Şimdi Ara

Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB)
    -Kasanın kutusu,faturası durmakta garantisi sonbaharda bitti.

-Üstteki iki fanın kutusu,faturası,garantisi bulunmakta.Diğer fanlar kontrolcü kumanda dahil sıfır garantiden geldi.Üsttekiler Performax,diğerleri Frisby.

-Üsttekiler hariç diğerleri ARGB olarak geçiyor kablosunu yanında vereceğim ayriyeten bir kontrolcü ve bir kumanda da vereceğim.

-Full metal saçtan yapılmadır plastik kasalardan değildir.

-6 fan olduğu için hafif sesli çalışmakta kulaklık takıyorsanız duyulmuyor isterseniz kumandadan fanlar durdurulabiliyor (üsttekiler hariç ama onlarda sessiz çalışıyor zaten).

-Sol üst köşesinde ilk sahibinden kargoda çıkan hasar yüzünden çatlama mevcut.Arka iki pcie yuvası hafif yamuk ve ikisi kesik durumda ( dikey ekran kartı taktığım için kesmek zorunda kaldım yoksa kablolar olmuyordu ).

-Eskişehir içi elden teslim diğer illere eft sonrası kargo yapılır refersanlarım vardır.

Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB) Ranker Cygnus V2 Beyaz Mesh Kasa 6 Fanlı (4 ARGB)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Normalde bu tarz yorumlar yapmayı sevmiyorum ama dayanamadım, bu kasa 1500 ediyorsa 500TD'ler 10 bin falan eder herhalde. Bölük pörçük çizik Çin malı kasaya 1500 yazmak da çok garip gerçekten.

• tst- kullanıcısına yanıt

Ne kadara çekmem gerekiyor çünkü kasalar hakkında pek bir fiyat bilgisine sahip değilim.Boş fansız kasalara 700-800 yazılınca bende de 6 fan olunca ortalama bu fiyat gözümde canlandı.Ortalama bir fiyat söylerseniz bilgi sahibi olmuş olurum.

• tst- kullanıcısına yanıt

Bu kasa 400 liraya satılırken td500 2k falandı td500 şu an kaç para bilmiyorum ama bu kasanın 1500 lira edebilmesi için içine lianli falan fan takmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Bu kasa 400 liraya satılırken td500 2k falandı td500 şu an kaç para bilmiyorum ama bu kasanın 1500 lira edebilmesi için içine lianli falan fan takmak lazım.

Ne kadara çekmem uygun olur ?

• Piyasayı bilmediğimden fiyatını düşürdüm güncel fiyat 1250 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.