Şimdi Ara

Ramsay Bolton Sevenler Derneği (Spoiler İçerir Dikkat ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Şu adam sevilmez mi be
    Seni sevmeyenin sosisini keseceğiz sosisini

/>

Bu sahne zaten dizi tarinde oldukça iyi bir yer edindi , ben bu elemanı her gördüğümde artık bunu sahneyi hatırlıyorum direkt.

Misfits'de de psikopat birini canlandırıyordu burada da.Hakkını veriyor rolünün

• Tywin Petry Bealish Cersei ve Greyjoy kardeşlerden sonra babasıyla birlikte favori karakterim Onurlu Starklara ve bastardları Jona selam iki yüzlü güç karakterlerle yola devam

Tywin alemin en kral karakteri bu arada

Edit:Ekle beni de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 27 Nisan 2016; 21:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu başlığındaki uyarıyı yazman iyi olmuş eline sağlık konu da güzel olmuş ekleyebilirsin beni de
  • Tesekkürler :)

Sizleri de ekliliyorum: )

• Yakın zamanda ölür umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Düşmanımız da çokmuş

Hepiniz Stark olsanız ne yazar birimiz Bolton olduktan sonra

Bir düğün gecesi ansızın ...

Joffrey reis bir Ramsay değil ama O bir Lanniester (Tywin başkan seni saygı ile anıyoruz )

Bir dizide kötüleri tutanları görmek gerçekten güzel. Edd Stark mevzusundan beri hiç kimseye bağlanmadım dizide

• quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

Yakın zamanda ölür umarım

Ağzından yel alsın daha derisi yüzülecek çok insan var, daha kimbilir kimlerin sosisini kesecek. Bekleyin herşey yeni başlıyor

• Ekle hastayız dedeeeee. Şu Daenerys gıcığına verdikleri ağırlığı ramsay'e verselerdi dizi uçmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ekle hastayız dedeeeee. Şu Daenerys gıcığına verdikleri ağırlığı ramsay'e verselerdi dizi uçmuştu.

Ekledim hocam ve + milyon .

Taht oyunlarında ya kazanırsın ya kaybedersin ortası yoktur . (Cersei ) Daenerys denilen yapay kraliçe o kadar hataya rağmen böyle bir seride nasıl hayatta kalıyor yahu . Hep bu kadın faktörü

Ramsay Bolton Sevenler Derneği (Spoiler İçerir  Dikkat ) Böyle bir karakter varken ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 27 Nisan 2016; 23:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ekle hastayız dedeeeee. Şu Daenerys gıcığına verdikleri ağırlığı ramsay'e verselerdi dizi uçmuştu.

Ekledim hocam ve + milyon .

Taht oyunlarında ya kazanırsın ya kaybedersin ortası yoktur . (Cersei ) Daenerys denilen yapay kraliçe o kadar hataya rağmen böyle bir seride nasıl hayatta kalıyor yahu . Hep bu kadın faktörü

Ramsay Bolton Sevenler Derneği (Spoiler İçerir  Dikkat ) Böyle bir karakter varken ...

Ramsay pek sevmezdim ama telltale games serisini oynayınca ramsay manyağı oldum niyeyse. hem yaratılan karakter hem oyuncu seçimi çok başarılı. Dizinin en potansiyelli karakteri bence. Bu sezon daha çok ağırlık vermeleri lazım.

• Özel onurlu üye falan olmam lazim ramsay bolton Winterfell prensi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

Özel onurlu üye falan olmam lazim ramsay bolton Winterfell prensi

sahibi geldi beyler kaçın.
  • konuyu açanı reek yapicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

konuyu açanı reek yapicam

Ben almıyayım sağ ol

Ramsay Bolton Sevenler Derneği (Spoiler İçerir  Dikkat )

• Psikopat reyiz yine yaptı yapacağını. Önce babasını bıçakladı sonra kardeşini tazılara yedirdi.
  • ekle

basitçe 2 imza yaptım, ps ile uğraşacak varsa daha düzgün yapabilir resmi

Ramsay Bolton Sevenler Derneği

[center][image]https://store.donanimhaber.com/f3/3e/c4/f33ec48e33aa8005d92923ad9119a8b8.gif[/image]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_116425072/tm.htm][size=1][b]Ramsay Bolton Sevenler Derneği[/b][/size][/link][/center]

yazısız resme tıklayınca konuya gideni

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_116425072/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/f3/3e/c4/f33ec48e33aa8005d92923ad9119a8b8.gif[/image][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Mayıs 2016; 11:52:16 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerinize sağlık ekliyorum hemen Bölümü birazdan izleyeceğim bakalım Ramsay Reis neler yapmış

Hepiniz öleceksiniz Hepinizin derisi yüzülecek Tazılara karnına ineceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 2 Mayıs 2016; 12:45:24 >

• 2.bolumden sonra bu konu kapanir artik..

• Nefret ediyorum bu adamdan başka bi tip oynasa belki bu kadar nefret etmem adamın tipi itici bi kere

• hadi bakalım bununda sonu yakın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.