Şimdi Ara

ranked kazandığım maç gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vi ile girdiğim kazandığım maç gözükmüyor ? eloda aynı demin elise ile girdim kaybettim gözüküyor çok büyük haksızlık bu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

vi ile girdiğim kazandığım maç gözükmüyor ? eloda aynı demin elise ile girdim kaybettim gözüküyor çok büyük haksızlık bu ama

birazdan gelir ya da loss forgiven olmuştur :D ama gelir merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

vi ile girdiğim kazandığım maç gözükmüyor ? eloda aynı demin elise ile girdim kaybettim gözüküyor çok büyük haksızlık bu ama

birazdan gelir ya da loss forgiven olmuştur :D ama gelir merak etme.

Gelmiyor :/ ne güzel vi ile kazandığım 3.maçım olacaktı hiç kaybetmeden elise ile yaptıgım gelmiş ama
  • biraz sonra gelir bazen geç geliyor
  • bir maç daha atınca geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

bir maç daha atınca geliyor

2 maç attım gelmedi ne saçma bi iştir bu lanet olsun kaybettiğimizde daha intibor patlamadan işliyor ama
  • çok geç geliyor dün banada olmuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 mmr nasıl hesaplanıyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O gene iyi.kazandığım son normal game'in sonuçları rank girerken ekrana geldi ve pick yapamadım ben de çıktım hemen 15 dk sonra girdim oyun başlamış aslinda benle beraber 2 afk vardı takımda:-Ssonuç da hüsran tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

bir maç daha atınca geliyor

2 maç attım gelmedi ne saçma bi iştir bu lanet olsun kaybettiğimizde daha intibor patlamadan işliyor ama

Ben bugün gündüz saat 3 gibi 50 dakikalık emek verip kazandığım bir maç gelmedi Hem İP 2X ve xpboost çalışıyordu. Üstüne 10 maç attım ama o gelmedi. Yani normalde diğer maçta gelmesi gerekirdi ama olmadı maalesef.

• lanet olsun yaa ben okadar emek veriyorum 50 dk boyunca ranked game normal olsa neyse tamam ama bir emek var ticket atsam ?
  • Bug olmuştur kısa süre sonra gözükür.
  • 1 gün oldu 5 maç attım hala yok neyse yaa demin vi ile girdim kazandım gene fakat bu gibi olaylar insanın canını sıkıyor olmaması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.