Şimdi Ara

Ramazan ayı kolisi kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/avantajli-ramazan-2012-kumanyasi-adrese-teslim/productDetails.aspx?productId=zyhbramazan1&categoryId=28001320

ücretsiz kargo

içeriğine göre fiyaatı iyi ben 4 tane aldım ihtiyacı olanlara vermek için

başka bunun gibi kampanyalar olursa bu başlaıkta yayınlayabiliriz arkdaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 13 Temmuz 2012; 11:59:10 >

• ramazanda geldi çattı, sıcaklarda işimiz zor
  • Kargo ücretsiz olması güzelmiş.
    Migros'ta da Lezzet Paket iyi gibi duruyor (32-TL);
    -Söke Un 1 KG - Doğuş Kamelya Çay 500gr - Torku küp şeker 750gr - Biryağ ayçiçek yağı 1 LT - İdeal osmancık pirinç 1 KG - İdeal pilavlık bulgur 1 KG - İdeal kırmızı mercimek 1 KG - Oba makarna 500gr - Tat domates salçası 830gr - maggi tavuk çorbası paket - nestle chokella 250gr - Penguen çilek reçeli 380 gr - Ülker pötibör bisküvi 175 gr - Kocatepe Türk kahvesi 100gr - Dr.Oatker Tavuk Göğsü 100 gr - Fuse ice tea 1 LT

Diğer marketlerin paketlerine de bakmak lazım..
  • Hepsiburadakinin fiyatı ve içeriği çok iyi, ancak hemen göndermiyorlar, en azından 19undan önce bize teslim edilmez.

Fiyatı konusunda o paketin içinde olan demlik çay bizim marketlerde en ucuz 5 lira, gerisini siz düşünün.
  • geçen sene sehirfirsati.com un kiler ramazan paketinden 2 tane almıştım %90 ı puanlaydı. Bu sene böyle bişey denkgelmedi ki hani? :D

bu başlık altında vakti olan arkadaşlar paketleri inceleyip ürünlerin ortalama fiyatlarıyla karşılaştırır ve 5 tl veya daha fazla bir kar gören olursa ona göre alalım yoksa boşuna almış olmayalım diye düşünüyorum.

edit: hepsiburadanın paketini inceledim. içeriği normal fiyatlarla toplasanız en az 25 tl ediyor 30 a yaklaşıyor. ki fiyatları daha çok 3-5 lt/kg lık ürünlerden kıyasla çıkardım. her ürünü en kampanyalı fiyattan almaya yakın denilebilir paket fiyatı.

de şu pirinçleri baldo koysalar olma mı annem pek sevmiyo pilavlık olanı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 12 Temmuz 2012; 23:48:32 >
  • Kızılay'a ve Şehit Aileleri Derneği'ne bağış yapılabilmesi de güzelmiş.
    Link:http://www.hepsiburada.com/liste/kizilay-ramazan-kumanyasi/productDetails.aspx?productId=zyhbkizilay&categoryId=28001320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 12 Temmuz 2012; 23:55:29 >
  • İyi gibi geldi :) Ücretsiz kargo olmasıda güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2024 Ramazan Kolisi
    geçen yıl açıldı
    Paycell Bayram Kampanyası.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün benim iş mailme Metrogrossmarketten ramazan paketi kampanyası hakkında mail geldi.
    Pek önemsemedim ama gözucuyla baktım. 5 ayrı paket vardı.
  • Ramazan paketi dağıtmak içindir. Personeline alırsın. Veya etrafta ihtiyaç sahiplerine alırsın vs.

Ama son yıllarda ramazan paketi artık pek tercih edilmiyor. Daha çok alış veriş hediye çeki tercih ediliyor.

Bu arada hepsi buradanın kolisi çok çok uygun değil. Bim deki tek tek fiyatlarına göre aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.
  • real'in paketlerine de bakabilirsiniz, paket tutarı kadar hediye çeki çıkıyor içerisinden...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.