Selam Arkadaşlar Ben Mert Mersinde Yaşıyorum Yaşım 17
Lolda Tr serverdeyim Seviyem 30 henüz adım xXGeceKuşuXx lige başlıyamadım çünkü 16 şampiyonum mevcu degil daha 15 tane var yarın dereceli girerim galiba
gelelim konuya bugün lolda birisi takımıma gelirmisin bugün kurdum dedi kabul ettim girdim 1 saat sonra mesaj attı maça girelim diye toplandık girdik ADAM Vİ İLE botta varusa supportluk yapıcam diyor (varus benim) farm bıraktıgı yok sonra bi yazı yazdı bu sene sbs var kışın bana bilgisayar yasaklancak haftada 1-2 maç yaparız dedi yaşını gerçekten küçümsemiyorum oyunun ortalarında sövmeye başladı kendisinin hiç killi mevcut olmamasına ragmen çok agır küfürler etti sonuçta 29-2 yenildik 1kill 1 asistle oyundan ayrıldım
yani demek istedigim disiplinli dostca oynıyabilecegimiz bi takım arıyorum yaş seviyesi lise altına düşmesse daha iyi olur herkesin mevkisnin belli oldugu birlikt eglenebilecegimiz bir takım arıyorum gerekirse skypeden oynarız yeterki disiplinli ve düzenli bi takım olsun
bu arada iyi oynadıgım şampiyonlar varus ve jungda hecarim eger beni takımınıza almak isterseniz memnun olurum sorarsanız süper bi oyuncumusun hayır kötümüsün onada hayır bakarsın bi oyun 20 kill alırım hiç ölmem bakarsın hiç kill alamam ama genelde başarılıyımdır