Valla sabah sabah moralimi bozdu dedim neden kise indirmemiş hotfile'dan.
Şimdi düzeldi ama gitti 12 saatlik dl ler
Arkadaşlar hotfile'a rapi.d-ten neden hotfile'a remote yapamadığımızı soran oldu mu acaba ?
Yoksa sorun hala devam mı ediyor ?
3 gun once 3 email attım cevap yok
arkadaslar bu yine tiklari saymamis yaa
quote:
Orjinalden alıntı: Emre A.
arkadaslar bu yine tiklari saymamis yaa
bende problem yok gibi 21'i listede
24 Saat takip edemiyoruz ama; Belli saatler arasında dl sayıları güncellenmiyor İngilizcesi iyi olan bir arkadaş mail atarsa belki cevap verirler Bizde sorunu öğreniriz...
dostum ben hotfile hesabımı yeni kullanmaya basladim istemiyordum bi kullanayim dedim.
sonra baktim 20 down felan gozukuyor my fileste staticte 0.02 yazıyor. download sayısı da 2
arkadaşım 1000 download olacak ki 5 $ edecek bu kadar download icinde ya XXX paylaşcan ya film ya oyun baska turlu yakalaman cok zor. Bunlarıda yakalaman icinde en fazla hit alan forumları mesken edinip oralardan paylaşcan. Ayrıca hotfile turk downloadlarınıda saymıyor bu acıdan turk forumlarına ugraman anlam ifade etmez. Ancak yabancı forumları mesken edincen.
dj kelaj dostum hala seni bekliyorum ben bi daha dönmedin bana :)
yabancı siteler için çok iyi aslında ama saymıyor işte
arkadaşlar hotfile kullananlar ben hotfile i hem evden hem işden kullanabilirmiyim böylece upload'um 2 kat artar
quote:
Orjinalden alıntı: KingDwa®F
arkadaşlar hotfile kullananlar ben hotfile i hem evden hem işden kullanabilirmiyim böylece upload'um 2 kat artar
eLBETTE
ogame ci msn e gelsene
quote:
3 gun once 3 email attım cevap yok
Ben de 2 mail attım cevap yok.
kısmet ya ne diyim giden onca paraya mı yanayom 55$ yoksa adamların sesisz kalmasına mı
55$ mı kaybettin? ödemeyi mi yapmadılar?
quote:
kısmet ya ne diyim giden onca paraya mı yanayom 55$ yoksa adamların sesisz kalmasına mı
Ne ara 55 dolar yaptın ya?
ben yurtdisindayim rapidden hotfile'a preium ile olmuyor remote upload sürekli hata veriyor arkadaslar. Sorun nedir maillere cevap gelmiyormu arkadasim