Bildirim
ramazanda spor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
zararı olmaz ama yanına su al
iftardan sonra gidecez artık vücuda
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk-Engineer
bende body işini napcam bilemedim
ben spor salonundaki görevliyle konuştum 11e kadar açık dedi ben akşamları gidicem sende sorarsan söylerler_____________________________ -
iftarda çorba için ve çok az yemek yiyin. 1 saat filan bekleyin çay may için. gidin antrenmanınızı yapın sonra dönüp etinizi proteininizi alın
geçen ramazan yaptım çok verimli geçmişti
_____________________________ -
Bende öyle yapmayı düşünüyordum.İftardan sonra spor yapmassak zaten önünü alamayız obezite oluruz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
iftarda çorba için ve çok az yemek yiyin. 1 saat filan bekleyin çay may için. gidin antrenmanınızı yapın sonra dönüp etinizi proteininizi alın
Yapılacak en mantıklı şey bu olur.
İftarda tıka basa yiyip koşuya çıkarsanız sıkışır kalırsınız bir yerde._____________________________ Our love for you will take us to victory. -
bende iftarda az yiyecem,1 saat spor yapıp yemek yiyecem _____________________________ -
Biz de Kick Box'a gidiyoruz, iftar da İzmir'de 20:40'ta, hoca da Ramazan dolayısıyla dersi 21'e aldı. Şimdi yirmi dakikada ne yicez de ne ara sindircez valla bilemedim. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
mantıklı_____________________________ 2024 s400
2024 Q7 -
benim kurstaki arkadaşlar iftar bile olmadan karate ye devam edecekler, geçen senelerde de etmişlerdi.
oruçlu oruçlu açma germe, ısınma vb hareketler yapıyorlar.
ben dayanamam :) gitmeyeceğim. iftarda zater 20:41 de oluyor, yemeği ye kalk 21:30 oluyor. spor içinse en az yemekten 2 saat geçmesi lazım, sağlık için.
benden ramazan da spora mola. :)_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler