Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok abi collectors zone'da puan toplayanlar 1er aylık alabiliyo aldığı premium'u uzatmaya çalıstığı zaman
    Due to security reasons, converting points can be done after 24 hours. 

yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

quote:

Orjinalden alıntı: luque_2535

biri acil cevap versin yeni hesap açtım bitane 10.000 puanım var hala nası uzatıcam o aldığım 1ylık premium'u

convert rapidpoints var premium altında ...girince yeni veya aynı hesabı uzatma 2 şık var!

eyvalah snırım 4 ay kadar uzattım..
  • max 6 ay uzatabildim
    Buna da şükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

159661+255 toplam:
    47,979597959795979597959795979598 bu kadar uzatabiliyorum tam 4 sene :D
     Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

6 Aydan fazlasını vermiyor maalesef...

onu bende biliyorum

Kardeşim bende 60485 puan var ama collector hesapta. Sen açabiliyorsan bana 6 aylık pre hesap aç ben sana 25 k göndereyim böyle birşey mümkünmüdür böyle güzelim kampanyadan 1 ay yararlanmak çok pis kor valla ya

• quote:

Orjinalden alıntı: cogullu

You can extend your Account at least 6 months before the expiry date
    bu ne demek ya bir ay uzattım, tekrar denediğimde bu hatayı veriyor hani 6 ay uzatabiliyorduk ne biçim iş.

buna bir cevap yazacak yok mu ben sadece 1 ay uzatabildim, hesabımda daha 20000 puan var ama uzatmaya çalıştığımda yukardaki hatayı veriyor.
  • 4 ay uzattım süper oldu
  • Yok mudur fazladan alıp da bize hayrına vermek isteyen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

3333 yazarken tıkladım , 10000 puan aldı

kendi pc min kurbanı oldum galiba 00:05 idi saat loglara baktım 00:00:41 ve 10bin götürmüş ..uyduruk bi mail attım emininm 24 saat çalışıyordur rapid. hiç aceleci değilimdir ama yeni yıl şansı herhalde...rapidde kaybeden aşkta kazanırmış..
  • puanlar bitene kadar uzattım, 14.000 puanım vardı, 4 ay uzattım, her seferinde 1 ay uzatılabiliyor...
  • ya biri cevaplasın gidecek boşa herşey collector'da puan toplayanlar aldıkları premium'u uzatamıyor :( her seferinde 1 aylık hesap açıyor :(
  • yarın 2.el bölümü rapidci kaynayacak
  • evettttttttttttttttt yardım lütfennnnnnn

quote:

ya biri cevaplasın gidecek boşa herşey collector'da puan toplayanlar aldıkları premium'u uzatamıyor :( her seferinde 1 aylık hesap açıyor :(
  • Yokmu kontör karşılığı 1 aylık hesap alabilecek????
  • arkadaşlar acil yardım lazım. rapid hesabımın mailini hotmail yerine gmail yazmışım. bu yüzden güvenlik kodu gelmiyor ve o yüzden uzatmayı yapamıyorum. daha vahimi istediğim şekilde gmail hesabı açamıyorum. google "_" işaretini kabul etmiyor. ulan gel de kafayı yeme.

bana mail hesabının yanlışlıkla gmail yazıldığını anlatan ingilizce cümle lazım. yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 1 Ocak 2009; 1:27:08 >
  • quote:

ya biri cevaplasın gidecek boşa herşey collector'da puan toplayanlar aldıkları premium'u uzatamıyor :( her seferinde 1 aylık hesap açıyor :(

Maalesef yararlanamayacağız galiba. O kadar puan boşa gidecek ya 1 ay nereye yetecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronin

emre350z
    ne ettin sen bakem ne kadar uzattın

al kendin gör
     Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

2009-01-01 00:00:30 88.229.XXX.XX 10000points

Collector hesabı olanlar,hesaplarına girsin.Convertpointe tıklasın ve Redeem desin.Ama 1 kere yapsınlar çünkü,her defasında yeni hesap verir.Ve 1 ay kullanırsınız

Rapid'e mail atsana hacı. Log'lar elinde nasıl olsa. Kendilerini yalanlamazlar heralde. Düzeltirler bence.

yarın öğlen mail atarım.nasılsa LOGlar bende :)
    6667puanımı geri alırım Umarım !

• quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

@emre350z;
    Eyvallah hocam

rica ederim hayırlı olsun güle güle kullan
  • 4 tane hesap açtım 922 puanım kaldı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar acil yardım lazım. rapid hesabımın mailini hotmail yerine gmail yazmışım. bu yüzden güvenlik kodu gelmiyor ve o yüzden uzatmayı yapamıyorum. daha vahimi istediğim şekilde gmail hesabı açamıyorum. google "_" işaretini kabul etmiyor. ulan gel de kafayı yeme.

bana mail hesabının yanlışlıkla gmail yazıldığını anlatan ingilizce cümle lazım. yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.