Şimdi Ara

RANKED'A HAZIR HİSSETMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir bu oyunu oynuyorum fakat hiç bir zaman sürekli oynayamadım hep 1 2 ay giremediğim aralar oldu şimdi ise 4 ay sonra tekrar oymaya karar verdim 1 haftadır oynuyorum normal oyun atmaktan çok sıkıldım fakat rankeda da hazır hissetmiyorum kaybederim diye girmek istemiyorum ne yapmalıyım

• oyun bu hacı abi, oyna geç işte
  • TR'de isen farketmez. Senin durumda olup, düşünmeyip oyuna giren çok kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechanicsSolid

oyun bu hacı abi, oyna geç işte
    TR değilse Draft, TR ise Ranked gir rahatla.
  • senin gibiler yüzünden afk,feeder,unskilled playerlar var ranked da işte.

Kardeşim bende senin gibiyim kendimi geliştirdim hep normalde, ynei yeni hazır hissediyorum bende. Direk 30 olup girenler zaten bronzda felan oluyor ondan sonra afk feeder var. Sende öylesin ki öyle adamlar geliyor karşına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

senin gibiler yüzünden afk,feeder,unskilled playerlar var ranked da işte.

Kardeşim bende senin gibiyim kendimi geliştirdim hep normalde, ynei yeni hazır hissediyorum bende. Direk 30 olup girenler zaten bronzda felan oluyor ondan sonra afk feeder var. Sende öylesin ki öyle adamlar geliyor karşına
    Ya nolcak oynamana bak , belki yenersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonel

Ya nolcak oynamana bak , belki yenersiniz ?

Alıntıları Göster
    Elinden geleni yap,ama tavsiyem uzun bir süre daha draft pick oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

sözlerine dikkat et koç yumurtası. ben adama sadece bunun bir oyun olduğunu kafaya takılmayacak sey olduğunu hatırlatmaya calıstım. daha dün lol e baslamıs olup adamlık yapma burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

ben 30 olur olmaz girdim support olarak oto atack kesmeyi orada öğrendim ward yerlerini biliyordum. Sen en iyisini yapıyorsun
  • Bende senin gibiydim ama ranked noob dolu o ilk 10 macta 7 win yaparsan rahatsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaras

Arkadaşlar uzun süredir bu oyunu oynuyorum fakat hiç bir zaman sürekli oynayamadım hep 1 2 ay giremediğim aralar oldu şimdi ise 4 ay sonra tekrar oymaya karar verdim 1 haftadır oynuyorum normal oyun atmaktan çok sıkıldım fakat rankeda da hazır hissetmiyorum kaybederim diye girmek istemiyorum ne yapmalıyım

Keske herkes senin gibi hazir hissetmediginde girmese keske. Butun lanelere bir goz at en bastan baktin oynayabiliyorsun ranked gir tabi ki
  • sce de ck hzlı gtmiyo muyz .s.s.ss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

sce de ck hzlı gtmiyo muyz .s.s.ss.
    1 yıldır oynuyorum. Sadece tank rune+ tank/support/jungler şampiyonlarım var. 2 hafta önce girdim ranked'a ve Silver V'te sürekli serilerde yükselip-düşüyorum. Kafana göre takıl bence. TR OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 18 Temmuz 2013; 14:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

sce de ck hzlı gtmiyo muyz .s.s.ss.
    rankıd diye okunmaz, renkd. hatta d yi aksana göre okumayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNebula -- 18 Temmuz 2013; 14:16:30 >
  • benim ilk ranked maçında kalbim küt küt atıyodu küfür yerim falan diye.
    İreliama güvendim oyunu taşıdım aldık.Bikere başladın mı gerisi gelir.Ama önce rünlerin tamamlanmış olsun ve her lane de tecrüben olsun.
  • Duyarlı kullanıcı diye buna derim, draft pick gir alış biraz kardeş. Stream izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

Duyarlı kullanıcı diye buna derim, draft pick gir alış biraz kardeş. Stream izle.

aynen öyle yapıyorum geceleri stream izliyorum draft pick de kendimi geliştirmeye çalışıyorum bakalım bu hafta başlıcam ranked atmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaras

quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

Duyarlı kullanıcı diye buna derim, draft pick gir alış biraz kardeş. Stream izle.

aynen öyle yapıyorum geceleri stream izliyorum draft pick de kendimi geliştirmeye çalışıyorum bakalım bu hafta başlıcam ranked atmaya

Alıntıları Göster
    gerdeğe mi giriyon lea hazır hissetmiyorum nea
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Alıntıları Göster
    Sezon 3 de başladım Run ve Champ tamamlıyorum bende kendimi yeterli hissetmediğimden girmiyorum ve sezon 4 e kadar girmemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Alıntıları Göster
    Beyler sizce ben gireyim mi bana da bir bakın düzgün oynadığım maçların bi ssini atayım.(düzgün derken bazen çok iyi oynayıp yeniliyorum sonra sinirleniyorum ben de girip trollüyorum normal gamei, orda jungle nidalee oynadığım oyunlar falan var onlara bakıp rankedta troll istemiyoruz demeyin yani ^^)
     RANKED'A HAZIR HİSSETMİYORUM

Zed maçında cidden sinirlerim tavan yaptı. Dakikada 10dan fazla farmım vardı 28dkda 290 civarlarındaydı sonra TF atmaya başladık. Karşısını bizim takım feedlemiş bildiğiniz girdim adcyi alıp öldüm. Gerçi görevim bu ama takımın geri kalanı kötü olduğundan kaybettik.

Sezon 2 ortalarında başladım. Atmogsu falan biliyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broiser -- 18 Temmuz 2013; 14:36:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.