Şimdi Ara

Rapid share

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan rapid share sitesinden 3 parttan oluşan belgesel indiriyorum.

İlk part çok hızlı bir şekilde indi ama 2. part aşırı yavaş 9 kb ile iniyor.

İşin kötü tarafı iptal etsem önceki part da heba olacak.

Bunu hızlandırma yolu yok mu bir de kotalı kullanıyorum.Aksi halde 3 saatte zor iner bu dosya (100 mb)

• Arkadaşlar yok mu bu konu hakkında bir şeyler bilen?

Bu kadar yavaş olmasının sebebi nedir?
  • kendine en uygun serverı bulup ondan indirmen lazım..muhtemelen ilk partı öyle indirmişsindir..bende mesela cogent serverı çok hızlıdır..başkasında başka..
  • yaa onu indirmeye başlayınca hıza bak yavaşsa iptal et başka server dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

kendine en uygun serverı bulup ondan indirmen lazım..muhtemelen ilk partı öyle indirmişsindir..bende mesela cogent serverı çok hızlıdır..başkasında başka..

Sağol da dostum ben bilmem server felan işlerini ilk partı da aynı şekilde indirdim ama bu aşırı yavaş.

İndirdiğim belgesel mp4 formatında kendime uygun serveri nasıl bulabilirim?
  • Teker teker dene.Baktın yavaş iniyor iptal et bir başkasını dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet_1907

Teker teker dene.Baktın yavaş iniyor iptal et bir başkasını dene.

premium hesabı yokki onu nasıl yapabilisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    myspace'den download
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

quote:

Premium hesabım yok. Normal upload edilen dosyayı indiriyorum. Ordaki free butonunu kullanarak.
  • quote:

quote:

Yeni ip numarası alarak. Modemi kapatıp yeniden açmak ya da internet bağlantısını kesip yeniden bağlanmak gibi...
  • ne belgeseli
  • quote:

Orjinalden alıntı: korver

quote:

quote:

Premium hesabım yok. Normal upload edilen dosyayı indiriyorum. Ordaki free butonunu kullanarak.

tamam tekrar tekrar download edebilirsin beklemeden. bunun çözümü ise modemi resetlemek8D]
  • quote:

quote:

quote:

Modemi kapatıp aç, ip adresin değişir böylelikle beklemeden indirirsin. Yavaş indirirse başka ibir sunucu seç
    Level 3 de hızlıdır. Bununla premium hesabın bir alası yok.
  • Arkadaşlar modemi kapayıp açma davası değil bu İP adresi değiştirip tekrar indirmekten bahsetmiyorum.

Çok yavaş iniyor 9 kb ile bunun nedeni ne?
  • quote:

Arkadaşlar modemi kapayıp açma davası değil bu İP adresi değiştirip tekrar indirmekten bahsetmiyorum.

tamam işte şu an yaptığın download ı iptal edip başka bir serverdan indirmeyi dene onu anlatmaya çalışıyoruz sana
  • Flash Get de kullanabilirsin bundan sonra ki downloadlarinda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

quote:

Arkadaşlar modemi kapayıp açma davası değil bu İP adresi değiştirip tekrar indirmekten bahsetmiyorum.

tamam işte şu an yaptığın download ı iptal edip başka bir serverdan indirmeyi dene onu anlatmaya çalışıyoruz sana

Ah ah!!

Arkadaşım server ne inan onu bile bilmiyorum. Başak bir server dediğini anlamıyorum çünkü server ne bilmiyorum.

Torrent kullanmıyorum veya flash get gibi programlar.

• quote:

Onu bizde anladık arkadaşım bizde diyoruzki rapiidin sunucularına bağlı o. Bazı sunucular yavaş oluyor. Baktın yavaş iptal et daha hızlı bir sunucu bulmaya çalış dedik. Tabi bazen telekom kaynaklı bir yavaşlık da olabiliyor. O zaman bir şey yapamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

ne belgeseli

• quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Onu bizde anladık arkadaşım bizde diyoruzki rapiidin sunucularına bağlı o. Bazı sunucular yavaş oluyor. Baktın yavaş iptal et daha hızlı bir sunucu bulmaya çalış dedik. Tabi bazen telekom kaynaklı bir yavaşlık da olabiliyor. O zaman bir şey yapamazsın.

Şimdi yine bana kızacaksınız arkadaşlar ama sunucu derken neyi kastediyorsunuz.

Bir link var ona tıklıyorum free diyorum sadece karşıma gelen 4 haneli şifreyi yazıp download diyorum.

Tekrar özür diliyorum bu konulardan pek anlamam! Fazlaca soru sordum ama idare edin

• Aklına ne geliyor

Aklına gelen insan üreyişini anlatan belgesel değil bu. Firavun ve mısır hakkında bir belgesel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.