Şimdi Ara

Rank 14 Shadow priest im (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • giyebiliyosun. yanlışlıkla sattın veya yok ettiysen tekrar alabiliyosun.
  • tebrikler hani server bu?
  • offf 126 mb bu gidişle aşıcam kotayı bu ayda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

abi ya alliance'ların çoğu oynamayı bilmiyor. horde'lar çok ii oyunda nedendir bilmiyoru. AV - AB 'de adam gibi yendiğim BG sayısı çok azdır .. yendiğimiz zaman da çoğu zaman horde'lar oyundan çıkmış oluyor :D

horde'lar oyunda çok iiler (horde'ları övüyorum!!! allahıııım !! :D)

Sana katılıyorum BG de önemli olan iyi bir yönetim ve emirlere bağlılık. Komutan iyi ise ve ekipte karşıdaki adamlara göre yakın kaliteye sahipse başa baş bir oyun oluyor. Ama 6-8 arası ranklı bir ally ye karşı 10-12 rank horde karşı karşıya gelirse şans çok düşük. Ben AB ye raid komutanı olarak rank 11 bir adamla girdim ve epey iyi bir raid di horde un şansı bile olmadı. Ha şuda var tam tersi bir durumda tam 3 dk. da AB de horde oyunu bitirdi inanılacak gibi değil saç baş yolacaktım.

Ama bu yazdıklarımın yanında horde ally den daha iyi organize oluyor ve bence horde daha güçlü özelikle shaman pvp raid lerde dengeyi çok bozuyor. Durmadan totem sçıp kilitliyor ally yi.

Aynen, ayrıca ;

Buraya çok güldüm yaa

• Bizim Orjinal server da Burning Legionda Alliance larda Montarlo war onu goren kacıo av den :)))))
  • Thermaltake tebrikler çok sabır isteyen bi işi becermişin
    Kızmada bişey sölicem çok dikkatimi çekti;
    O çantalar nedir ya hiç yakışmamış rank 14 birine :P (Sağdaki 3 tanesi 14 lükte, o en soldaki 12 slotluk çantamı?)
  • adam deli gibi pvp kasmış olcak o kadar
  • Tebrikler
  • eski günler, ne güzeldi lan. ^^
  • güzeldi tabi mustafa . şimdiki pvp ye benzer mi hiç
  • ek paketlerle öldü o pvp ruhu pve ruhu da öldü
  • battle chestimden okudum rank 14 için teknik olarak imkansız falan diyodu
  • bişey diycem level niye 60 ? 59 da durdurmuşmuydun exp almayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuari

bişey diycem level niye 60 ? 59 da durdurmuşmuydun exp almayı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thermaltake

Serverda tabiki tek

Rank 14 oldukdan sonra bıraktım pvp yi şimdilik yavas yavas rank düşüyo

Güzel Rank 14 olmuşsun, PVP nin dibine kadar gitmişsin. Emeğine sağlık ama ne acıdır ki sen orada foto çekinirken Crossroads elden gidiyor.

• Şimdi deseler ki wowun değişik bi versiyonunu yapcaz, iki seçenek olacak. İsteyenler cataclsym e devam edecek isteyenler 1.12 patchinin revizyon geçirmiş halini oynayacak. (grafikler geliştirilecek, ek özellikler vs.) Hangisini seçerdiniz
  • Tabiiki pre tbc. Ama o zaman ki pvp sistemi şimdikinden daha basitti.kolaydı. şuanda wotlk pvp'ında rating 1700+ yapabilenler pre tbc de tank 14 e çok kolay kasardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Tabiiki pre tbc. Ama o zaman ki pvp sistemi şimdikinden daha basitti.kolaydı. şuanda wotlk pvp'ında rating 1700+ yapabilenler pre tbc de tank 14 e çok kolay kasardi

Ama daha eğlenceliydi ya. Arkadaşlarını toplardın mekan basardın hey gidi
  • Keybinding atamadan High Warlord olunuyomuş işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.