Şimdi Ara

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.907
Cevap
9
Favori
363.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen remote yapabiliyor musun rapid'den?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Günde fix 20 dolar gelse, işi gücü bırakırız valla. Yat aşağı paralar aksın.

Ya yabancılarla konuşuyorum elemanlar 1GB internet kullanıyor

1200$ aylık gelirim var sadece netload'tan, 300 dolarınıda internet ücretine veriyorum diyor

biz neden bu rakamları göremiyoruz

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 19 Haziran 2009; 2:26:03 >

• ya remote uploa da cıkan hata şu

http://**:*******@rapid_share.com/files/216506432/Welding_Metallurgy_of_Stainless_Steels.pdf: Content-Type is text/html

Content-Type is text/html nedemek oluyor ya ??? yani hata anlamı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 19 Haziran 2009; 6:54:39 >
  • arkadaşlar bu hotfilede download yaparken ofiste ttnetle 1mb internetle 107kb/sn, evde 2mb smileadsl var 150-180kb/sn bu normal mi yoksa freede hız limiti var mı?yoksa her türlü 2mb 220kb/sn full mü olması gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: scavus

arkadaşlar bu hotfilede download yaparken ofiste ttnetle 1mb internetle 107kb/sn, evde 2mb smileadsl var 150-180kb/sn bu normal mi yoksa freede hız limiti var mı?yoksa her türlü 2mb 220kb/sn full mü olması gerekir

aldığın değerler süper dostum
  • ogameci beni msn e ekledin mi? daha sı ekleyecekmisin eger eklemediysen ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

ogameci beni msn e ekledin mi? daha sı ekleyecekmisin eger eklemediysen ??

KingDwa®F msn adresin yok bende yazabilir misin *
  • djkelaj@hotmail.com (sen oldugunu anlayacagım bi mesajda eklersen), sana email atmıştım aldıysan eger orada
    yazmıştım mesajı
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu hotfilede download yaparken ofiste ttnetle 1mb internetle 107kb/sn, evde 2mb smileadsl var 150-180kb/sn bu normal mi yoksa freede hız limiti var mı?yoksa her türlü 2mb 220kb/sn full mü olması gerekir

süpermi valla bana 2mbps için düşük geliyor dostum. benim internet sapıtıyor bu aralar
    http://img196.imageshack.us/img196/7025/78429623.jpg

• quote:

quote:

quote:

süpermi valla bana 2mbps için düşük geliyor dostum. benim internet sapıtıyor bu aralar
     Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor]

bu şekilde başka dostum maşallahın var demek free kullanıcı hız sınırlaması mevcut

• Arkadaşlar hotfile yüklediğim dosyaları Rapid$harede ki collector's zone hesabıma nasıl remote upload yapabilirim.?

Yuklemeye çalıştıklarımda hep 12 kb yüklüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rom11 -- 19 Haziran 2009; 18:15:50 >
  • Hotfile'ın Premium olması lazım. Yoksa Rapid nasıl seri indirme yapsın Free olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 19 Haziran 2009; 18:58:37 >
  • Kotu oldu benim için halbuki filefactory de free hesabım olmasına rağmen rapide remote upload yapmıştım.

Bilgi için teşekkürler..
  • Yabancılarla konuşuyorum

eleman hotfile'ın yanında filefactory'de veriyorum diyor.

Bu ne ya ?? Asgari Ücreti yakalıyor adam...

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 20 Haziran 2009; 11:01:58 >

• dostum sen kimler konusuyorsun boyle ya
  • İnsan değil bunlar.
  • arkadaşlar bende 100mbit bağlantı var evimde. msn adresimi yazayım. topluca konusalım msnden birseyler yapalım bence arkadaslar :)
  • Hotfile istatistikleri 19.da takılı kalmış.Bugüne ait hiç bir veri yok
  • Evet bir sorun var galiba download sayılarını da 13 saat önce indirildiğini gösteriyor.
  • herkeste böyle arkadaşlar genel bir sorun var galiba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.