Herkese merhaba. 5 gün önce Vatan computer'dan bilgisayar topladım. Pc'nin yanında bir de Rampage set klavye mouse aldım. Ekstra olsun diye bir de everest'in hem mouse hem mouse pad'i yan yana satılıyordu onları da aldım ve mouse'u arkadaşa verdim. Onun mouse'ta hiç sıkıntı yok benimkinde de 4 gündür yoktu. Bir kaç sorunu hallettim bilgisayarda derken her şey yoluna girmişken mouse delirdi.
Şimdi gelelim asıl soruna: Mouse PC açıldıktan yaklaşık 5 dakika sonra yerinden oynamıyor. Sağ tık, Sol tık, Makro ve ileri geri tuşları gayet normal çalışıyor ama sensörü mü kapanıyor ne oluyorsa çalışmıyor mouse. İlk başlarda 2-3 dakika beklerken artık 2 saate kadar bekliyor. Bir yere tıklayamıyorum ve forumda bu konuya zor geldim. Bilen birisi varsa nolur söylesin. Mouse'u servise vereyim dedim klavyeyle birlikte kutusuyla istiyorlar ve 2 aya geri gelir diyolar. O da düzelir mi düzelmez mi belli değil. Ben şansıma inanmıyorum orda çalışır mouse bişeyi yok diye yollarlar kafayı yerim lütfen bir yardım edin şimdiden çok teşekkürler.