Şimdi Ara

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.907
Cevap
9
Favori
363.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feverfire

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Beyler Hotfile'dan Rapid'e remote upload olayı mümkün mü?
    http://user:pass@hotfile.com/dosya.rar gibi mesela?

king arkadaşımız denemişti premium ile olmamıştı

Peki diğer paylaşım sitelerinden herhangi birinden rapide remote upload mümkün mü? Netload vs.?
    Şu dosya sınırını da biraz arttırsalar çok iyi olacak da işlerine gelmiyor sanırım remote olayının boku çıkar diye...

Yapacağın linkdeki boyut 200mb ise netload dan rapid mega -upload dan rapid yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 27 Temmuz 2009; 3:33:38 >

• arkadaslar hotfilede Ödeme Bilgisi: alanına paypali seciyorum bir kutucuk aciliyor oraya ne yazmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmr_026

arkadaslar hotfilede Ödeme Bilgisi: alanına paypali seciyorum bir kutucuk aciliyor oraya ne yazmam gerekiyor.

paypal adresini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: tmr_026

arkadaslar hotfilede Ödeme Bilgisi: alanına paypali seciyorum bir kutucuk aciliyor oraya ne yazmam gerekiyor.

paypal adresini.

paypal adresi nedir aciklayabilirmisin ?
  • @ tmr_026

Sanal kart veya kredi kartına bağlı email adresi.

-----------------

Arkadaşlar hotfile ve netload un yanında linkbucks vermeye devam.

Adamlarda otomatik ödeme sistemi var cashout yaptıktan 3 saniye sonra para paypalınızda.

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor]
  • Arkadaşlar şuanda remote kotası 10gb

sizdede öylemi neye göre değişiyor acaba ?
  • Geçmiş olsun uploading de hotfile sistemine geçti. acayip moralim bozuk ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Geçmiş olsun uploading de hotfile sistemine geçti. acayip moralim bozuk ya.

Bunu bekliyordum açıkçası.
  • Ben de.
  • ya normali bu zaten bizim gibi kekleri guzel şeyler ile kandırıp (lolipop) sonrada peceyi acıyorlar bir bakıyorsunuz kız oglan kız cıtır meger
    kaşarlı tostmuş hemde çift kaşarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

ya normali bu zaten bizim gibi kekleri guzel şeyler ile kandırıp (lolipop) sonrada peceyi acıyorlar bir bakıyorsunuz kız oglan kız cıtır meger
    kaşarlı tostmuş hemde çift kaşarlı

• E OYLE DEGİLMİ?? Gene en dürüstü rapid-share cıktı acıkcası bugune dek cok az sorunum oldu. Ne yazsam 24-48 st icinde (hafta sonu olursa 48-72st) icinde cevap veriyorlar. Hele başlıgınız cok onemli ise (ikna edici bir başlık ise) 24 icinde mutlak dönüyorlar (paramı neden yollamıyonuz bakın küscem size gibisinden ) . Netload fena degil ama storage.to hızla onun yerini alıyor. Yukleme hızı ve stabilitesi ona göre daha iyi.
    Ama para kazanmayı bıraktıgımdan tek amacım rapid kotalarımı acil durumlarda kullanmak. Onun dışında son zamanlarda filmleri storage.to dan
    tek dosya olarak (430-450 kb ile) cekiyorum (tek dosya tek task ve TEK SPLIT hızı), rapide de bu şartlarda 320-330 gecilmiyor ancak 2 splitde
    430 oluyor. Oyunları ise genelde rapid de oldugundan oradan cekiyorum. Netload uyeligi bitince devam ettirirmiyim bilmiyom (5 ay kaldı)
    o duruma göre olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 6 Ağustos 2009; 14:22:27 >

• Arkadaşlar, şuanda "copper" olarak bir ödeme daha aldım.

Sağolsun Hotfile ilk günden bu yana ödemelerde zerre sektirme yapmadı.

Rapid-Share'in Alternatifi HotFile [Türkiye'den Yapılan Downloadlar ARTIK Sayılıyor]

Ek olarak Paypal'da toplanan 96$'ıda Banka Hesabıma çekme talimatı vericem şimdi.

Durumdan tekrar haberdar ederim arkadaşlar...

• Sadece Adult paylaşım mı yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Sadece Adult paylaşım mı yapıyorsun?

Zaman zaman değişiyor dostum.

Sabit bir dalda paylaşım yapmıyorum ama genelde adult.
  • Her hafta pazartesi günü mutlaka ödeme yapıyorlarmı.
    Benim hotfile hesabımda 5 günde 130 dolar birikti, bu gün pazartesi gönderen eden yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suadem

Her hafta pazartesi günü mutlaka ödeme yapıyorlarmı.
    Benim hotfile hesabımda 5 günde 130 dolar birikti, bu gün pazartesi gönderen eden yok :)

5 aydır hotfile'ı kullanıyorum

Her p.tesi ödeme yapıyorlar. Hiç sektirmiyorlar.

Eğer ödeme alamadıysan mutlaka bir sorun vardır hesabınla ilgili.
  • 5 günde 130 dolar mı?
  • RapidShare'den Hotfile'a Remote upload yaparken şu hatayı alıyorum. Acaba nedendir ve nasıl çözebilirim?
    "Content-Type is text/html"
  • Remote yi ne şekjilde yapmaya çalışıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.