Şimdi Ara

raphael varane kimdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/FbTrollFootball/status/321751803853156352/photo/1

kendi defanslarımızın kıymetini bilelim, sırf yabancılar diye varane gibi oyuncuları hemen dünya yıldızı yapmayalım, istediğiniz kadar yerden yere vurun semih kaya ile varane arasında tırnak kadar fark yok.

bu gecenin gösterdiği ise madrid baskı yiyince defanslarının nasıl dağıldığını gördük...

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

https://twitter.com/FbTrollFootball/status/321751803853156352/photo/1

kendi defanslarımızın kıymetini bilelim, sırf yabancılar diye varane gibi oyuncuları hemen dünya yıldızı yapmayalım, istediğiniz kadar yerden yere vurun semih kaya ile varane arasında tırnak kadar fark yok.

bu gecenin gösterdiği ise madrid baskı yiyince defanslarının nasıl dağıldığını gördük...

bu maçta madridin hepsi kötüydü tek varane de sucu bulamazsınız.galatasaray mükkeml oynadı ve ayrıca varane şimdiye kadar manu ve barcayı tek basına durdurdu. tek mac sonrası gaza gelip konular acmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

https://twitter.com/FbTrollFootball/status/321751803853156352/photo/1

bu maçta madridin hepsi kötüydü tek varane de sucu bulamazsınız.galatasaray mükkeml oynadı ve ayrıca varane şimdiye kadar manu ve barcayı tek basına durdurdu. tek mac sonrası gaza gelip konular acmayın

semih kaya bank asya'dan abdurrahman'ı mı durdurdu şimdiye kadar?

van persie yi kim durdurdu? manu forvetlerini kim durdurdu? hollanda maçımızda kim durdurdu? bunun yanında ronaldo mesut benzema higuain 2 maçtada hangisi oyun olarak parladı rahatça top oynadı? hepsi anlık attı gollerini...

varane kötüdür demiyoruz, varane ile semih arasında fark yok, varane ile dany arasında da fark yok... burada varane varane diye inleyenler varane'ın toplam kaç maçını izlemiş acaba ahkam kesiyor? bir maçlık konuşma değil bu, bugün yendik işte varane kötüdür demiyoruz elbette.

• barca ve manu performansı iyi olabilir ama varane yi abartmanın bir luzümu yok.

ooh vala ben madrid de oynayacağım kırk yılda bir tehlikeli atak gelecek onu savuracağım kral olacağım onlar ise yerin dibine girmiş mi olacak? dany zaten iyi defans hatta dany dünya çapında kaliteli defans hızı, top kullanışı çevikliği disiplini... bunun yanında top çalma kalitesi kimse karşısında yılmadı manu deplasmanında da barnebeu'da da.

bize göre iyi defanslar sadece manu barca'da felan mı olacak? 2 tanesi de bide işte semih dany o kadar.

varane tabiki de kaliteli defanstır, iyidir, madrid'de oynayamazsa en kötü onun bi alt seviyesi takımlarda oynar her zaman adı kalır, ama bizim dany semih'in bu kişiden ne eksisi var?
  • Varane muhteşem bir stoper olduğunda konuyu hortlatın arkadaşlar. Ben buralardayım.

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Varane'ı abartmamak ne demek ya? Adam acayip fizikli, acayip hızlı ve çok soğukkanlı. 3-4 sene kadar kendini çok geliştireceğini de varsayarsak geleceğin en büyük defansif yıldızı.

bırak hocam.bi maç sonrası gaza gelip yorum yapanlar bunlar..yarın bigün semihin bi hatası sonrası semihe ana bacı sayan kişilerde bunlar..
    semihi bende cok seviyorum önü acık bi futbolcu ama varane ile kıyaslanmaz. tuttuğum takım diye en iyisi diyemem
  • birde şu var, dany kötü defans oluyorsa bu performansıyla, hiççç abartmıyorum bu tiago silvalar, puyollar ne biliyim varane lar, ne farkı varda bu adamdan üstün oluyorlar? neyi fazla yapıyorlar? dany desen topla çıkabiliyor, zeki, top tekniği var,hızlı, disiplinli, ilk hamlede çok iyi, iyi de top çalıyor,

dany hiç çalım yemeyecek mi? bugün ne defanslar ne çalımlar yiyor, yani nedir bu adamların fazlası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Varane ve Semih'i bir tutmak talihsizlikten başka bir şey değil. Varane muhteşem bir stoper olucak.

semih de muhteşem bir stoper olacak, hatta varane'dan da iyi stoper olacak.

5 sene sonra kısmet olursa bu konuyu hortlatalım

quote:

Varane'ı abartmamak ne demek ya? Adam acayip fizikli, acayip hızlı ve çok soğukkanlı. 3-4 sene kadar kendini çok geliştireceğini de varsayarsak geleceğin en büyük defansif yıldızı.

bırak hocam.bi maç sonrası gaza gelip yorum yapanlar bunlar..yarın bigün semihin bi hatası sonrası semihe ana bacı sayan kişilerde bunlar..
    semihi bende cok seviyorum önü acık bi futbolcu ama varane ile kıyaslanmaz. tuttuğum takım diye en iyisi diyemem

arkadaş ben sıradan insanlardan olmadım, olamyacağım da...

semih'e laf edip şimdi buralarda yazı yazmıyorum ayrıca şu abuk sabuk anlayıştanda kurtulun.. ne zaman bu tür başlık açılsa birisi yorum yapsa, hemen altına biri damliyor ve diyor ki o zaman şöyle diyordunuz, şöyle olsa şöyle derdiniz... arkadaş banane onlardan, sen benim yazdığımı görür koyarsın o ayrı da banane bugün adama küfredip yarın sevenden, konuyla alakası ne ki? senin görüşün ne?

ben buradaki kişilerin sığ futbol anlayışına sahip olduğunu çok çok iyi biliyorum, varane diye biri duyuldu mu? duyuldu, madrid'de mi? evet, önemli maçlarda oynadı mı? evet, illaki belli kumaşı var mı? evet.... hemen o adam dünyanın en iyi defanslarından oluyor, bizim futbolseverler hemen kulaktan kulağa abiii varane varmış dehşet, varane dehşet ya..:(( felan filan... bizim defanslar yerin dibine sokuluyor neye göre? bir kişi gelip dany ve semih'in bu adamdan bana eksisini söyleyemez. özellikle dany'nin.

• quote:

quote:

quote:

semih'e laf edip şimdi buralarda yazı yazmıyorum ayrıca şu abuk sabuk anlayıştanda kurtulun.. ne zaman bu tür başlık açılsa birisi yorum yapsa, hemen altına biri damliyor ve diyor ki o zaman şöyle diyordunuz, şöyle olsa şöyle derdiniz... arkadaş banane onlardan, sen benim yazdığımı görür koyarsın o ayrı da banane bugün adama küfredip yarın sevenden, konuyla alakası ne ki? senin görüşün ne?

ben buradaki kişilerin sığ futbol anlayışına sahip olduğunu çok çok iyi biliyorum, varane diye biri duyuldu mu? duyuldu, madrid'de mi? evet, önemli maçlarda oynadı mı? evet, illaki belli kumaşı var mı? evet.... hemen o adam dünyanın en iyi defanslarından oluyor, bizim futbolseverler hemen kulaktan kulağa abiii varane varmış dehşet, varane dehşet ya..:(( felan filan... bizim defanslar yerin dibine sokuluyor neye göre? bir kişi gelip dany ve semih'in bu adamdan bana eksisini söyleyemez. özellikle dany'nin.

tamam kardeşim yazdıklarınla çok büyük ilham aldım sağolasın.
    Mourinho bu zamana kadar hep yanlıs yapmıs varane'yi 11e almakla.

sen nasıl bi yorumcusun dostum gece gece ne içtin? dany ve semihin yaptığı defanslık ibb,elazığ,karabük,kayseri gibi takımlar. yapma allah askına varane barcelon,ath.madrid,malaga,esp,valencia gibi takımalra defans yapıyor.
    sen ne dersen de biz senle anlaşamayız. dany ve smihe kötü demedim ama varane onlardan önde dedim.

• Kusura bakma da sen Varane'ın önceki maçlarını izlememişsin. Dany ve Semih'ten daha çok daha kalıplı olmasına rağmen çok daha hızlı olduğunu, daha soğukkanlı olup yaşı daha genç olmasına rağmen daha az hata yaptığını, hava toplarında çok daha etkili olduğunu topu oyuna mükemmel soktuğunu ve neredeyse hiç pas hatası yapmadığını bilmiyorsan boşuna yorum yapma. Kaldı ki bu adam 19 yaşında Real'de oynuyor. Semih veya Dany Real'de oynayamaz. Real'in defansına hiç iş düşmediğini belirtmişsin de İspanya ligindeki takımların hücum gücü bizim takımlarınkine tur bindirir. Barça maçlarında bile göz açtırmıyor Varane.

Gençlerimizi koruyalım, takdir edelim ama elin oğlu daha iyiyse de hakkını verelim. Hele ki 19 yaşında komple bir defans olmuşsa.

defansı kötü takım çeyrek finallere gelmez, madrid karşısında böyle iyi performans göstermez... gs nin defansı kötü felan değil, bir takımın defansının iyi defans olup olmadığı takım halinde defans yaptığında oyun ortada olduğunda anlaşılır ve gs böyle oyunlarda gayet iyi defans yapmış az pozisyon vermiştir... kontradan yenilen goller, dandik şans golleri için semih dany gibi üst düzey defansları yedirttmek haksızlık...

hala da söylüyorum gs nin sol bek ihtiyacı dışında stopere felan zerre ihtiyacı yok.... gs nin defansa ihtiyacı var diyenlerde sadece düz mantık yorum yapanlar.... ligde yenilen goller benim için zerre kıstas değil... şamp liginde yediğim gollere bakarım, çünkü ligde gs bastırır ve bastırması sonucu abuk sabuk kontra goller yiyebiliriz, sürekli az kişiyle yakalanırız vs,,, zaten ligdeki gollere bakılıp defanslar kötülenseydi bugün madrid manu barca felan en rezil defans hatlarına sahip olurdu...

gs şamp liginde iyi defans yaptı mı? yaptı... bitti..

• quote:

Kusura bakma da sen Varane'ın önceki maçlarını izlememişsin. Dany ve Semih'ten daha çok daha kalıplı olmasına rağmen çok daha hızlı olduğunu, daha soğukkanlı olup yaşı daha genç olmasına rağmen daha az hata yaptığını, hava toplarında çok daha etkili olduğunu topu oyuna mükemmel soktuğunu ve neredeyse hiç pas hatası yapmadığını bilmiyorsan boşuna yorum yapma. Kaldı ki bu adam 19 yaşında Real'de oynuyor. Semih veya Dany Real'de oynayamaz. Real'in defansına hiç iş düşmediğini belirtmişsin de İspanya ligindeki takımların hücum gücü bizim takımlarınkine tur bindirir. Barça maçlarında bile göz açtırmıyor Varane.

Gençlerimizi koruyalım, takdir edelim ama elin oğlu daha iyiyse de hakkını verelim. Hele ki 19 yaşında komple bir defans olmuşsa.

dany'den fazlası ne onu söyle.. varsa söyleyecek beri gelsin...ama kanıtlarla gelsin...

soğukkanlılık diyorsun dany'de allahı var, disiplin var, teknik var, topla çıkış var, kendiside kanıtlamış bir isim... daha ne yapacak dany de medya pohpohlaması bu adamlardan iyi olacak? pohpoh derken bu adamlar kötüdür aslında demiyorum tabiki gayetttt iyiler, ama nasıl dany den iyi oluyorlar?

• Ne kanıt istiyorsun bilmiyorum ama yukarıda yazdıklarım Dany için de geçerli. Kanıt diyorsan Varane'ın oynadığı maçlardaki istatistiklere ve oynadığı rakiplere bak. Akhisar ordu gibi rakiplerle oynamıyor onlar. Ben Semih veya Dany'ye kötü demiyorum ama Varane'ın yanında lafını bile etmem. Umarım (özellikle) Semih dünya çapında bir defans olur da gururlanırız. Ama şu anda daha geride. Tartıştığımız olaya bak ya. Ben başka yazmıyorum.

Not: Sen demeden söyleyeyim. Evet diyecek birşeyim kalmadı, sen haklı çıktın da o yüzden ayrılıyorum.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kardeşim yazdıklarınla çok büyük ilham aldım sağolasın.
    Mourinho bu zamana kadar hep yanlıs yapmıs varane'yi 11e almakla.

sen nasıl bi yorumcusun dostum gece gece ne içtin? dany ve semihin yaptığı defanslık ibb,elazığ,karabük,kayseri gibi takımlar. yapma allah askına varane barcelon,ath.madrid,malaga,esp,valencia gibi takımalra defans yapıyor.
    sen ne dersen de biz senle anlaşamayız. dany ve smihe kötü demedim ama varane onlardan önde dedim.

kimse varane kötüdür demedi, önce laf anla ondan sora yorum yap. sizin zihniyeti iyi biliyorum, bir oyuncu parlayan bir oyuncu ismi duyduğunuz an toplam 10 maçını izlemeden sanki babası sanki menajeri gibi sağda solda keşke bizee gelseee:(( en iyisi ooo :((( diye dolandıklarını ama gözünün önündeki kaliteleri görmeyenler...

allah allah biz çin ligindeyiz de şamp ligine katılamıyor muyuz??? semih dany dediğin adamlar, şamp liginde üst seviye mücadele vermiş, gayette başarılı olmuş, semih milli takımda yaptığı maçlarda iyi performans göstermiş, gidip karabük felan demekle olmuyor ne alakası var? gs karabük' göre mi kadro kuruyor? bide ne yazıkki elimizde karabük var kusura bakma, madridi felan alıp lige getiremiyoruz...

hayır komik olan da şu... görende varane gibi oyuncular sanki uzaydan gelip madride geliyor,,, yahu bu adam fransanın bilmem ne takımından gelmedi mi? bu yıldızlar en rezalet liglerden gelip kahraman olmadı mı? tövbee..

ayrıca diyorum ya, senin varane onlardan önde demenin sebebi sadece sürüye uygun hareket etme zorunluluğun... çünkü senin mantık diyor ki bir adam orada oynuyorsa bizimkileden kesin iyidir... yahu biraz düşünün birazcık.. bu adam madrid de ve elbette bu adam iyi bir adam, madrid de olduğu için reklamı da çok iyi yapılıyor herkese yayılıyor ve insanların beynine varane mükemmel bir defans diye yerleştiriliyor.... onunla bi oyuncuyu kıyasladığımız da ise hemen o reklamların yerleştirdiği düşünce buna karşı geliyor, sistem böyle...

yahu dünyadaki bütün iyi defanslar mı madrid de barca da toplanacak? bu adamlarında kadrosu sıkıntılı, ne yapsalar ne etseler takımlarında toplam 4-5 stoper bulundurabiliyorlar...böyle sapasağlam 10 takım varsa hepsinde 2 tane kaliteli varsa 20 defans yapar, e bu dünya 20 defanstan mı ibaret? bu dany dediğimiz adam antep'ten geldi, bugün varane'den kıl kadar farkı yok... aksini iddia eden gelsin.... düz yorumlarla olmaz bu işler... varane böyle varane şöyle diyorlar, e peki dany nasıl o öyle değil mi?

• biz taraftar gözüyle bakıyoruz dany'ye bizim ligimzde her hafta gördüğümüz adam...

birde bir ispanyol bir ingiliz dany nin maçlarını izlesin bakalım, ne diyecek? heleki o old trafford maçı, heleki o barnebeu(ne haltsa) oradaki maçı... siz kafanızda sadece madridli oyunculara iyi diyedurun adam zaten orada piyasasını yaptı, işte sizin gibi zihniyet hem genç çıkaralım alalım, yada ucuza şöyle 2-3 m eurolara topçu bulup getirip pahalıya satalım ya da bize faydalı olsun lafını savunur, ama iş pratiğe döküldüğünde itiraz eder.... onunla o kıyaslanır mı denir...

dany işte, varane'dan ne farkı var? hiççç... hatta 6-7 m daha ucuz... iş reklamda bitiyor, bizde varane ı değil onu alabildik...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.