Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
144.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakat sitesini inceledim de download etmek isteyen kullanıcılar için de hiç cazip seçenekler sunmuyor. Yani kullanıcıyı kendine çekemiyor. 24 saat içinde 300 Mb dosya çekebilirsiniz o da 40 Kb/sn ile diyor. Yani premium al diyor o da aylığı 19,95 Euro. Acaba niçin böyle fahiş bir fiyat politikası sergiliyor? Hani rapid olsa ne yapsa yeridir diyorum da. Dosyaları kıt olan bir site için sadece uploadcılara para vererek dosyalarını yaygınlaştırabilir mi bilmem. Hani download yapanlar için daha iyi koşullar sunsa en azında 100 Kb /sn ile sürekli indirebilirsiniz falan gibi. O zaman Tr deki kullanıcılar için çok iyi olurdu. Fakat günlük 300 Mb gibi komik bir rakam ile biraz zor free kullanıcı toplar. Bu bir kısır döngü aslında. Free kullanıcı artarsa uploader artar uploader artarsa premium kullanıcı artar. Yani bence önce free kullanıcıyı sevindirmeleri gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 18 Ocak 2009; 10:48:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Fakat sitesini inceledim de download etmek isteyen kullanıcılar için de hiç cazip seçenekler sunmuyor. Yani kullanıcıyı kendine çekemiyor. 24 saat içinde 300 Mb dosya çekebilirsiniz o da 40 Kb/sn ile diyor. Yani premium al diyor o da aylığı 19,95 Euro. Acaba niçin böyle fahiş bir fiyat politikası sergiliyor? Hani rapid olsa ne yapsa yeridir diyorum da. Dosyaları kıt olan bir site için sadece uploadcılara para vererek dosyalarını yaygınlaştırabilir mi bilmem. Hani download yapanlar için daha iyi koşullar sunsa en azında 100 Kb /sn ile sürekli indirebilirsiniz falan gibi. O zaman Tr deki kullanıcılar için çok iyi olurdu. Fakat günlük 300 Mb gibi komik bir rakam ile biraz zor free kullanıcı toplar. Bu bir kısır döngü aslında. Free kullanıcı artarsa uploader artar uploader artarsa premium kullanıcı artar. Yani bence önce free kullanıcıyı sevindirmeleri gerekir.

dediğiniz konuyu adminlerle konuştum.. download etmek isteyenlere cok cazip olmaması.. onların dediği de su an için her tarafta uploading.com linkleri görmeleri için uploaderlara öncelik verdikleri (yüksek kazanc ve diger kolaylıklarla). Arkasından da insanların az da olsa premium alarak alışmaları.. sonuçta 2sini birden aynı anda veremezler.. netload da keza öyle.. uploaderlara çok çok kazanc saglamıyo, iyi bir support ünitesi yok ya da file hdd crash vs.. meydana gelio ancak download kısmında kimse eline su dökemez.. bu biraz da yaygınlaşma politikası bence..

• Şimdi burda maksat karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz yoksa o iyi bu kötü demiyorum. Bu gibi dosya paylaşımının babası benim bildiğim emule tamamen karşılıksız paylaşırsın. Tamam bir kredi dosyası sistemi var ama o da kesinlikle gönderdiğinin karşılığını alacaksın diye bişey yok. Sonra torrent, Uploadın da kaydını tutar ve daha adaletlidir. Sonra da bu (tam ismi nedir bilmiyorum dosya saklama ve sunmaya yarayan ) siteler çıktı. Bunlar da upload ile zaman kaybetmek istemeyen (parasını veririm dosyamı alırım) diyen kullanıcılar için. Bir de sanal şeylere para vermeyi istemeyenler vardır. Bu arkadaşlarda forumlarda "rapidden sınırsız indiren program" konularının müdavimleridirler. Neyse bu sitelerin amacı para kazanmaktır şüphesiz. Uploaderlara da bu şekilde para kazandırmaları bir çeşit yatırım. Rapid direk olarak para vermiyordu fakat sakat puan sistemlerinin kurbanı oldular sistemi değiştirmek zorunda kaldılar. Aslında kurban olup olmadıkları belli değil hala çatır çatır rapid hesabı satıldığına eminim. Puanlarla yeni hesap açılıp korsan olarak daha ucuza satılmasının önüne geçemeyince kotaları azalttı ve puanları kotaya çevirme yöntemini koydu. Para veren siteler de zaten 10 takla attırıp birkaç dolar veriyor. Sonra bir de referans bulma olayını çıkardılar saadet zinciri oluşturucaz. Arkadaşlarımıza çarpıcı başlıkları olan spam mail atmaya bile başlayabiliyoruz (bana geliyor). Biz de nasılsa bilgisayar başındayız 3-5 fayda olur diye düşünüyoruz. Ama resmen adamların part time işçisi olup çıkıyoruz. Ben 1 saatte yaptığım 300 Mb upload ile bu sitelerden dolar zengini falan olacağımı düşünmüyorum. Kendi fikrim bu gün netloada yaptığım uploadlar ile ortalama olarak 400-500 puan alsam anca kendi üyeliğimi devam ettirebilirim. Yarın öbür gün rapid kotayı aylık 500 Gb yapar gider yine ona upload yaparım yine üyeliğimi çıkarırım. Şimdi bu uploading.com da bizim o kadar puan toplamamızın zor olduğunu biliyor o yüzden bol keseden dağıtıyor. İleride netload puanlarımız hani oldu da tavan yaptı diyelim sanıyormusunuz ki bu sistem bu şekilde devam eder. Baktı para çok gidiyor tak değiştirir. Şu anda bana avantajlı gelen gelen netload oldu 1 aydır kullanıyorum. 2 ay sonra ne olur bilemem. Tavsiyem kendinizi bu tür şeylere fazla kaptırmayın. Kimse kimseye oturduğu yerden para vermez. Üstte de yazdım illa çok uğraşicam diyorsanız kiralayın bir VPS oradan çalışın. Türkiye şartlarında ev kullanıcılarının bağlantı hızıyla aylarca 7/24 upload yapmaya uğraşırsanız üzülürüm doğrusu. Bir ara reklam izleyerek para kazanın falan gibi şeyler vardı acaba onlardan para alabilen var mı?

• arkadaşlar merhaba,

benim ufak bi sorum var , burayı baştan sonra okudum ama bir türlü netload linklerimi ya da rapid linklerini remote upload yapamadım...şöyle diyeyim, rapidde epey dolu bi premium hesabım var, oradan netloada aktarmak istiyorum, remote upload diyorum, tam yapıyor ama 12 kb lık dosya gösteriyo, epey uğraştım ama çözemedim, bu işi en ince detaylarıyla siz bilirsiniz :D şu garibe bir el uzatın
  • Cryptload programını son 15 günde sorunsuz kullanan var mı?
    Bende 10 gündür sorun var
    Hız sürekli inip - çıkıyor ve sonunda yeniden başlıyor
    Takılıp kaldım bir filmde.
  • sırf netload linki veren yada ağırlıklı olarak netload linki veren forum varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri

sırf netload linki veren yada ağırlıklı olarak netload linki veren forum varmı

Var kardeş.Ne arıyorsan yanına netload yazıp googlda arattır bulursun.

Arkadaşlar netloaddan upload yaparken rapide nasıl remote upload yapıcaz.FTP olarak remote upload yapılabiliyormu.Anlayan biri basit bir dille anlatabilirse çok makbule geçer

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuqurova -- 19 Ocak 2009; 15:05:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

quote:

Arkadaşlar netloaddan upload yaparken rapide nasıl remote upload yapıcaz.FTP olarak remote upload yapılabiliyormu.Anlayan biri basit bir dille anlatabilirse çok makbule geçer

Şimdiden teşekkürler...

sanırım netload linklerini rapidshare linklerine dönüştürmek istiyorsun.bunun için bir adet netload premium hesabı bir adet rapidshare collectors hesabı gerekir
    rapidshare collectors hesabında remote uploads kısmına geliyorsun
    diyelim ki linkimiz buhttp://@www.netload.in/dateiCkFrSHK7eo/ThroughDarkness_AITD_360.part01.rar.htm
    http://dan sonra gelen kısma login:şifre yapıstırıyoruz sonra @koyuyoruz
    logınım 3 olsun şifrem 5 olsun link şöyle oluyor
    http://3:5@www.netload.in/dateiCkFrSHK7eo/ThroughDarkness_AITD_360.part01.rar.htm
    sonra add kısmına tıklıyoruz hemen asagıda rapidde.baslıyor ve refresh yaparsanız dosyların upload edıldıklerını gorursunuz dogru yapmıssanız.200 mb dan buyuk dosyaları remote upload yapamazsınız rapıdshare e aynı anda 30 adet yapabılırsınız bılgınıze

• quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

quote:

Şimdiden teşekkürler...

sanırım netload linklerini**** linklerine dönüştürmek istiyorsun.bunun için bir adet netload premium hesabı bir adet**** collectors hesabı gerekir
    **** collectors hesabında remote uploads kısmına geliyorsun
    diyelim ki linkimiz buhttp://@www.netload.in/dateiCkFrSHK7eo/ThroughDarkness_AITD_360.part01.rar.htm
    http://dan sonra gelen kısma login:şifre yapıstırıyoruz sonra @koyuyoruz
    logınım 3 olsun şifrem 5 olsun link şöyle oluyor
    http://3:5@www.netload.in/dateiCkFrSHK7eo/ThroughDarkness_AITD_360.part01.rar.htm
    sonra add kısmına tıklıyoruz hemen asagıda rapidde.baslıyor ve refresh yaparsanız dosyların upload edıldıklerını gorursunuz dogru yapmıssanız.200 mb dan buyuk dosyaları remote upload yapamazsınız rapıdshare e aynı anda 30 adet yapabılırsınız bılgınıze

Kardeş çok teşekkür ederim.Meğerse ne kadar basit ve kolay bir şeymiş :D Bende tekrardan upload edicek sanıyordum. 6 tane linki 15 sn de rapide çevirdi :D

Netloada upload yaparken nasıl yapıcaz.İkisine birden aynı anda upload oluyormu.Özellikle ftp ile...

• quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

HDD hataları azaldı gibi sanki? 2-3 gündür denk gelmedi. Sizce bir düzelme var mı yoksa benim şansıma mı?

Gene aynı. 720p filmlerin netload olmamasına özen gösteriyorum artık. Kesin partlardan biri hatalı. El atmaları lazım artık.

haklısın. çok sık olmasada karşılaşıyorum hdd hatası ile. öyle durumlarda yedeğimdeki rapidden veya mega uploaddan eksik part(lar)ı tamamlıyorum. bu arada mega uploadın freesi çok hızlı indirmeye izin veriyor. sık sık 200-300 k/sn hızını görüyorum.

ama yine de netloadtan çok memnunum. çünkü, yaklaşık 4-5 ay boyunca rapidten aynı anda 5 hesap ile indirdiğimden çok daha fazlasını 2 ayda netloadtan indirdim. yani yaklaşık 25 prem rapid hesap nerde; 2 prem netload hesap nerde (maliyet açısından söylüyorum). bir de şimdilerdeki rapidin 2.5gb/gün limiti bende öylesine rapid nefretine dönüşüyor ki, anlatmam.

netloadtan tek memnun kalmadığım husus, hdd dayandıramıyorum. altıncı 1tb lık hardiskimde dolmak üzere (senin gibi 720p film-dizi-belgesel ile ilgileniyorum). hdd deyince, bu aralar western digital 1tb harici hdd bulunmuyor nedense hiçbiryerde (wd yi merak ediyorum, çünkü diğer hdd lerim wd)

• Benzer bir sorunu başka bir yerde sormuştum. Elektronik ürünlerde genel olarak gümrükte bir problem varmış sanırım.
  • Ya bu netload'ta en fazla 30 kb ile falan upload edebiliyorum, neden böyle acaba ? Premium mu olmak gerekiyor hizli yükleme yapmak icin. Ustalardan yardim bekliyorum.

Neyse olay cozülmüstür, baglantimda bir sorun var sanirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 21 Ocak 2009; 3:20:04 >
  • quote:

Benzer bir sorunu başka bir yerde sormuştum. Elektronik ürünlerde genel olarak gümrükte bir problem varmış sanırım.

netload ve gümrük?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcok

quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

HDD hataları azaldı gibi sanki? 2-3 gündür denk gelmedi. Sizce bir düzelme var mı yoksa benim şansıma mı?

Gene aynı. 720p filmlerin netload olmamasına özen gösteriyorum artık. Kesin partlardan biri hatalı. El atmaları lazım artık.

haklısın. çok sık olmasada karşılaşıyorum hdd hatası ile. öyle durumlarda yedeğimdeki rapidden veya mega uploaddan eksik part(lar)ı tamamlıyorum. bu arada mega uploadın freesi çok hızlı indirmeye izin veriyor. sık sık 200-300 k/sn hızını görüyorum.

ama yine de netloadtan çok memnunum. çünkü, yaklaşık 4-5 ay boyunca rapidten aynı anda 5 hesap ile indirdiğimden çok daha fazlasını 2 ayda netloadtan indirdim. yani yaklaşık 25 prem rapid hesap nerde; 2 prem netload hesap nerde (maliyet açısından söylüyorum). bir de şimdilerdeki rapidin 2.5gb/gün limiti bende öylesine rapid nefretine dönüşüyor ki, anlatmam.

netloadtan tek memnun kalmadığım husus, hdd dayandıramıyorum. altıncı 1tb lık hardiskimde dolmak üzere (senin gibi 720p film-dizi-belgesel ile ilgileniyorum). hdd deyince, bu aralar western digital 1tb harici hdd bulunmuyor nedense hiçbiryerde (wd yi merak ediyorum, çünkü diğer hdd lerim wd)

Evet şu aralar her yerde galiba hdd sıkıntısı var. Bende bulamıyorum alacağım 2 tane 1 tb lık.
    Günde 500-600 gb indirdiğim oluyor netload ile. Netload böyle devam ederse rapid karşısındaki en büyük rakip.

• Daha 3 saat önce upload ettiğim dosya lar crash olmuş yaw

yuh
  • arkadaşlar bu crash olan dosyalar düzeliyormu bende bugun yeni bir oyuna başladım 12 partlık lık ilk 5 part i indirdim 6. partta crash hatası verdi.
  • Flashget ile Normalde Rapid premium İle Dosyaları atabiliyordum.. c/p yoluyla.. Ama Netload Premiumda öyle birşey yapamıyorum..

Anca Mozillada Flasget ile aç deyip Flashgete atabiliyorum Tek Tek Partları atması zor OLuyor..

Yokmu Bunun bir Çözümü..

Rapid Pre Alacağım için Flashgetin ayarları ile oynamak istemiyorum Netload İçin Beni üzmeyecek İndirme Programı arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Daha 3 saat önce upload ettiğim dosya lar crash olmuş yaw

yuh

sorma hocam 200mbX35 partlık bir oyun upload ettim 14 uncu partı 2 haftadır offline gitti gelmedi,alternatifi de rapor edildi rahmetli oldu.bu arada farkettim netload bu hdd crash olayını dosyaları silmeden önce yapmaya basladı durum bende boyle oldu.dosyaların yedegını almıstım onlara da offline diyor hdd crash diyor.dosyalar silinmeden öncede bir oyunda hdd crash hatası diye görünmüştü iki gün sonra oyunu kaldırdılar.
    bu arada alternatif link olarak rapid.shareden baska ne koyuyorsunuz netloadın yanına?free user olacak sekılde rapid.share gıbı remote yapan bir site warmı ıyı kazandıran paylasırsanız cok memnun olurum.
  • quote:

Evet şu aralar her yerde galiba hdd sıkıntısı var. Bende bulamıyorum alacağım 2 tane 1 tb lık.
    Günde 500-600 gb indirdiğim oluyor netload ile. Netload böyle devam ederse rapid karşısındaki en büyük rakip.

hocam internet bağlantınızın hızı ve servis saglayıcınız nedir acaba?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Flashget ile Normalde Rapid premium İle Dosyaları atabiliyordum.. c/p yoluyla.. Ama Netload Premiumda öyle birşey yapamıyorum..

Anca Mozillada Flasget ile aç deyip Flashgete atabiliyorum Tek Tek Partları atması zor OLuyor..

Yokmu Bunun bir Çözümü..

Rapid Pre Alacağım için Flashgetin ayarları ile oynamak istemiyorum Netload İçin Beni üzmeyecek İndirme Programı arıyorum.

Ben kullandığım tüm hostların alias'larını ve şifrelerini aynı yaptım.
    TRQX 12345 gibi yani, neyin linkini c/p ile atarsam atayım inmeye başlıyor, Netload'da sadece şifre konmuş dosyalar bu şekilde inmiyor.
    Şifre dediğim dosya şifresi değil ama linkten önce konan bir şifre, NL'a özel.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.