Şimdi Ara

Ramazan davulcusu kapıya dayanıp bahşiş istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gün önce geldi neyse kapıyı açtım bahşiş istedi hemen kapıyı kapattım az önce yine geldi son bahşişler diye yine para istedi yine kapıyı yüzüne kapadım bu davulculara belediye para vermiyor mu ramazan boyunca ? Vermiyorlarsa tamam verelim haklılar ama hem belediyeden alıp hemde herkesden para topluyorlarsa kul hakkı yiyorlar, sinir oldum.

• Bizim burda vurdular davulcuyu
  • Sabrı zorluyorlar valla zorla para istemek nedir 1 kere istersin vermez çekip gidersin üst üste gelince herkesin sinirler geriliyor doğal olarak ters birşey söylese bende kavga ederdim büyük ihtimal.
  • aç karnını doyuracak hak vermek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar sadece ramazanda calisiyo ver gitsin ne olacak

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Ver gitsin demesi kolay hocam bizim durumumuz çok mu iyi ? Babam yeni vefat etti doğal olarak emekli maaşı da düştü eskisi kadar maaşda alamıyoruz aldığımız maaş zor yetiyor ileride evlenicem vs. şimdiden 3-5 kuruş kenara ne atsak kar. Ayrıca belediyenin verdiği para yetmiyormu ki bahşiş topluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Ver gitsin demesi kolay hocam bizim durumumuz çok mu iyi ? Babam yeni vefat etti doğal olarak emekli maaşı da düştü eskisi kadar maaşda alamıyoruz aldığımız maaş zor yetiyor ileride evlenicem vs. şimdiden 3-5 kuruş kenara ne atsak kar. Ayrıca belediyenin verdiği para yetmiyormu ki bahşiş topluyorlar.

Ben de vermiyorum şaka yaptım zaten de, belediye veriyordur büyük ihtimal. Başınız sağolsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıl olmuş 2015 davulcular geziyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Adamlar sadece ramazanda calisiyo ver gitsin ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın da, 5 kuruş vermem.Kulağımızı mikiyorlar gece gece.Eski davulcular en azından ritimli çalar, mani falan okurdu..Bak onlar hak ediyor işte.Ama bunlar kesinlikle hak etmiyor, tamamen gereksizler, dümdüz vurmaktan başka bir işe yaramıyorlar.
  • ölü taklidi yap gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde belediye ihale aciyor kazanan belediyeye para odeyip davula cikiyor , bu sene burda ihale acilmadi davulcular yasaklandi ama davulunu alan sokaga cikip para topluyor yasal olmadan , mudahale edende yok , bildigin davullu harac kesiyolar

• ben 5 lira veriyorum 5 kağıt atın en azından "Allah razı olsun" diyip gidiyor adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.