Şimdi Ara

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.907
Cevap
9
Favori
363.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hala olmuyor hata veriyor. 10 tane dosya denedim hala aynı hata mesajı veriyor

Opera, IE ve firefox hepsini denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 4 Temmuz 2009; 13:33:04 >
  • Ben hotfile'i bıraktım. uploading.com ile yola devam ediyorum. Tam ben bıraktım remote düzelmiş. lanet olsun. copper dan yükselen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 4 Temmuz 2009; 13:58:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

bende hala olmuyor hata veriyor. 10 tane dosya denedim hala aynı hata mesajı veriyor

Opera, IE ve firefox hepsini denedim

23 dosya attım aynı anda saniyede 5MB ile yükledi
  • bende olmuyor hep yukardaki hatayı veriyor. Neyse lanet olsun zaten hotfile a hem paramı yedi hemde boyle davranyor.
    Neyse yokolması yakın rapid daha guzel ayarlar cekcek o zaman görecek hotfile
  • hotfile para yollamış ama paypalda cıkmıyor. Nasıl olacak bu geri alma işlemi
    request money işlemimi yapcam
  • Jul. 4, 2009 Refund From Anton Titov Completed Details $55.00 USD

boyle gozukuyor para geri gelmiş ama hala paypal hesabım 0$ diyor. Ne zaman cıkar bu para hesabımda
  • Rapid den remote upload yapılıyor. Az önce denedim yaptı. Düzelttiler herhalde.
  • ya hotfile'dan param iade edilmiş paypal a göre ama hesapda gözükmüyor, para iade kac gunde gecer paypal a
  • beyler yeni bir filehost var Storage.to (ref linkli) özellikleri netload ve hotfile a çok benziyor..

- Her 1000 US indirmesine $10 (USA, Canada)
    - Her 1000 EU indirmesine $10 (Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italy, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenian, Lithuania, Bulgaria, Rumania, Liechtenstein)
    - Her 1000 RU indirmesine $10 (Russia)
    - Her 1000 Eastern indirmesine $10 (TURKIYE, United Arab Emirates)

- 90mb ve üstüne ödeme yapıyor

- Remote özelliği şu an için Meg.aupload ve Mediafire için var, ANCAK netload ve Ra.pidshare için de yakında açılacak.

- Free User lar için indirme hızı oldukça hızlı (ben 2mbit hızımla 200ü gördüm free indirmede)

- Ayrıca Manuel Upload yapabilecek hızlı interneti olan arkadaşlar için de gayet kullanışlı görünüyor çünkü upload hızı da çok iyi..

- Eksi bir yönü, FTP özelliği sadece Premiumlara açık ancak fiyatları netlaod ve hotfile kadar yüksek değil, 1ay 6euro, 3ay 15euro, 6ay 28euro, 1yıl 50euro

- Minimum ödeme $10 ve Paypal'a... (henüz ödeme bende ödeme almadım)

ilgili site için bir konu açtım buradan da ayrıntılara bakabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_32831610/tm.htm

• ya hotfile'dan param iade edilmiş paypal a göre ama hesapda gözükmüyor, para iade kac gunde gecer paypal a
  • Anton Titov
    Email:
    paypal@hotfile.com

Total Amount:
    $55.00 USD
    Fee amount:
    $0.00 USD
    Net amount:
    $55.00 USD (equals -$55.00 USD)

Conversion from:
    -$55.00 USD
    Conversion to:
    88.53 TRY
    Exchange rate:
    1 U.S. Dollar = 1.60963 Turkish New Lira

Date:
    Jul. 4, 2009
    Time:
    16:00:00 EEST
    Status:
    Completed

Subject:
    Anton Titov
    Note:

=======================================

Conversion from:
    -$55.00 USD
    Conversion to:
    88.53 TRY
    Exchange rate:
    1 U.S. Dollar = 1.60963 Turkish New Lira

=============================================
    Date:
    Jul. 4, 2009
    Time:
    16:00:02 EEST
    Status:
    Completed

Subject:
    From U.S. Dollar

Total Amount:
    -88.53 TRY
    Fee amount:
    0.00 TRY
    Net amount:
    -88.53 TRY

Date:
    Jul. 4, 2009
    Time:
    16:00:04 EEST
    Status:
    Completed

Subject:
    Credit Card
    Funding Type:
    Credit Card
    Transfer from:
    MasterCard Card XXXX-XXXX-XXXX-xxxx
    This transaction will appear on your bill as "PAYPAL *HOTFILECOM".

=======================================

acaba pazartesiye yatarmı

• remote düzelmis sonunda bakalim nasil olucak simdi
  • soruma bi allahın kulu cevap verebilirmi ? LUTFEN
  • quote:

soruma bi allahın kulu cevap verebilirmi ? LUTFEN

Sanmıyorum 6-7 işgünü sürebilir.

Bana hep 6 iş gününde yatıyor.
  • tamam sagol peki bu para paypal' a gelince nasıl cekiyorum, yani baglantılı oldugum kredi kartına (garanti sanal kart) a mı gececek.
  • quote:

tamam sagol peki bu para paypal' a gelince nasıl cekiyorum, yani baglantılı oldugum kredi kartına (garanti sanal kart) a mı gececek.

Sanal kartın VISA ise çekebilirsin ama MASTER ise çekemezsin.

Eğer banka hesabı açıp paypal'a eklersen 6 tl masraf ile banka hesabına 6 günde alırsın paranı
  • yani paypal'da para gözükdükden sonra sanırsam

GARANTİ SANAL KART bendeki visa misa bilmiyorum ama sanal karta web uzerinden para aktar
    kartdan hesaba aktar yapabildigime göre sanırsam o para paypal'da oluncada gelebilir.
    peki paypal'da parayı görünce nasıl bir işlem uygulayacam menuler cok karışık da bi örken
    CAPTURE lu anlatım yapabilrmisin yada netde bunu anlatan yer varmı
  • ogameci sen hotfileden iyi kazanıyor musun? hotfilenin uploadı cok hızlı aslında ona geri donmek istiyorum.. Copperdan yüksek olabiliyor musun?
  • hotfileda benimde rütbe cooper ama bazi dosyalarim silver olmus.Bir fark olustururmu bu olay?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre A.

ogameci sen hotfileden iyi kazanıyor musun? hotfilenin uploadı cok hızlı aslında ona geri donmek istiyorum.. Copperdan yüksek olabiliyor musun?

genelde hep copper

bi kere bronze oldum

Gelicek p.tesi bi 15$ alıcaz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.