Şimdi Ara

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.907
Cevap
9
Favori
363.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 saniyeyle kaçırıdım ogameci Türkçeyide sitelerine eklediklerine göre bizlere önem veriyorlar bence.Neyse cevap gelirse sizinle paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

ogameci işyerim kapandı işsizlik maaşına başvuracağım, bu parayla Dedicate kiralamak istiyorum.. tüm günümü bu işe ayıracağım 2 - 3 aylık kiralayacağım uygun bir site önerebilir misin? aylık 100 - 150 tl arası olacak..

daha önceki mesajlarından şunu buldum, hala bunu mu öneriyorsun yoksa daha uygun bir yer buldun mu?

http://seedhost.eu/whmcs/order.php?step=2&pid=2

Öncelikle üzüldüm dostum, geçmiş olsun.

İnşallah tekrar toplarsın.

O siteye ek olarak keyweb.de'yide tavsiye ederim uzun vade için [çünkü kurulum parası alınıyor]

bu iş nasıl gider bi denem yapayım dersen seedhost'u dene.

eyvallah dostum, ben seedhost ile başlayayım o zaman..

• Hotfile'a upload yapan var mı?
  • hotfile silverdan coppera düşmüştü tekrar silvera doğru yükselme var. uploaderlar cok kızmışki uygulama biraz daha yumuşamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: algkmn

hotfile silverdan coppera düşmüştü tekrar silvera doğru yükselme var. uploaderlar cok kızmışki uygulama biraz daha yumuşamış

Sanmıyorum dostum.
    Bende bi değişiklik yok.

----------------------

@ACDN

Ben yapıyorum.
  • Bende de bir değişiklik yok aynı copper, adamlar kim bilir ne kadar para ödedi de bu önlemi aldılar. böyle hiç kazanç sağlanılmaz ki yahu 2 dolar'ı ne yapayım ben.
  • ya mega-upload da paylaşım mı yapsam ne yapsam bilmiyorum cunku mega-uploadda 100 mb altına puan veriyorda
    ama mega-upload yuklemesi o kadar salak ki oda beni deli ediyor sanırosam rapid e geri döncem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 29 Haziran 2009; 7:42:30 >
  • Dün benim hesabı dondurdu adamlar.Gün boyu %100 copper da takılı kaldı.Nasıl ertesi güne geçti %74 bronza çıktı.Çok ince hesaplar var çokkkk !!!

Copper da para vermiyor.Upload yapmanın bir anlamı yok...
  • 71.59Gb (1033 files)

dosyam var. ve dün sadece $0.19 geliş :D %70 bronze şuanda.
  • quote:

quote:

hotfile silverdan coppera düşmüştü tekrar silvera doğru yükselme var. uploaderlar cok kızmışki uygulama biraz daha yumuşamış

Sanmıyorum dostum.
    Bende bi değişiklik yok.

----------------------

@ACDN

Ben yapıyorum.

Nasil yapiyorsun dostum.Ben premium rapid ile deniyorum sürekli hata veriyor olmuyor?
  • 2 gun once %55 GOLD iken şu an %0 COPPER'ım. , ne yani 2 gun yuklemeyince (/ bu arada download da
    222 den 467 e cıkmasına ragmen) ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • adamların HOW TO BE A PLATIN MEMBER felan fişmanı okuyyan varmo ??_

ne demişler tutup hergun 10 gb upload yapar ve yeterince de reklamınız OLMAZ ve onları ceken olmazsa aniden bi gunde
    copper a dusersiniz. Bu demek oluyorki, hergun 10 gb gibi abanmak yerine az az ucundan accık koyup bol bol reklam yapmak
    gerekcek. Yada cok populer şey bulmak. Kısacası BASIP bunları kendi hostları ile yalnız bırakcaz

HOTFILE UZMANLARINA NOT (OGAMECI)

hotfile alalı 13 gun olmuş (1sene uyelik almıştım salak gibi), iptal ettirme şansım varmı ve paramın ne kadarını geri alaiblirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 29 Haziran 2009; 14:25:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

quote:

quote:

Sanmıyorum dostum.
    Bende bi değişiklik yok.

----------------------

@ACDN

Ben yapıyorum.

Nasil yapiyorsun dostum.Ben premium rapid ile deniyorum sürekli hata veriyor olmuyor?

Ben remote olarak değil, kendi pc'imden yapıyorum. FTP ile.

---------------

@KingDwa®F

Geri iade yapabileceğini sanmıyorum çünkü herhangi bir hizmet sorunu yok

ancak elden satma şansın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 29 Haziran 2009; 16:00:19 >

• ogameci msn e gelebilirmisin
  • @ogameci cevap icin tessekürler.
    Rapid üzerinden hotfile'a remote upload yapabilen yok sanirim o zaman.
  • "hotfile a yazdım 13 gundur uyenizim ama cıkmak istiyoerum diye bana şunu YAZDILAR o RANK'ler PREMIUM olmayanlara
    siz premium oldugunuzdan PLATIN siniz zaten diye. "

Böyle bir durum olabilirmi ogameci.Senin ingilizcen iyi bir mail atsana.
  • ya acıkcası isterlerde ultima platin yapsınlar hic umrumda degil, paramıda vermeyecekler bende evdeki makinayı 24 st kesintisiz download a koycam
    hotfile dan boylece hırsımı alırım belki heriflerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

"hotfile a yazdım 13 gundur uyenizim ama cıkmak istiyoerum diye bana şunu YAZDILAR o RANK'ler PREMIUM olmayanlara
    siz premium oldugunuzdan PLATIN siniz zaten diye. "

Böyle bir durum olabilirmi ogameci.Senin ingilizcen iyi bir mail atsana.

Şu emaili bir yaz gönder bakalım ne cevap gelecek,

Hello, you are saying that rates for free users, if you're premium user, you are already platinium.

But problem is here, i am premium BUT i am NOT platinium, I AM COPPER.

Can you fix it please as soon as...
  • Tamam ogameci şimdi gönderdim.Bu ikinci mail.Cevap gelirse burda sizinle paylaşırım.Teşekkürler...
  • Cevap geldi ogameci

Hello!

Premium users are not related in any way with account status.
    New 5 account types are implemented for uploaders only
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.