Şimdi Ara

Ramazanda Body Analizi nsaıl yapılmalı Ne gibi artı ve eksileri olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet VG için çok kritik bir döneme girmiş bulunmaktayız.7.ayım ve ilk ramazan tecrübem olucak.Kısa bir araştırma yaptım sizle paylaşıyorum.Size vericeğim yöntemlerden hangisi tercih edilmeli
    1.Malum 17 saat aç kalıcaz vücut bitkin İftardan önce bu spor yarardan çok bence zarara dönüşecektir.Beyin aç kalan vücutta şeker ihtiyacını kaslardan salgılar diye düşünüyorum.
    2.İftardan sonra spor salonu 00:00 a kadar açık bu yüzden benim için yine çok zor olucak.Yemekten 2 saat geçtikten sonra uzmanlar spor yapmanın fayda sağlıyacağı yönünde ancak 2 saat geçtikten sonra benim programıma(2saat+30dk yürüme mesafesi)Salonda çalışmaya vakit kalmaz
    3.İftarda Sütle Nesquik,nesfit tarzı şeyler yiyip gitmek aç açınada...
    BU BÖLÜMDEDE BIRAKILMASI VEYA EVDE KAS GRUPLARINI ÇALIŞTIRMAYA YÖNELİK,
    1.Vgye 1 ay ara vermek.Bilindiği gibi ramazanda çöplüğe dönüşen midemiz ve bütün organlarımı yenileme imkanımız olur(Sağlık açısından)Vg yapan biri için yılda 1 ay kaslar için ara verilmeli bu dönem ramazan ayına mı denk getirmeliyiz.Sonuçta 7 aydır yapıyorum ortada aham şaham bir vücut yok ama bu pes ettirmemeli..
    2.Ara vermeyi düşünürsem Mekik programım var caynax a6w(5 gündür yapıyorum karın kaslarını deli yakıyor)+şınavla(hergün)Ramazanı geçirmek

Veya başka bir öneri

• önce forumda vücut geliştirme bölümünü bularak başla bence sen
  • takipteyim. Ben de 2 ay gittim 2 haftadır ara verdim önümüzdeki hafta tekrar yazılacağım. Hem işte çalışıyorum hem vg ye devam. Oruç tutamayacağım galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

takipteyim. Ben de 2 ay gittim 2 haftadır ara verdim önümüzdeki hafta tekrar yazılacağım. Hem işte çalışıyorum hem vg ye devam. Oruç tutamayacağım galiba.

benim düşüncem ara verilmesi yönünde çünkü vücut oruçluyken kendini yeniliyor.Tabi bilen birisine sormak daha yararlı olucağından bu konuyu açtımbakalım hayırlısı artık.Sağlıklı günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.