Şimdi Ara

Rank Ve SP Sistemi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 47 lvlim expert oldum daha 3 ama benim yanımda kasan herkez cok süper skiller kullanıo zıplıolar biseler yapıolar .... Bende Neden Acılmadı Onlar ??? Gerekli SP Yokmu .*?*. Expertde Acılcak 2 Skill Daha Var biri 25 de Diğeri 50 de Acaba Onlarmı O Güzel Skiller ??? En Kolay SP Nasıl Kasılır ???
    SP Kasmanın yaratık kesmekten baska bir yöntemi yokmu ??? Düşük Lvllı yaratıklarda dahamı kolay sp kasılıyor ? ( Cunku genelde Bloody İce in girisinde hep yüksek lvllı adamlar 1 lvllık mobları kesio ondan soruyorum ... ) Yanıtlarsanız Tesekkür ederim ..

• Rehberde mevcut sorularının yanıtları.
  • biliyorum yazdıklarını okudum ama benim bu oyun hakkında pek bildiklerim yok yeni 50 lvl oldum port luxe gidip swordsak magic fln translamak :S yani biraz açsaydın iyi olurdu yinede sağol bn şimdi warriorum magicmi alıyım :S ?? Portluxda yeni skillermi var :S __?__
  • Kardeş bak swordsak magic skil pointini sworda skill pointe ekleyen upgrd skili var dedim orda.Onu alıcaksın ve bol combo yaparak mob keseceksin diye yazdım.Skill gruplarını ekledim ve her skill grubunda yeni ve güçlü skillerimizin olduğunu dile getirdim.Sen skill kastıkca k ya bastığın yerde karşına çıkan sword skill rank hep bir üste çıkacak.Novice ise ,app ,app ise reguler olucak ve bu şekilde gidecek.App,novice,reguler bunlar ranktir.Bu ranklerde daha fazla ve güçlü skillerin var.Adept takıcan,combo yapıp mob kesecen skill point kazanacan,bu kazandığın skill pointler sayesinde rank atlıyacan ve güçlenecen.Zaten expertmişssin nasıl kasıldığı yönünde bilgin vardır.
    Nerde kasırrım skill dersen senden güçsüz olan bütün moblarda.Neden güçsüz dedin dersen,skill kasmak uzun iştir.Aynı lvlindeki moblarda skill kasarsan sana çok fazla vurular ve çok fazla hp potun gider.Buda parasal olarak yeni başlayan birini sıkıntıya sokar.He benim param var dersen git istediğin yerde skill kas.Bilmem anlatabildim mi?

• yüksek lvl adamların 1 lvl moblarda kastığını görmüşsün o tür adamlar genelde bot kullananlardır çünkü geçen yaz hiç kimse orda skill kasmıyordu...

Sp toplamanın bir yolu daha var premium alcaksın gidip dummylerde kascaksın
  • Cevaplarınız için tesekkür ederim portlux e nerden gidilio green despair deki adamla konusuom ama göndermio questi warmıs sanırsam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    E-ticaret yardım ve öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.