Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese slm. ben de netload upload yapıyorum da merak ediyorum referred user ın kazancı var mı? bende 9 yazıyor ama kazaçta bir değişillik yok :) ne anlama geliyor o rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

herkese slm. ben de netload upload yapıyorum da merak ediyorum referred user ın kazancı var mı? bende 9 yazıyor ama kazaçta bir değişillik yok :) ne anlama geliyor o rakam

hiç bir faydası yok.
  •  Rapid-Share alternatifi netload

Nihayet. 2 Euro kesintiyi de hiç aksatmıyorlar maşallah.
  • sirkumsali bende reerrer 260 ı gecti tek kuruş alamazsın boşuna bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

sirkumsali bende reerrer 260 ı gecti tek kuruş alamazsın boşuna bekleme

Rank artmıştı ama dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Rapid-Share alternatifi netload

Nihayet. 2 Euro kesintiyi de hiç aksatmıyorlar maşallah.

wow hayırlı olsun bakalım benim ki ne zaman gelecek :)
  • rank arttı ama adamlara ulaşana kadar anamdan emdigim süt ayran oldu ( MANUAL bir artış saglandı) otomatik degil. AMan öyle kalsın. 2 uyelikden
    gunde 1,5-1.8 dolarda olsa geliyor bu sayede enazından ayda 100 dolar toplanıyor 2 uyelikde toplam
  • Arkadaşlar şuanda ödememi aldım

• cüle cüle harca kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

cüle cüle harca kanka

Eyvallah king
  • hayırlı olsun ogameci

Ne zaman payout yapmıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

hayırlı olsun ogameci

Ne zaman payout yapmıştın?

Sağol dostum.

04.07.2010
  • Arkadaşla Netload hollandanın 2.olma şerefine kampanya yapmış 14 günlük premium üyelik 1.5€
    Ama bir şartı var hollanda ipsi üzerinde olmak.Paypaldan alınabiliniyor ama dediğim gibi hollanda ipsi şart.İsteyene yardımcı olabilirim hollandada Vps serverım var

http://img227.imageshack.us/img227/1489/14194325.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 15 Temmuz 2010; 18:20:31 >

• Şimdi Hitnews diye bir Usenet mirror'u var. Normalde fiyatlar sadece Hollanda kullanıcıları için, uluslararası kullanıcılar için Xennews'e yönlendiriliyorsun ve fiyatlar biraz daha pahalı.
    Ama ben buna rağmen uzun süre kullandım Hitnews'i, bildiğin 88'li ip'lerle.

Demem o ki, 1.5 Eurosuna acımayan, bunu deneyebilir. Yalnız sorumluluk kabul etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 15 Temmuz 2010; 20:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Şimdi Hitnews diye bir Usenet mirror'u var. Normalde fiyatlar sadece Hollanda kullanıcıları için, uluslararası kullanıcılar için Xennews'e yönlendiriliyorsun ve fiyatlar biraz daha pahalı.
    Ama ben buna rağmen uzun süre kullandım Hitnews'i, bildiğin 88'li ip'lerle.

Demem o ki, 1.5 Eurosuna acımayan, bunu deneyebilir. Yalnız sorumluluk kabul etmem.

hollanda ipsi ile paypaldım aldım ancak sanal karttan 2.5€ parası çektiler olsun Hollanda 2. oldu acaba ispanyaya nasıl bir kampanya yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 15 Temmuz 2010; 21:53:24 >

• Ödeme talep ettiğimde formu doldurup şu hatayı alıyorum:
    Error
    Code: ER_AJH_071720100917

sizde de var mı böyle bir şey?
  • hayır hiç olmadı
  • bugün ödeme talebinde bulunan yada bulunacak olan var mı? ya geceden ber ihata alıyorum payout dediğimde :(

payout now dedikten sonra çıkıyor. adres bilgilerini yanlış yapıyor olabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkumsali -- 17 Temmuz 2010; 15:40:26 >
  • @sirkumsali İmzanı güncellesene.
  • tamam o iş kolay da başka başına gelen var mı böyle bir hata. geceden beri böyle:

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.