Şimdi Ara

Rammstein hastası oldum. Artık metal dinliyorum. Mutluyum huzurluyum :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

Doğru yolu bulmuşun yeğen.Rammstein en sevdiğim müzik grubudur. Rammstein feuer frei yı da dinle ben ilk bu şarkılarını duymuştum. XXX Yeni Nesil Ajan filminde vardı bu şarkı.

Tavsiyen için teşekkür ederim. tabi diğer arkadaşlara da
  • pussy,sonne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sağ Kolum Elizabeth

Forumdan ismini vermek istemediğim bir arkadaşımın (Mustafa ) tavsiyesi üzerine Rammstein'in Du Hast adlı parçasını dinledim ilk ve çok hoşuma gitti. Neyse ondan sonra Engel,Das modell,Laichzeit,Spiel Mit Mir parçalarını dinledim ve gerçekten çok beğendim. Ondan sonra kendisinin yardımları ile torrentten diskografiler indirdim. 2 gündür Rammstein dinliyorum ve dünyadan kopmuş bir haldeyim Tabi sadece bir grup ile yetinmiyorum. Rammstein'in yanında İron Maiden,Metallica,King Diamond'un da diskografileri mevcut. Zamanla onlara da geçiş yapacağım ama şimdilik RAMMSTEİN Mustafa kardeşim teşekkür ederim rap müzik ve Sagopa Kajmer klişesinden kurtardığın için. Evet arkadaşlar metal müzik dinlemeyenlere de tavsiye ederim. Yukarıda yazmış olduğum şarkıları siz de dinleyin o zaman göreceksiniz ne kadar etkileyici olduğunu.

aklin varsa doktor ol bilgisayar arayan artik, MSCE , MSCA gibi sertifika esliklerinin yanida C# , C++ ve XHML deneyimi istiyorlar, he bide 3 yillik deneyim olucakmis. aklin varsa doktor ol , bilgisayar okuyorum , teze kaldi isim, pimanim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

İmzaya bak. Bismillahirrahmanirrahim.

• 10 yaşımdan beri alayına Iron Maiden Rammstein fanboyluğun normal seviyelere indikten sonra ilk Iron Maiden diskografisine bak.Sözleri,riffleri ve mükemmel sololarıyla Rammstein'a 3122342 basar
  • Doğru yolu bulmuşsun kardeşim en güzel kafa dağıtma yolu Şahsen hayattan soyutluyorum müzikle kendimi
  • Metal müzik dinlenir mi la? Iııyyy, pis, kaka.

Ultra ön yargı ile yazılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

rammstein ile benzer başka tavsiyesi olan var mı?

deathstars
  • çocukken rap dinlemek iyidir

herşey yaşında güzel ... tabi 20-25 yaşında hala rap dinliyorsanız bi psikologa uğrayın derim
  • quote:

...Tabi sadece bir grup ile yetinmiyorum. Rammstein'in yanında İron Maiden,Metallica,King Diamond'un da diskografileri mevcut....

Rammstein hastası oldum. Artık metal dinliyorum. Mutluyum huzurluyum :))

Bunları da indir-dinle

Resimdeki arşiv bana ait değil malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 24 Ağustos 2010; 23:55:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

...Tabi sadece bir grup ile yetinmiyorum. Rammstein'in yanında İron Maiden,Metallica,King Diamond'un da diskografileri mevcut....

Bunları da indir-dinle

Resimdeki arşiv bana ait değil malesef.

bence arşiv manyağı olma.. dinlediklerinin diskografilerini arşivle yeter, iş müzik dinlemekten geçer arşivciliğe döner, dinlemekten keyif de almazsın..

• Beyler bu rammstein pus*y klibinde klavye çalan adamın kadın gibi göğüsleri var gibi geldi açıklama yapıcak?
  • hayırlı olsun dostum doğru yolu bulmuşsun
  • dogru yol :D

Nickelback de iyidir dinle
  • sen bide live in berlin konserlerini izle.. sonra hayatında daha iyi bir konser izledim mi diye kendini sorgulamaya başlarsın.. iron maiden da iyidir konserlerde ama adamlar show yapmış hadi koy bakim torrente..
  • Nickelback bana göre 1 numaradır. Ama Metal değil, Rock - Hard Rock yaparlar.
  • En iyi parçası Sonne'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

Bunları da indir-dinle

Resimdeki arşiv bana ait değil malesef.

bence arşiv manyağı olma.. dinlediklerinin diskografilerini arşivle yeter, iş müzik dinlemekten geçer arşivciliğe döner, dinlemekten keyif de almazsın..

böyle arşiv mi olur yaw....

duyduğun ne kadar metal grup varsa indirmisin

gothic metal, melodic death,trash, ıvır zıvır ne varsa her türden var

hepsini dinliyorum hoşuma gidiyor dersen kalk git ötede bayıl derim...

hepsini dinlemiyorsan o kadar muzik indirip pc de bulundurmak da ayrı bir lüzumsuzluk ...

-kişisel görüş-

• Sonne,Keine Lust,Reise Reise,Du Riechst So Gut Favori Parçalarımdandır Rammstein dan
  • Yakın zamanda Thrash ve Death metale bekleriz
    Bir dinle bunu bakalım sevecek misin?

Bende iki sene öncesine kadar Sagopa amelesini dinlerdim.İnsan zamanla doğru yolu buluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.