Şimdi Ara

Raphael Varane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam ne olm böylee ??? drogba bile çok çok çok zorlanacaktır bu adamın karşısında

• Drogbanın ezeceğini düşünüyorum.Bak göreceksin.19luk genç delikanlı sert kayaya çarpacak.
    Drogba maç boyunca 2li mücadelede Varaneyi sollayacak.
  • Varane bir harika ayrı konu amaa..
    Birinin yaşı 19 diğerinin 35. Ciddi tecrübe farkı var.
  • Varane=Semih Nedense çok benzetiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliberkf

Varane daha ne yapmışki arkadaşlar büyütmeyin allahaşkına. Hava toplarında üstün yalnızca, o da Drogba kadar değil.

Bütün barça maçlarında mesaiyi kesti tek başına ezdi hatta daha napsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oyuncu demiyorumki korkmamız gereken adam bu değil, bunu diyorum. birkaç haftalık performansla oyuncu mu değerlendirilir? Pepe veya Ramos'tan daha mı iyi sanki?

• drogbayi gorunce ne varan kalir ne ramos kalir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vela
    3 gün önce açıldı
    Malcom
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

bu adam ne olm böylee ??? drogba bile çok çok çok zorlanacaktır bu adamın karşısında

adam değil daha çocuk
  • bütün reali hallettin de bir tek varane kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bütün reali hallettin de bir tek varane kaldı

Bunu yazmak için girmiştim. Birde Varane çıktı başımıza
  • quote:

Kötü oyuncu demiyorumki korkmamız gereken adam bu değil, bunu diyorum. birkaç haftalık performansla oyuncu mu değerlendirilir? Pepe veya Ramos'tan daha mı iyi sanki?

Pepe'den iyi.
  • quote:

Varane daha ne yapmışki arkadaşlar büyütmeyin allahaşkına. Hava toplarında üstün yalnızca, o da Drogba kadar değil.

3 barça maçında 2 gol attı messiyi felaket kitledi.adam 19 yaşında 2 hafta içinde 3 barça 1 manu maçında oynadı ve neredeyse eksiksizdi.ben bu kadar hızlı bir stoper görmedim daha önceden kaç yıldır futbol izlerim.ayağını felanda çok iyi kullanıyor.ramosla inanılmaz bir 2li oluşturdular.
  • Te 2008'de bile Chelsea maçlarında Lugano tek başına kilitlemişti Drogba'yı. Real Madrid'e karşı herhangi bir tehlike yaratacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

3 barça maçında 2 gol attı messiyi felaket kitledi.adam 19 yaşında 2 hafta içinde 3 barça 1 manu maçında oynadı ve neredeyse eksiksizdi.ben bu kadar hızlı bir stoper görmedim daha önceden kaç yıldır futbol izlerim.ayağını felanda çok iyi kullanıyor.ramosla inanılmaz bir 2li oluşturdular.

Manu macinda yedikleri golde %100 hatasi vardi kirmizi kart olmasaydi muhtemelen real madridin elenmesine sebep olacakti.

• Ula biz Ronaldo Mesut'u söylüyoruz sen Varane demişsin yemişim Varane'ı adamın tecrübesi yok.
  • etkili ataklar savunmadan başlar. varanı pepeyi hallettinmi mesutla ronaldo savunma yapmaya gelecektir. o kadar söylüyorum
  • barcelonaya gol attı diye adamı göklere çıkardınız barcelona o dönemde milanada yenildi sadece r.madride değil fazla abartmayalım
  • Benim açık konuşmak gerekirse en çekindiğim 2 futbolcu var ikiside birbirinden tehlikeli birisi Modric diğeri Mesut bunları durdurursan zaten ilerde yoklar durduramazsan delik deşek eder.Ronaldo felan harika futbolcu fakat Eboue Ronaldo'yu kesecek güçte benim Real'de en sakat bölge dediğim bir tek sağ bekleri kötü Arbeloa
  • Drogba Juventusta vs oynasa Varane falan tanımaz derdin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Benim açık konuşmak gerekirse en çekindiğim 2 futbolcu var ikiside birbirinden tehlikeli birisi Modric diğeri Mesut bunları durdurursan zaten ilerde yoklar durduramazsan delik deşek eder.Ronaldo felan harika futbolcu fakat Eboue Ronaldo'yu kesecek güçte benim Real'de en sakat bölge dediğim bir tek sağ bekleri kötü Arbeloa

Eboue Ronaldo'yu keser ??? Şişman Ronaldo ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.