Şimdi Ara

Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
49.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Emre Bey ;

    Muazzam anlatmışsınız. Niyetlendiğim bir araçtı. Bu gözle bakıp, alacak olursam daha bilinçli olurum.

    Saygılar...
  • Bende bu araçlarla ilgili ilginç birşey söyleyeyim.Cherokee 5.2 V8 motorlar Range HSE 4.6 motorlardan 3-4 litre daha az yakıyor.Bana ilginç gelmişti..
  • doğrusu emre beyi alkışlıyorum.... ...işte budur...biz forumlarda bişeyi en kısa yoldan "nasıl anlatırız" ın derdindeyken böyle arkadaşlar bizi utandırıyor...emeğinize sağlık...diyecek kelime bulamıyorum ...bravo bravo...




  • Emre Bey. tebrikler ve teşekkürler..

    Forumda paylaşım budur
  • Rica ederim arkadaşlar, forumda pek yazmadığım için ilgilendiğim, sevdiğim bir konu olunca elimden geldiğince düşünen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. Bazen bilmeden bu aracı alan, ikinci gün aldığı paranın yarısı kadar masrafla karşılaşan insanlarla tanışıyorum ve kendi param gitmiş gibi üzülüyorum. Ki serviste, ustada veya yolda P38 görünce incelerim, satılanların neredeyse tamamı patlamaya hazır, yıkılacak kurban arıyor malesef..

    Benim tosun son 2 ay içerisinde benden de kaynaklanan bazı hatalar ve titizliğim nedeniyle kendisi kadar masraf açtı. Hararet sonucu 245.000'de rektefiye işlemine başvurduk, olmuşken şu da değişsin, aman herşey orjinal olsun derken sterlin cinsinden kalbim biraz kırıldı İlanlarda motor sıfır diyen arkadaşların ne demek istediğini de anladım bu arada, 4000TL'ye rektefiye yapılıyormuş, ben yağ pompasına işçilik ve kdv hariç bu kadar verdim

     Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?




  • Emre Bey P38 i çok güzel özetlemiş. Elinizden geliyorsa (RAVE işin sonudur) kendiniz yapın. Gelmiyorsa Çıkacak sorunlar zaten belli başlı şeyler ortalığı dağıttırmayın yönlendirin ustanızı. Arazi performansı gayet yeterli bir araç. bu sezon biraz hard yapacağız bakalım nereye kadar dayanacak :)

    birkaç fotoğraf vereyim geçen haftaki Beykoz off-road oyunlarından... klasmanda 6. olduk pilotumuzun ilk yarışındaki heyecanından :)

     Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?

     Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?

     Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?

     Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: impress

    Emre Bey P38 i çok güzel özetlemiş. Elinizden geliyorsa (RAVE işin sonudur) kendiniz yapın. Gelmiyorsa Çıkacak sorunlar zaten belli başlı şeyler ortalığı dağıttırmayın yönlendirin ustanızı. Arazi performansı gayet yeterli bir araç. bu sezon biraz hard yapacağız bakalım nereye kadar dayanacak :)

    birkaç fotoğraf vereyim geçen haftaki Beykoz off-road oyunlarından... klasmanda 6. olduk pilotumuzun ilk yarışındaki heyecanından :)

    Valla bu arabanın hakkı bu, ben kıyıp da araziye sokamıyorum, kışları kar buz eğlencesi haricinde asfalt aracı oldu bizimkisi. Başarılar
  • konuyu hortlatacağız ama rave isteyenler

    http://www.landroverresource.com/rave.zip

    yıllardır takip ediyorum ilanları ama 10 sene sonra alırım heralde bu tip bir araç çok borcum var şimdi.
  • Hort olacak ama kullanan var mı forum da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz gec olacak ama hala bu arac ile ilgili mesaj aldigim ve konu yukari ciktigi icin yazma geregi duydum. Ben aracimi sattim ve su an yurtdisinda yasiyorum. Bu arac hala alinir mi derseniz cok uzun yazabilirim ama ozetle alinmaz. Aradan gecen surede hepten eskidiler, artik ustalar cok ugrasmak istemiyor, kur nedeniyle parcalar hepten pahali hale geldi ve en onemlisi artik piyasadaki araclar 10 degil 20 ve ustu kez el degistirmis durumdalar. Maddiyat olarak satin aldiginiz para kadar harcamayi goze aliyorsaniz ve vakit sorunu yoksa degisik bir ugras olarak alinabilir :) Aile icin, tek arac olarak, esinizin kullanimi icin asla almayin pisman olursunuz. Su an yasadigim yerde 2009 2010 modelleri 50-70k TL ve benzin de cok ucuz ama cesaret edip de alamadim, hele ki yolda kalan araclarin yarisi Range Rover ve sebebi hararet olunca elim hic gitmedi :)
  • Emre kullanıcısına yanıt
    2010 model range yoldamı kalıyor hararetten ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.