Şimdi Ara

Ramazan ayında zayıflayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazan ayında yağdan kilo veren var mı ? Veya vermeyi amaçlayan neler yapacaksınız ?

• Sahurda kahvaltı türü ye, bol su iç. Ayran veya yoğurdu bol ye.

İftarda da protein ağırlıklı beslen karbonhidrat çok çok az ye. 3 beyazdan uzak dur ve meyveyi abartmadan ye.

1 ayda çok rahat 10 kilo verirsin çünkü gün boyu hareket halinde vücudun yağ yakıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Sahurda kahvaltı türü düşünüyordum bende iftarda bol su içicem ekmek yemeyi düşünmüyorum + olarak gün içinde hafif spor yapsam bünyr kaldırır mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnesss

Sahurda kahvaltı türü düşünüyordum bende iftarda bol su içicem ekmek yemeyi düşünmüyorum + olarak gün içinde hafif spor yapsam bünyr kaldırır mı acaba ?

Hiç sanmıyorum. Hem gün uzun, hem kavurucu bi sıcak olacak. Gün içinde değil ancak iftar sonrası tempolu yürüyüş düşünebilirsiniz veya yapmak istediğiniz sporu iftar sonrasında yapın daha iyi olur. Meyveye dikkat hocam kilo alırsanız meyveden alırsınız.

Akşam aileyle çay falan içiyorsanız yeşil çay içmenizi öneririm. Yoğurt, acı, ananas ve kivi gibi yağ yakıcı şeyleri bol tüketmeye çalışın. (Ananas ve kiviyi abartmadan yiyin dediğim gibi :) )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.