Şimdi Ara

Rammsteinin Her Şarkısı Mükemmel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metallicanın bile sevmediğim şarkıları var fakat bu rammsteinin sevmediğim şarkısı yok arkadaş Daha benim gibi düşünen varmı?

• Ergenliktir geçer korkma
  • Bende her albümünde 1 en fazla 2 parça beğenirim. Du Hast zaten adamın efsanesi Amerika baya tutulmuştu, Morgenstern ile Feuer Frei 'i severim. Engels güzel birde az biraz P**sy. gerisi çöp benim için. Adamlar sahne şovcusu.
  • Liebe ist für alle da en kötü albümdür, geri kalanın hepsini severim
  • amerika,keine lust,du hast,ich will
  • Rock-Metal sevmediğim halde rammstein dinlerim aksandan mıdır? bilmem hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impala_vs_Tiger -- 4 Eylül 2010; 2:06:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kolay metallica şarkısı öneri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son albümdeki bonus parçalardan "Donaukinder" kesinlikle büyüleyici bir şarkı mutlaka dinleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenomouS35

Ergenliktir geçer korkma

yazık sana yazık başka bişey demiyorum.
  • Metal sadece metallica değildir.Bende sevmem metallicayı bir kaç güzel parçası var onun haricinde vasat bir grup.Rammstein sağlam gruptur bende kötü şarkılarını bulamadım hepsi güzel onun haricinde birde Necrophagist ve death dinle onlarında tüm şarkıları güzeldir.Muhammet suiçmez(necrophagist) şarkıları öyle karmaşıktırki tam olarak anlamak için 10-15 kez dinlemen lazım
  • son albümden roter sand ve pussy, bir türlü sevemedim
  • Rammstein hayranı olduğum tek gruptur.
  • ohne dich dışında benim de sevmediğim yok

till lindemann'a insan nasıl hayran olmaz yaw sahne şovlarına diyecek yok zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en birinci ben oldum -- 4 Eylül 2010; 0:09:23 >
  • Sonne en ondedir benim icin.
  • Yar yarim sen ağlama katlanamam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoUnderstand

Sonne en ondedir benim icin.

• Şovları movları boşverin adamlar müzik yapıyor metali sevmem ama Rammstein hepsi dinlenir. Zaten Discography var bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impala_vs_Tiger

Rock-Metal sevmeme rağmen rammstein dinlerim aksandan mıdır? bilmem hoşuma gidiyor.

Aynen Sanırım till lindemanın doğu alaman olması etkiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: act48

quote:

Orijinalden alıntı: Impala_vs_Tiger

Rock-Metal sevmeme rağmen rammstein dinlerim aksandan mıdır? bilmem hoşuma gidiyor.

Aynen Sanırım till lindemanın doğu alaman olması etkiliyor..

Aynen sıkılmadan 5-10 kere aynı parça dinlenilebiliyor kesinlikle aksan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.