Şimdi Ara

Rango (2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onur*

Bluray ne zaman çıkacak acaba? Çıksa da kaliteli bir izlesek ya.

Aynen bende beklemedeyim...
  • Sevemedim filmi. Sıkıcı geldi nedense. Yorgundum izlerken belki de ondandır.
    Konusu, kurgusu falan iyiydi gerçi de bi ara epey sıktı. Bazı sahneler gereksiz uzatılmış gibime geldi.
    Rango karakteri çok iyiydi yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sevemedim filmi. Sıkıcı geldi nedense. Yorgundum izlerken belki de ondandır.
    Konusu, kurgusu falan iyiydi gerçi de bi ara epey sıktı. Bazı sahneler gereksiz uzatılmış gibime geldi.
    Rango karakteri çok iyiydi yalnız.

bendede öyle bir durum olustu...muhtemelen dvdscr yüzündendit..renkler falan solgun olunca insanı uykusu geliyor...ama güzeldi yinede film..izlemeeynlere tavsiyem hdsini bekleyin ya da en azından dvdripini....
  • Hocam dvdscr film mi izlenir en az DVDrip olmalı. Renkler solgun iğrenç bulanık iken ses de bir o kadar boğuk kısık ve rezalet. Film ne kadar güzel olursa olsun dvdscr izlerseniz filmin tadına asla varamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Haziran 2011; 21:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Hocam dvdscr film mi izlenir en az DVDrip olmalı. Renkler solgun iğrenç bulanık iken ses de bir o kadar boğuk kısık ve rezalet. Film ne kadar güzel olursa olsun dvdscr izlerseniz filmin tadına asla varamazsınız.

normalde dvdscr izlemem işte ama bunu da epeydir bekliyordum..dayanamadım izledim...hata etmişiz zişte... dvdscr izlenmez..en güzeli BRrip beklemek...
  • film gereğinden uzun olmuş biraz sıkmıştı açıkçası izlediğimizde ve salondakilerin genel görüşü de öyleydi. . .
  • quote:

bluray çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

bluray çıktı.

vedett-rango.720p Lakin alt yazı yok

• Çok sıkıcı bir filmdi tek başıma değildim yinede gülmeyi başaramadım yani eğer ki tek başınıza izleyecekseniz hiç zahmet etmeyin derim
  • Henüz izlemedim, epeydirde animasyon izlemiyordum, Rio yla beraber izlerim artık
  • 720p dualler nete düştü.... TR dubalaj nasıl güzel mi...
  • Bi kaç yerinde güldüm o kadar ve pek bişey bulamadım...
  • Johnny Deep'in seslendirmesi iyiydi ama filme baktığımda boş bir filmdi.(Birkaç sahne hariç)
    6.0/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 25 Temmuz 2011; 15:38:33 >
  • Keyifle izlenebilecek bir film sıkılmadan izledim hatta 55 yaşındaki babam bile bu ne diye açtı izledi sonun kadar.
  • Başlangıç fena değildi ama gereksiz uzatılmış , bir ara çevreye bağlayacaklar sandım ama oda olmadı. Beklenti büyük olmadığı sürece izlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Temmuz 2011; 18:45:49 >
  • Eh işte idare eder, atmosferi güzel Tr dublajı da fena değil boş zamanda izlenebilir bu animasyonu izlerken hiçbir beklentim yoktu belki de ondan kötü gelmemiştir.
  • beyler türkçe dublajını izledim beğendimde şu hikayeyi anlatan baykuşu seslendiren sanatçıyı bilen var mı?
  • beklediğim gibi değildi vaybe mart ayında izlemiştim...
  • Film diğer başarılı olan bir çok animasyon filmleri gibi değil ama yine de hiç yoktan iyidir diyorum ben.

7/10
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.