Şimdi Ara

Rammar Süpermarket - 10 Mart - 10 Numara (İstanbul - Çorlu - Çerkezköy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rammarda her ay ayın 10unda 10 numara kampanyası var. Bu ayın ürünleri çok cazip görünüyor. İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhun -- 4 Mart 2016; 13:48:12 >

• Yalnızca istanbul için olduğu başlıkta belirtilirse daha uygun olur diye düşünüyorum.Form ahalisi yekunen İst.da oturuyorsa sözüm yok.Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GateFLY kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Düzeltiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhun

Nezaketiniz için teşekkür ederim.Araştır bul gibi garabet cümlelerde sarf edebilirdiniz.Umarım tüm form ahalisi ( Sözüm meclisten dışarı) sizin göstermiş olduğunuz duyarlılığı göstererirler.Tekrar teşekkür ederim.

• GateFLY kullanıcısına yanıt
    Biz burada bilgi paylaşıyoruz. Birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bildiğini paylaşmayanın kitap taşıyan eşekten farkı yoktur derler. Ben de size teşekkür ederim.
  • Bu market kadar ilkel çalışan başka market var mı acaba? Müşteri hizmetlerini arayın kalitesini hemen ortaya koyuyor. Müşteri,kartında biriken kuruşları(lira demiyorum) harcamak isterse kasiyere bildirecek. Kasiyer bir defter çıkaracak. O deftere kart numarasını müşteri bilgileri yazılacak ve ne kadar puan kullanılacak yazılacak.Offfff yazınca yoruldum ama bu market anlatılmaz yaşanır.

• rammar mı kaldı yav, rekabet sıfır, düzgün kampanya yok, sonra niye battık diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben bayadir gidiyorum. Sari etiketler cok iyi. Bimdeki ürünler ile kafa kafaya fiyatlar ile satiyorlar. Hem de daha bildik markalar. Migros kampanyasina baktım. Mesela dogus cay icin onlar da kampanya yapmis. 11.20 tlye satiyor. Rammar ise 10 tl. Ben hesabima gelen yere giderim. Migros ya da bi baskasi babamin oglu mu sanki? Evimin yakininda yaklasik 10 market var. Su an fiyatlarda rammar acik ara bir sekilde cok iyi gidiyor. İnsallah hep boyle devam ederler. Hesabima her turlu uyuyor.

• 10 numaralık bir durum göremedim.
  • Kaşar Peynir dışında bize hitap edecek bir ürün göremedim..
    Hiç gitmemiştim bu markete.Bahanemiz olsun.
    Haber veren arkadaşa teşekkür ederiz.
  • bu kaşar markası yakın zamanda keçi sütü diye inek sütü sattığı için teşhir edilmişti bilginiz olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların hiçbir sıcak tarafı yok. Neden konusunu açtınız? Her yerel marketin saçma kataloglarını burada paylaşacak olsak forum biterdi..

• Arkadaşlar sıcak fırsat başka şey beleşçilik başka şey. Sitelerdeki fiyat hatalarından dolayı 100 TL'lik ürünü 10 TL'ye almaya alıştıysanız ve tüm beklentileriniz o yönde ise zaten siz forumun bu bölümünün asıl amacı dışına çıkmışsınız demektir. Ev ekonomisi için bir çok market geziyorum ve indirimleri takip ediyorum. Ürünler size hitap eder etmez ayrı bi konu. İlla işine yarayacak olan vardır. Bu fiyatlardan ise daha aşağı fiyata yok arkadaşlar. Bu sebeple paylaştım. Lütfen sırf eleştiriyor olmak, post kasmak için eleştirmeyin. Araştırın. Fiyatları kıyaslayın. Ondan sonra yorum yapın. Böyle yapın ki yazdığınız şey kaale alınır ve işe yarar olsun.
  • quote:

Arkadaşlar sıcak fırsat başka şey beleşçilik başka şey. Sitelerdeki fiyat hatalarından dolayı 100 TL'lik ürünü 10 TL'ye almaya alıştıysanız ve tüm beklentileriniz o yönde ise zaten siz forumun bu bölümünün asıl amacı dışına çıkmışsınız demektir. Ev ekonomisi için bir çok market geziyorum ve indirimleri takip ediyorum. Ürünler size hitap eder etmez ayrı bi konu. İlla işine yarayacak olan vardır. Bu fiyatlardan ise daha aşağı fiyata yok arkadaşlar. Bu sebeple paylaştım. Lütfen sırf eleştiriyor olmak, post kasmak için eleştirmeyin. Araştırın. Fiyatları kıyaslayın. Ondan sonra yorum yapın. Böyle yapın ki yazdığınız şey kaale alınır ve işe yarar olsun.

Kart ücreti var mı hocam? Sadece kaşar için gidebilirim ama kartım yok maalesef.

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    Kart bildiğim kadarıyla 1 tl ama olmasa da bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorlar.
  • yanlarında yazan 2 adet - 3 adet gibi bilgiler nedir acaba? şubedeki sayı mı? öyle ise anında biter zaten.
  • Alım sınırı o. Yani gelip de 5 koli alip gitme. Herkes faydalansin diye.

• İndirim başladı. İşine yarayan kaçırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: GateFLY

quote:

Nezaketiniz için teşekkür ederim.Araştır bul gibi garabet cümlelerde sarf edebilirdiniz.Umarım tüm form ahalisi ( Sözüm meclisten dışarı) sizin göstermiş olduğunuz duyarlılığı göstererirler.Tekrar teşekkür ederim.

Ben de yapıcı ve nazik uslüp için teşekkür ederim, kaba saba paylaşım dışı üstünlük yarışında bulunun insanlar çok ne yazık ki. paylaşım için burada bulunan herkese selamlar :)

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    evet kart yoksa kasiyerler kendi kartlarını okutuyorlar, ben hep öyle yapıyorum. kart da 1 tl birşey değil ama cüzdanda yer kaplamasın boşuna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.