Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rapid e aynı anda 20-30 tane dosya upload edebileceğim bir program varmıdır. Yalnız aynı anda uploaddan kastım dosyanın biri bitince diğerine geçmesi değil. Yani bütün dosyaların uploadı aynı anda başlayacak eş zamanlı olarak 20-30 dosyayı birden upload edecek.

Program yada yöntem önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Cevaplayabilecek arkadaş yokmu ?
  • Sabah sorunsuz kullanmakta olduğum ve daha bitmesine 8 ay kalan rapidshare hesabıma artık giriş yapamıyorum,

Your Premium Account has not been found. hatası veriyor, durduk yere hesabıma erişimimi neden kesmiş olabilirler sizce, mail attım ama anca cevap gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

Merhaba benim bir sorum olacaktı.

Rapid e aynı anda 20-30 tane dosya upload edebileceğim bir program varmıdır. Yalnız aynı anda uploaddan kastım dosyanın biri bitince diğerine geçmesi değil. Yani bütün dosyaların uploadı aynı anda başlayacak eş zamanlı olarak 20-30 dosyayı birden upload edecek.

Böyle bir program yok dostum benim bildiğim en azından

ancak 30 browser açarsın 30 tanesinden aynı anda atarsın tabi onada sağlam bağlantı lazım 10-15 mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Sabah sorunsuz kullanmakta olduğum ve daha bitmesine 8 ay kalan**** hesabıma artık giriş yapamıyorum,

Your Premium Account has not been found. hatası veriyor, durduk yere hesabıma erişimimi neden kesmiş olabilirler sizce, mail attım ama anca cevap gelir

Hesabını araklamışlar bence id fln değişmişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

Merhaba benim bir sorum olacaktı.

Eğer vista kullanıyorsan rapid'in sitesinde bulunan "Rapidshare Manager" programı çoklu upload yapabiliyor ama herhangi bir sınırı var mı bilmiyorum.Ben aynı anda 5 dosyayı yüklediğimi hatırlıyorum.
  • quote:

Sabah sorunsuz kullanmakta olduğum ve daha bitmesine 8 ay kalan**** hesabıma artık giriş yapamıyorum,

cevap gelince bizi de bilgilendirirsen seviniriz.
  • Dediğiniz gibi herhalde kötü niyet çerçevesinde hacılandı benim rapid belki de, hâlâ cevap gelmedi ama ümidim de kalmadı açıkçası
  • quote:

arkadaşım rapid aldığın paypal hesabının bilgilerini verirsen rapid tekrar sana bilgileri gönderir.

aşağıdaki bilgilerle rapide durumunu bildirir maili at, büyük ihtimalle hesap sana geri gelir.

paypal ad soyad, mail, trans. id, premium alış tarihi, premium id (bunu değiştiremezler) numarası

http://rapid-share.com/support.html

• quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

arkadaşım rapid aldığın paypal hesabının bilgilerini verirsen rapid tekrar sana bilgileri gönderir.

aşağıdaki bilgilerle rapide durumunu bildirir maili at, büyük ihtimalle hesap sana geri gelir.

paypal ad soyad, mail, trans. id, premium alış tarihi, premium id (bunu değiştiremezler) numarası

Bu yöntemde hem iyi hemde kötü bir yöntem. Şimdi benim kredi kartım yok bir arkadaşın kredi kartıyla hesap aldım ve şifreyi değiştirip kullanmaya başladım. İleriki zamanlarda bu arkadaş isterse benim hesabımı alıp kullanabilecek yani hesap bir nevi tamamen ona ait olacak demekki. Eee ne anladık :)

• quote:

Orjinalden alıntı: DeRBeDeR©

quote:

quote:

Bu yöntemde hem iyi hemde kötü bir yöntem. Şimdi benim kredi kartım yok bir arkadaşın kredi kartıyla hesap aldım ve şifreyi değiştirip kullanmaya başladım. İleriki zamanlarda bu arkadaş isterse benim hesabımı alıp kullanabilecek yani hesap bir nevi tamamen ona ait olacak demekki. Eee ne anladık :)

ben de mail adresnini rapide yanlış yazdığım güvenlik kodunu alamıyordum. bunun yüzünden yılbaşındaki kampanyayı kaçırdım. hem hesabımda 50000 puan hem de 140 gb uploadım vardı. ayrıca 15 ocak da süresi bitecekti. bu hesabı bana bir arkadaş paypaldan almıştı. ben arkadaşdan rica ettim bana trans id ve mail adını verdi. bende bu bilgilerle rapide durumumu anlatan bir yazı gönderdim. sonuçta adamlar mail adresini paypal kullanan arkadaşın mail adresini yaptı. hesabı bana alan arkadaşa rica ettim güvenlik kodunu bana gönderdi.

sonuçta hesabı sana başkası alıp vermişse o arkadaşın, yine sana bu iyiliği yapacaktır. yani bu kadar güvenmiyor musun? hem hesabın zaten başkasının elinde. tanıdığa gitse ne olacak. burası şakaydı. o arkadaşın seni anlayacağını düşünüyorum.

Not: cümleler düşük olabilir kusura bakmayın.

• quote:

Zaten mail attım 2 gün oldu hala cevap gelmedi bir daha mail attım, bekleme durumundayım halen, bilgiler için teşekkürler, biraz olsun içim rahatladı, çünkü kendi paypal hesabımdan aldım

• arkadaşlar 1bucuk senedir premium kullanıcıydım 5günde 25gb limit vardı.. yaklaşık 2aydır hesabım yok dün tekrar aldım.. günde 2.667 gb die okudum rapidin account bölümünden bu konuda da belirtilmiş.. şmdi günde max 2,667 gb mi indirebileceğizz bunu 5gb yapma imkanımız varmı ?? trafficshare left 5gb yazıyo onu da anlatırsanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: apachi_31

arkadaşlar 1bucuk senedir premium kullanıcıydım 5günde 25gb limit vardı.. yaklaşık 2aydır hesabım yok dün tekrar aldım.. günde 2.667 gb die okudum rapidin account bölümünden bu konuda da belirtilmiş.. şmdi günde max 2,667 gb mi indirebileceğizz bunu 5gb yapma imkanımız varmı ?? trafficshare left 5gb yazıyo onu da anlatırsanız sevinirim..

günlük 2.66 gb'yi geçemezsin dostum.
  • off yaa 2.67 şok haber oldu.. bi önceki hesapla günde 10gb a kadar çıkmıştı hesap hayırlı kullanıcı olduğumdan herhalde :DD.. bi umut kota artışını beklicem artık ilerliyen aylarda ... yenilememezlik etmeyin arkadaşlar pişman oldum valla zamanında yenilemediğime.
  • quote:

quote:

Zaten mail attım 2 gün oldu hala cevap gelmedi bir daha mail attım, bekleme durumundayım halen, bilgiler için teşekkürler, biraz olsun içim rahatladı, çünkü kendi paypal hesabımdan aldım

Arkadaşlar ikinci maili dün atmıştım sağolsunlar cevap verdiler, şifremi değiştirip bana bildirdiler, ben de login olup mail ve şifremi tekrar değiştirdim, oh be

• Elimde ayın 31'de dolacak rapid hesabı var kullanılmıyor bu ara, 3-4 günlüğüne 2 kişiye vermek istiyorum. buradan ilk isteyen 2 kişiye vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 13 Ocak 2009; 23:28:55 >
  • Ben alabilirim. Özelden görüşebiliriz.
  • Mesajı ilk ben yazıyorum ACND ama benim ihtiyacım yok ihtiyacı olan birine vermen daha iyi...:)

Bu arada rapidden hiç ödül alan yokmu acaba, tecrübesini bizimle paylaşırdı ya :)

Edit: Ben ikinci olmuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR© -- 14 Ocak 2009; 0:03:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

Ben alabilirim. Özelden görüşebiliriz.

Pm attım.
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.