Şimdi Ara

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.907
Cevap
9
Favori
363.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uploading e bulaşmam 2 kez virus bulaştı bana oradan. Enazından hotfile a izne cıkana kadar şans tanıyacam. Zaten 1 sene uyeligim var
    olmadı birine satarım uyeligimi

http://www.uploading.com/premium/

adamların sayfasında hayır yok ya bu ruslar ingilizce felan ögrensinler önce

uyelik linklerine bakın bi

6 aylık üyelik
    $29.95
    *6 aylık Uploading.com
    Premium üyeliği için 29.95 EUR faturalandırılıcaksınız.
    İndirim yapılmış 6 aylık üyelik seçeneğimiz
    şu an için en uygun seçenektir!

29.95 dolar mı EURO mu, bu ne zırvalık, adamlara bunu yazdıgımızda UYE OLUN gorursunuz gibi salakca bi cevap almıştım
    bende cvap olarak fakof yazdım (tabi dogru ingilizce ile) ,

uye olacaklar paypaldan odeme yapmadan once buna dikkat edin 29.95 $ sanıp EURO vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 24 Haziran 2009; 16:28:37 >

• Your status depends on your conversion ratio which includes:

1. The ratio of uploaded files to number of downloads.
    2. The ratio of the users that downloaded your files and the users that become premium based on your uploaded files.

We are trying to encourage the good promoters by increasing their earnings and to reduce the earnings for uploaders that mainly use the free hotfile resources for storage.

Note: Since our price table prior to 24.06.2009 is actually the same as our current Silver rang, we're setting all uploaders with Silver rang for all downloads made before 24.06.2009.

arkadaşlar bugun acıklamayı biraz daha ayrıntılandırmışlar bakarsanız olay beli. Yuklenen dosyanın %kacı cekiliyor yoksa boşa mı depolanıyor.
    Bi uye cekilmeyen dosya yukluyorsa yada uzerinden premium alınmıyorsa kredisi düşüyor.
  • yok yok iyice zıvanadan çıktılar hotfile benim için bitmiştir dememe az kaldı.
  • kardeş bende böyle işler yapmak istiyorum.. örneğin blog sayfası açıp orda upload ettiğim filmleri oyunları vs. yayınlamak istiyorum ama internetm 512/128 kbps.. 12 kb upload ile böyle birşey yapamam acaba başka türlü yolu var mı bu internet hızıyla para kazanabiliceğim bişey ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ölene dek

kardeş bende böyle işler yapmak istiyorum.. örneğin blog sayfası açıp orda upload ettiğim filmleri oyunları vs. yayınlamak istiyorum ama internetm 512/128 kbps.. 12 kb upload ile böyle birşey yapamam acaba başka türlü yolu var mı bu internet hızıyla para kazanabiliceğim bişey ?

Ayda 100-120 TL bütçe ayırırsan bir dedicated server kiralayabilirsin.

100MB UP/DOWN
  • dedicated cok para ben vrs düsünüyorum.Daha ucuz ama aklima takilan vrs üzerinden caps nasil alabilirim.Simdi 10gblik filmi indirdim vrsye caps alamazsam paylasamam.Tekrar kendi pcime indirip caps alsam sacmalik olur bir yolu varmi bu isin?
  • ya filmlerin capsleri netde dolu, gir bi foruma o caps lerin linklerini save et sonrada link at
  • olmaz gibi sanki öyle.
  • Adamlar işi biliyor...
    Uploaderleri kendine çekmek ve linklerini yaymak için başta geliri yüksek tuttular.Şimdide geliri düşürmek için böyle bir yol buldular.Kendileri kaybedecekler

Bir taraftan dl sayım yükseliyor, diğer taraftan upload yapıyorum ama silver puanım düşüyor

Kurdukları sistem hikaye
  • ah ulayn ah 1 sene uye olan kafama ......yım . Haram olsun verdigim 55$ size
  • quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

dedicated cok para ben vrs düsünüyorum.Daha ucuz ama aklima takilan vrs üzerinden caps nasil alabilirim.Simdi 10gblik filmi indirdim vrsye caps alamazsam paylasamam.Tekrar kendi pcime indirip caps alsam sacmalik olur bir yolu varmi bu isin?

VPS kullanmak çok sancılı olabiliyor.

Ah keşke vps almasaydım demenin olasılığı %70-80

VPS/Dedicate'ı SADECE UP/DOWN için kullanacaksın.

Diğer her işi bluray kapağı vs kendi pc'de yapıcan.
  • para ona yetiyor simdilik kardes napican bide bir blog sitesi varhttp://vrsturk.blogspot.com/ cok iyi anlatilmis hersey.Bu arada ben hala hotfile'a remote yapamiyorum rapid üzerinden finish him mi yaptilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 25 Haziran 2009; 18:42:44 >
  • ogameci işyerim kapandı işsizlik maaşına başvuracağım, bu parayla Dedicate kiralamak istiyorum.. tüm günümü bu işe ayıracağım 2 - 3 aylık kiralayacağım uygun bir site önerebilir misin? aylık 100 - 150 tl arası olacak..

daha önceki mesajlarından şunu buldum, hala bunu mu öneriyorsun yoksa daha uygun bir yer buldun mu?

http://seedhost.eu/whmcs/order.php?step=2&pid=2
  • quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

ogameci işyerim kapandı işsizlik maaşına başvuracağım, bu parayla Dedicate kiralamak istiyorum.. tüm günümü bu işe ayıracağım 2 - 3 aylık kiralayacağım uygun bir site önerebilir misin? aylık 100 - 150 tl arası olacak..

daha önceki mesajlarından şunu buldum, hala bunu mu öneriyorsun yoksa daha uygun bir yer buldun mu?

http://seedhost.eu/whmcs/order.php?step=2&pid=2

Öncelikle üzüldüm dostum, geçmiş olsun.

İnşallah tekrar toplarsın.

O siteye ek olarak keyweb.de'yide tavsiye ederim uzun vade için [çünkü kurulum parası alınıyor]

bu iş nasıl gider bi denem yapayım dersen seedhost'u dene.

• hotfile remote olmuyormu biri cevap versin
  • Arkadaşlar üyelik durumunuz nedir ?

Ben COPPER [utanıyorum kendimden]
  • Utanma ogameci;

Adamların niyeti belli, herkesi copper yapmak! İki gündür aralıksız upload yapıyorum dl sayım yükseliyor ama, bronz puanım düşüyor!!!

Copper a düştüğüm gün hotfile benim için biter.
  • Benimde copper bunlar da şerefsiz çıktı. hotfile upload'ı durdurdum.
  • Ogameci doğru yazmışmıyım tercüme edermisin

The new application will lose many users upload your site has stopped thousands of turkey !

What are you say the rationale ???

Edit:Bu şekilde bir mail gönderdim.Altına kendi istatistiğimi ekledim.Bir işe yarayacağını sanmıyorum ama ne düşündüğümüzü bilsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuqurova -- 26 Haziran 2009; 22:00:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

Ogameci doğru yazmışmıyım tercüme edermisin

The new application will lose many users upload your site has stopped thousands of turkey !

What are you say the rationale ???

Şikayeti şu şekilde yaz cuqurova türkiye dersen pek takmazlar.

You will lose many users because of your new ratio implementation.

Why applied this for gain store ? What is the main reason ?

Thank you from now for your answer...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.