Şimdi Ara

RAMİREZİ AKVARYUMUNA BİTKİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün büyük akvaryuma geçtim 3 adet ramirezim var önceden baya küçük bir akvaryumda 2 ay idare ettiler

Ancak akvaryum baya boş kaldı 1 adet bitkim var ve ne tür olduğunu bilmiyorum akvaryumcu vermişti

Fazla ışık istemeyen kolayca büyüyebilen ve aynı zamanda nitrat emilimi yapabilen ramirezi akvaryumuna uygun bitkiler hangisi?Akvaryumculara pek güvenemiyorum

Ayrıca kum nasıl olmalı ben dün aldım gerçi... akvaryumcu beyaz bir toz gibi kum verdi baktım discus akvaryumunda da ondan var bende kabul ettim aldım.Bu kumda bitki yetişir mi ve bitkilerin gelişmesi için gübrelemem şart mı?

• ~kasva~ kullanıcısına yanıt
    öncelikle yeni akvaryumun hayırlı olsun.
    aldığın kum muhtemelen beyaz silis kum bunda bitki yaşamaz. Bitki kökleri yayılabilmesi için daha büyük parçalı kumlara ihtiyaç duyar. uygun fiyatlı bitki kumu akvarkum 'dan bulabilirsin. şuan sitesinde satışa başlamadı galiba gitti gidiyor dan temin edebilirsin. En az tabanda 5 cm yükseklikte olması lazım 7-8 cm ideal olan. Silis kumu da ayrı bir köşede kullan yine ramirezlerin mağaralarını da bu kısma yaparsın. Ben nitrit emici olarak su sümbülü kullanıyorum su üstü bitkisi.
    Ben bitkilerimi aquainturkey.com.tr den satın alıyorum hem sağlıklı hem fazla fazla gönderiyor. buradaki bitkileri inceleyerek uygun bitkiler bulabilirsin
    Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işıkla bitki yetiştirme
    11 yıl önce açıldı
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.