Şimdi Ara

Ranked Team Arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Ben Mert Mersinde Yaşıyorum Yaşım 17

Lolda Tr serverdeyim Seviyem 30 henüz adım xXGeceKuşuXx lige başlıyamadım çünkü 16 şampiyonum mevcu degil daha 15 tane var yarın dereceli girerim galiba

gelelim konuya bugün lolda birisi takımıma gelirmisin bugün kurdum dedi kabul ettim girdim 1 saat sonra mesaj attı maça girelim diye toplandık girdik ADAM Vİ İLE botta varusa supportluk yapıcam diyor (varus benim) farm bıraktıgı yok sonra bi yazı yazdı bu sene sbs var kışın bana bilgisayar yasaklancak haftada 1-2 maç yaparız dedi yaşını gerçekten küçümsemiyorum oyunun ortalarında sövmeye başladı kendisinin hiç killi mevcut olmamasına ragmen çok agır küfürler etti sonuçta 29-2 yenildik 1kill 1 asistle oyundan ayrıldım

yani demek istedigim disiplinli dostca oynıyabilecegimiz bi takım arıyorum yaş seviyesi lise altına düşmesse daha iyi olur herkesin mevkisnin belli oldugu birlikt eglenebilecegimiz bir takım arıyorum gerekirse skypeden oynarız yeterki disiplinli ve düzenli bi takım olsun

bu arada iyi oynadıgım şampiyonlar varus ve jungda hecarim eger beni takımınıza almak isterseniz memnun olurum sorarsanız süper bi oyuncumusun hayır kötümüsün onada hayır bakarsın bi oyun 20 kill alırım hiç ölmem bakarsın hiç kill alamam ama genelde başarılıyımdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEAM FORTRESS 2 BOT SORUNU!!1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.