Şimdi Ara

RAMAZAN GELİYOR SPORU BIRAKACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tek yazın boşum ramazan geldi spor yapamayacağım.Herkes oruç tutacak şimdi tutmayana yan gözle bakılacak halbuki namaz daha önemli ama kimse kılmıyo ne iş
    ite kaka tutacam orucu faydası olmayacak biliyorum ama tutmayınca milletin bakışları yetiyo

edit: evde dedem anneannem falanda var tutmasam cahil cahil konuşacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auckland -- 1 Temmuz 2013; 9:12:20 >

• Oruç tutmak bu kadar zoruna gidiyorsa,gizli gizli boz orucunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmaya devam edeceğim. Hatta programımı iki katına çıkartacağım. Açlık beni fazla etkilemiyor.

• Niye ben 1,2 gün oruç tutmadığım zaman kimse bana bakmıyor. Dışarda yemek yemediğin sürece kim bilecek oruç tutmadığını.

• İste goruyoruz milletimiz nasil yobaz(genelleme yapmiyorum o pis bakanlar sadece) kardes istedgni yap nasil rahat ediyosan sen ozgur bi adamsin

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Niye ben 1,2 gün oruç tutmadığım zaman kimse bana bakmıyor. Dışarda yemek yemediğin sürece kim bilecek oruç tutmadığını.

Öyle değil hocam ailem tutuyor evde dedemler falanda var anlamışsındır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Niye ben 1,2 gün oruç tutmadığım zaman kimse bana bakmıyor. Dışarda yemek yemediğin sürece kim bilecek oruç tutmadığını.

Öyle değil hocam ailem tutuyor evde dedemler falanda var anlamışsındır heralde

iftardan sonra spor yapmak için bolca vaktin var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

Yapmaya devam edeceğim. Hatta programımı iki katına çıkartacağım. Açlık beni fazla etkilemiyor.

Yapmaman daha hayirli

• Müslüman isen ve ibadetlerini yapmayı istiyorsan ve de bu ibadetleri yaparken spor yapamıyorsan 1 aylığına bırakabilirsin sporunu. Yok Müslüman değilim ama ailem Müslüman, o yüzden mecburen bende tutmak zorundayım diyorsan sporunu yap onların görmeyeceği şekilde yemeğini ye, suyunu iç. Ben de spor yapıyorum. Ailemdekiler de oruç tutacak. Benim dini görüşüm farklı olduğu için ben tutmayacağım. Ailem de bunu bildiği için bir şey demiyorlar. Ama onların yanında yemek yiyip, su içmem. Spor yapacağım yerde de fazla insan olmadığı için rahatım su konusunda. Sporunu da ibadetini de ailen için değil kendin için yapacaksın. Hangisini tercih etmek istiyorsan onu tercih et.
  • Bende son 1 senedir kilo veriyorum ve bu yazda bunu sürdürücem spor yapıyorum haliyle ve bırakmaya niyetim yok hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almeha42

Müslüman isen ve ibadetlerini yapmayı istiyorsan ve de bu ibadetleri yaparken spor yapamıyorsan 1 aylığına bırakabilirsin sporunu. Yok Müslüman değilim ama ailem Müslüman, o yüzden mecburen bende tutmak zorundayım diyorsan sporunu yap onların görmeyeceği şekilde yemeğini ye, suyunu iç. Ben de spor yapıyorum. Ailemdekiler de oruç tutacak. Benim dini görüşüm farklı olduğu için ben tutmayacağım. Ailem de bunu bildiği için bir şey demiyorlar. Ama onların yanında yemek yiyip, su içmem. Spor yapacağım yerde de fazla insan olmadığı için rahatım su konusunda. Sporunu da ibadetini de ailen için değil kendin için yapacaksın. Hangisini tercih etmek istiyorsan onu tercih et.

Hocam bir Müslüman olarak, bu derece saygı duymanız beni duygulandırdı.Helal olsun

Konuya gelirsek, Kardeşim orucunu Allah rızası için tutacaksın.Namazını da Allah rızası için kılacaksın.Milletten sanane.

Müslüman değilsen anlarım da.. Müslüman isen de.. Hoş değil

Selametle

• İftardan sonrada sporunu yapabilirsin...İftardan imsak vaktine kadar zamanın var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.