Şimdi Ara

RAMOS 'miumiu' W17 PRO PAYLAŞIM VE DESTEK PLATFORMU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
2
Favori
12.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silence45

    şansa bala yaptık bi şekilde valla.Ama pek memnun değilim gibi.Hafif kasmalar olabiliyor.Marketten yüklediğim dead trigger oyunu high seviyede çok akıcı şekilde oynanmıyor.Ya yazılımı yüklerken bi sıkıntı çıktı ya da başka bir sıkıntı var.Şuan custom rom yükledim sanırım I9100 olarak görüyor.

    Edit: yazılım yazan klasördeki dosyaları çıkarınca sd card direk yüklemeye başlamıyor.Olmadı yani.Şuan ki yazılımdanda pek memnun değilim.Dediğim gibi dead trigger high ayarlarda normalde kasmaması lazım bana göre çok akıcı şekilde rahat rahat oynamak gerek ancak donmalar oluyor arada nedense.Şuan için pek memnun değilim.Komple içindeki bütün dosyaları temizleyip tertemiz bir güncel yazılım atmayı düşünüyorum ancak biraz daha öğrenmem gerek sanırım.

    hocam takılmaması lazım başka bir sorun olmasın?Sd card takılı değilken power ve ses kısma tuşuna basın,çıkan menüde başında ne kadar wipe yazan şey varsa basın sonra bir de sd card'ı hızlı değil de normal biçimlendirin ondan sonra temiz kurulum yapın hızlanacaktır alet inşallah.Bir de oyuna girmeden settings'in alt kısmında cpu mode settings yazar onu da performance yaparsanız nova 3 hariç takılan oyun pek duymadım.İyi geceler.




  • Hayırlı geceler
    cpu'yu hiç performance moduna almadım şahsen :D Dediğiniz gibi yapayım bütün wipe yazanları temizleyelim bir :) SD carddan kurulum yapmak için indirdiğim dosyalar 4 tane ve 1 tane de update adında zip mevcut.Bunları nasıl yapıcaz peki dümdüz atınca olmadı daha önce ?
  • Tekrardan kontrol ettim de o 4 dosya ve zipli update dosyası toplam 5 dosyayı sd card'a atıp kapalı haldeyken power+ses kısma tuşuna basınca otomatik dümdüz yüklenmesi lazım .Muhakkak hallolur bu sorun diğer arkadaşların belki başka bir fikri vardır ben artık sahur+uyku'dan sonra cevap verebilirim yani uzunca bir ara sonra İyi sabahlar.
  • aynı şekilde attım otomatik yüklemedi de :) Neyse yarın bir daha denerim aynı şekilde.Yükler inşallah sıkıntısız şekilde.Daha doğrusu görmedi sd cardda o dosyaları.Bakalım ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silence45

    Hayırlı geceler
    cpu'yu hiç performance moduna almadım şahsen :D Dediğiniz gibi yapayım bütün wipe yazanları temizleyelim bir :) SD carddan kurulum yapmak için indirdiğim dosyalar 4 tane ve 1 tane de update adında zip mevcut.Bunları nasıl yapıcaz peki dümdüz atınca olmadı daha önce ?

    Selamlar, SD kartı metal bacaklar size yani ekrana bakacak şekilde yuvasına takıp, metal ucu olan kalem vs gibi bir şey marifeti ile yoklayıp iyice yerine oturduğundan emin olunuz, firmware hatasız indi ise çalışması gerekiyor. SD kartı test etmek için Google Patch i indirip kurmayı deneyebilirsiniz. SD karta zip klasörü içindeki dosyaları (herhangi bir klasör içine koymadan) atmanız yeterli. Yeşil robot görünene kadar tuşları basılı tutunuz. Kolay gelsin...




  • yani her ne kadar dosya var ise zip olmadan sd karta atıyoruz ondan sonra menüye girince otomatik yükleniyor.Peki yarın birde böyle deniyelim.
  • Arkadaşlar root yetkisi ve custom rom yüklemek için video,http://www.youtube.com/watch?v=5fxGA5N9MOY market pacth'ından sonrası bizlik :) Kolay gelsin
  • Herkese merhaba,
    evde access point kullanıyorum wireless'a çevirmek için netimi.Bu yüzden ip girmem gerekiyor.Tablette ip girebiliyor muyuz ? Biraz kurcaladım ancak böyle bir şey yok sanırım.Evimde netimi kullanamıyorum :(
  • Melih, Wireless'i tanıtırken Show advanced options'ı işaretle ip settingsi de static yap, o zaman manuel ekleniyor.
  • İnsan bi mesaj atar abi ya :D
  • blackmart'tan fifa12 ve gta3 indirdim.açınca gta 3 450mb fifa12 1.7gb kadar güncelleme indirmesi gerekiyordu.İndirdim.Şuan gta'ya girince oyundan atıyor hemen siyah ekrandan, fifaya girdiğimde ortada dönüp duran bir şey var öyle bekliyoruz.Yani ikiside oyuna girmiyor.Ne yapmam gerek bunlar için ? Boşu boşuna mı indirdim o kadar güncellemeyi.Çok canım sıkıldı bu durumdan yaa madem güncelleme var yapıyoruz açıl o zaman ne saçma bi olaydır.
    bütün yazılım güncellemesiydi vs her şeyi tam yaptık bi tam sürüm oyun oynayamadım :@
    Nova 3'te 1.5gb kadar güncelleme istiyor, aynı şekilde bu oyunda böyle olacaksa hiç indirmeyeyim.Bi yolu yok mudur bunun acaba ben mi yanlış yapıyorum bir şeyleri ?
    EDİT : IP olayını hallettim bu arada sağol abim :D
    EDİT2: Gtayı hallettim yeniden yükleyince oldu ancak fifa hala aynı :( Yeniden indirdim 1.5 gb ancak gene dönüp duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 1 Ağustos 2012; 13:43:14 >




  • Hadi hayırlısı diyorum arkadaşlar. Ramosun kendi sitesin 27 temmuzda yapılan bir açıklama ramos W17 Pro için 4.1 Geliyor :)

    Haberin Linki.


    Tarih ile ilgili bilgilendirme : 4.1 sadece bir önizleme sürümü, Blue Magic Ar-Ge departmanı tam ayarlamak için optimize edilmiştir, ben yakında Olimpiyat Oyunları sırasında belki de bir resmi toplantı, olacağına inanıyorum, size hoş bir sürpriz olabilir!
  • kuzenler gözünüz aydın.. jelly bean i bilseydim satmazdım
  • Sağolasın :D Geri satabilirim :P
  • Hahah :P Ben şu anki halinden de memnunum :P Sabırsızlık hat saffada 4.1 için ama
  • 4.1 olayı ayrı zaten o çok fena bir şey :)

    Arkadaşlar tabletim satılıktır.İlgilenenler olursa pm'den iletişime geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 2 Ağustos 2012; 17:28:02 >
  • 4.1'den gelişme var mı ?
  • 4.1'i ilk biz alacaktık sözde.Cube u30gt'ciler aldı bile :/
  • arkadaşlar merhaba,resimdeki widget'ta 2.sırada wifi'dan sonra olan simgenin manasını bilen var mı?Konum belirtme gibi bir şey diyeceğim ama ayarlar-location services-google location's service'e tıklayıp aktif hale getirince bunu kapatsam bile google maps'dan konumumu buluyor.Ama tiki kaldırıp widget'taki işaret açık olunca konumumu bulmuyor yani location service'i açmadıktan sonra bunu açsak bi faydası yok,açarsak da bu kapalı olsa bile çalıştığından gereği yok.İşin özü ne işe yaradığını çözemedim bilen var mı?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 5 Ağustos 2012; 7:24:49 >




  • Bu resme göre GPS.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoktaFoton -- 6 Ağustos 2012; 2:29:19 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.