Şimdi Ara

rankedda ilk 10 maç seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu şanssızlık nedir anlamadım gitti. ne yapmam lazım bilmiyorum oyundan falan soğudum cidden. 2 hesabım var birine smurf diyebiliriz arada bir girer oynarım. 2 hesabımda toplam 1000e yakın normal oyun oynadım ve yaklaşık 600 tanesini kazandım. yayınları falanda izlerim oyun bilgimin iyi olduğuna inanırım. çok iyi olmasa da iyi bir oyuncuyum bence yani kaybettiğim oyunların %15 inde kaybetmemizde pay sahibiyimdir. geri kalanında oyun benden bağımsız gelişmiştir. ranked oynamaya cesaret edemiyordum çünkü altın olmazsa gümüş 1 den falan başlamak istedim. ve normal kullandığım hesaptan 4 maç yaptım 3ünü kazandım 1ini kaybettim ve bu oyunlarda oyuncuların rezalet olduğunu gördüm yani daha yeni 30 olmuş adam bi ranked gireyim diye girmiş çok açık.ondan sonra daha da oynamam dedim o son oyunu kaybettikten sonra. diğer hesabımdan oynayayım dedim. sadece ap rünler ve mid şampiyonları var o hesapta. o hesaptan 7 maç yaptım 2sini kazanabildim kazandıklarımın 1iside arkadaşımla girdiğim oyundu oyunu 2miz kazandık diyebilirim. yani onu çıkarsan 6 oyundan 1 ini kazanmışım. kaybettiğim 5 oyunun 3ünde size yemin ederim killim 20 üstü ölümüm 10 altı asistimde 10 üstüydü. kazandığım oyunlarda o şekilde tabi. geri kalan 2 oyunu hatırlamıyorum oynamamın üzerinden baya zaman geçmiş galiba. baktığın zaman benim bu durumda girebileceğim en iyi küme gümüş 4 gözüküyor. ha karşı takım iyi mi değil ben bu skorları normal oyunlarda alamıyorum çoğu zaman. ama bu ne şanstır arkadaş. benim altın 2de 1 de arkadaşlarım var. oynuyoruz oyunlarda hemen hemen aynıyız. şimdi benim seviyem atıyorum altın 3 ben bronze 2 ye düştüm diyelim benim kendi seviyeme çıkabilmem için kimbilir kaç maç yapmam gerekir yahu bu sistem yanlış ya canım acıyor. asıl hesabımla vallaha girmeye korkuyorum ya

bana bir çıkar yol gösterin!!!

• Sonsuza kadar normal oyun atamazsın. Duo atmaya çalış elinden geldiğince, trolleri takma, olabildiğince yapıcı olmaya çalış, bir şekilde hallediyorsun. Kendimden biliyorum
  • aynen asıl hesabımdan tek girmeyi hiç düşünmüyorum zaten. smurf diye girdim geçtim ondan öyle olunca iyice korktum. şimdi normal oyunlarda belli seviyede insanlar geliyor oynadığımızdan çok. ama derecelide oyun olmadığından hiç alakasız adamlar geliyor o deli ediyor adamı. birazda şans olacak arkadaş karşı takımda dandik oluyor tabi ama en azından takımına anlayışlı birileri gelince tank al diyorsun alıyor veya şu itemi çık diyorsun alıyor ama anlayışsız olunca ne yaparsan yap yok yani kazanamıyorsun. bugünkü oyunumda çokta nazik oldum elimden geleni yaptım kavga ediyorlardı durdurdum falan ama...sonuç yine hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutmayankamon

arkadaşlar bu şanssızlık nedir anlamadım gitti. ne yapmam lazım bilmiyorum oyundan falan soğudum cidden. 2 hesabım var birine smurf diyebiliriz arada bir girer oynarım. 2 hesabımda toplam 1000e yakın normal oyun oynadım ve yaklaşık 600 tanesini kazandım. yayınları falanda izlerim oyun bilgimin iyi olduğuna inanırım. çok iyi olmasa da iyi bir oyuncuyum bence yani kaybettiğim oyunların %15 inde kaybetmemizde pay sahibiyimdir. geri kalanında oyun benden bağımsız gelişmiştir. ranked oynamaya cesaret edemiyordum çünkü altın olmazsa gümüş 1 den falan başlamak istedim. ve normal kullandığım hesaptan 4 maç yaptım 3ünü kazandım 1ini kaybettim ve bu oyunlarda oyuncuların rezalet olduğunu gördüm yani daha yeni 30 olmuş adam bi ranked gireyim diye girmiş çok açık.ondan sonra daha da oynamam dedim o son oyunu kaybettikten sonra. diğer hesabımdan oynayayım dedim. sadece ap rünler ve mid şampiyonları var o hesapta. o hesaptan 7 maç yaptım 2sini kazanabildim kazandıklarımın 1iside arkadaşımla girdiğim oyundu oyunu 2miz kazandık diyebilirim. yani onu çıkarsan 6 oyundan 1 ini kazanmışım. kaybettiğim 5 oyunun 3ünde size yemin ederim killim 20 üstü ölümüm 10 altı asistimde 10 üstüydü. kazandığım oyunlarda o şekilde tabi. geri kalan 2 oyunu hatırlamıyorum oynamamın üzerinden baya zaman geçmiş galiba. baktığın zaman benim bu durumda girebileceğim en iyi küme gümüş 4 gözüküyor. ha karşı takım iyi mi değil ben bu skorları normal oyunlarda alamıyorum çoğu zaman. ama bu ne şanstır arkadaş. benim altın 2de 1 de arkadaşlarım var. oynuyoruz oyunlarda hemen hemen aynıyız. şimdi benim seviyem atıyorum altın 3 ben bronze 2 ye düştüm diyelim benim kendi seviyeme çıkabilmem için kimbilir kaç maç yapmam gerekir yahu bu sistem yanlış ya canım acıyor. asıl hesabımla vallaha girmeye korkuyorum ya

bana bir çıkar yol gösterin!!!

tutmayankamon Destan Yazdı!

• lol rank = şans

yok oyun taşır yok bu taşır o hikayelere aldanma takım iyi gelirse alırsın dün 5 maç lose aldım abicim 5 inide supp tan kaybedermisin bi maçta 30 dk 6 lwl kalan supp tanmı bahsedeyim adam 0-24 oynadı adama basede afk kal diyoruz yazmıyor cevap vermiyor neyle taşıyacan adamın lanesine yardıma gidersin o orda kalkıp başka yere gidip ölur 45 dk lık oyunda bi supp 1 ward almayıp 4 aisisitt le oynarmı thresh hemde bu aynı oyunda onun lanesinde oynayan ez 27 aisist almış
  • amops2 A kullanıcısına yanıt
    aynen şansın olacak olmazsa olmuyor yani. bir de şu var kötü sonuçlar aldıkça daha da kötüleri geliyor yani girdin mi bi bataklığa çıkması çok zor. ama düşündüm şimdi birazda şu 10 maçta alan etkili şampiyonları alacaksın kennen falan oynamıştım hatırlıyorumda baya etkiliydi. fizzle ahriyle istediğin kadar domine et assasin sin sonuçta tek başına ne yapabilirsin ki orianna falan almıştım o da çok iyiydi. yani tek başına savaşa yön verebilmen lazım yoksa olmayacak bu iş.
  • fizz ahri ultra feedlenmese taşıyamaz ama kennne ori taşır özellikle ori bide takımında fidd varsa veya amumu at topu kafasına onun ulitle sende çak bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ranked oynarken kazanmak istiyorsan takımı düşünerek pick yapmayacaksın. Snowball herolar tercih et taşıyabildiğin kadar taşı.
  • Gir amumu shen malp banlamayı boşver
    ahri al fizz zed kha banla veya diğerlerinden birini al yerine ahri banla taşımaya çalış oyunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.