeyim :) Bide rewards kısmında kamerayı kaldırmışlar. Ben onuda istemiştim, bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR© -- 4 Şubat 2009; 11:32:19 >

• Ben netload üyeliği alacağım rapid delirtti sonunda Netload'da da rapiddeki gibi İDM ye dizip sabaha kadar indirme yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronin

Ben netload üyeliği alacağım rapid delirtti sonunda Netload'da da rapiddeki gibi İDM ye dizip sabaha kadar indirme yapabiliyor muyuz?

evet yapabiliyorsun. netload linkleri bulmakta sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim
  • Rapid iyice sapıttı artık premium üyeler bile isyanlarda.En iyisi torrent..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeRBeDeR©

Selam,

Sana gönderecekleri ürünün adresini teyit etmek için tekrar istemişler. Adresi tam yazıp göndereceksin. Ben gönderdim ertesi gün 100.000 puanımı sildiler. Hala beklemedeyim :) Bide rewards kısmında kamerayı kaldırmışlar. Ben onuda istemiştim, bakalım..

evet tekrar gönderdim bilgileri teşekkürler :)

bu arada biz 250k 300k puanlı ürün beklerken birde kamerayı kaldırmışlar öyle mi..

belki yeni ürün eklerler..

• quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

Ben netload üyeliği alacağım rapid delirtti sonunda Netload'da da rapiddeki gibi İDM ye dizip sabaha kadar indirme yapabiliyor muyuz?

evet yapabiliyorsun. netload linkleri bulmakta sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim

Cevabın için çok teşekkürler.Eğer bildiğin iyi Netload linkleri veren siteler varsa özel mesaj atarsan çok sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Cevabın için çok teşekkürler.Eğer bildiğin iyi Netload linkleri veren siteler varsa özel mesaj atarsan çok sevinirim.

'irfree' var. google' dan arat bulursun..

• quote:

elbette
  • soruma yanıt verebilecek bi arkadaş varmı acaba,

aynı IP li 1 kişi 1 saat içinde toplam 3 puan kazandırabiliyor , bu 1 saatte 3 puan olayı aynı uploaderin dosyaları için geçerli değilmi? yani bu kişi farklı uploaderların dosyalarını indirince hepsine ayrı ayrı 3er puan kazandırabilir değilmi 1 saatte?
  • Arkadaşlar birşey sorucam... Günlük 2.66 gb limitini yükseltmek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok mu? İlla yeni bir hesap daha mı almamız lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar birşey sorucam... Günlük 2.66 gb limitini yükseltmek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok mu? İlla yeni bir hesap daha mı almamız lazım?

9.9 euro ya 100gb kota alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

soruma yanıt verebilecek bi arkadaş varmı acaba,

aynı IP li 1 kişi 1 saat içinde toplam 3 puan kazandırabiliyor , bu 1 saatte 3 puan olayı aynı uploaderin dosyaları için geçerli değilmi? yani bu kişi farklı uploaderların dosyalarını indirince hepsine ayrı ayrı 3er puan kazandırabilir değilmi 1 saatte?

Hayır kazandıramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar birşey sorucam... Günlük 2.66 gb limitini yükseltmek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok mu? İlla yeni bir hesap daha mı almamız lazım?

• quote:

Orjinalden alıntı: statics

@ACND puanlarla en fazla 6 ay uzatabilirsin. üyeliğin 5 aya düşünce 1 ay daha uzatırsın. ben bu şekilde yapıyorum...

Evet sonra aklıma geldi.
  • rapid-share ödüllü t-shirt tasarım yarışması başlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 5 Şubat 2009; 3:42:31 >
  • quote:

quote:

rapid linki bulmakta zorlanmıyorsun. netload çok fazla yok. en küçük programda bile rapid linki var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

rapid-share ödüllü t-shirt tasarım yarışması başlatmış

http://rapid-share.com/tshirt.html

Türkçe açıklamasını yazacak bir arkadaş vamrı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR© -- 5 Şubat 2009; 13:34:05 >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.