Şimdi Ara

Ramazan Ayı Geliyor!!!Neler Yapacaksınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazan ayını bir başka seviyorum.İlk defa ramazan ayında çalışacağım.Oyun+tv+kitap+dizi şeklinde geçerdi önceki seneler bu sene farklı bakalım. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-730F746D6 -- 28 Mayıs 2016; 1:52:47 >

• Sahura kadar oyun sahurdan sonra yatip öğlen kalkarım ondan sonrada bakariz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üçgen demissin 4 adet aktivite saymissin

• quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Hocam üçgen demissin 4 adet aktivite saymissin

valla sen yazmadan farkettim o kadar da dikkat ederim aslında
  • sahura kadar metin2 + knight sonra öğlene kadar yatışşş akşam kalkıncada iftar açıp knightta kasmaya devam babaa. Part atacaklar pm atsın xDé

-6 years ago
  • her zaman ki gibi şarapımı içeceğim
  • Bayramda avrupa turunda olacağım, eğer öngördüğüm tarihtede amsterdam da olursam tam bayrama denk gelicek. Sonrası hayırlısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oruc tutmuyorum, icim rahat
  • Ramazanları oldum olası sevmişimdir fakat geçen yıl staj önceki yıl da yaz okulu yaptığım için erken kalkmak zorunda kalmıştım. Bu yıl plan belli; iftar > arkadaşlarla okey > sahur > arkadaşlarla oyun > iftardan 2 saat önce uyanıp iftar alışverişi > iftar ... Bunu 30 kez tekrarlayarak güzel bir ramazan geçirmeyi düşünüyorum. Hiçbir işim olmadığı için kafam da rahat. Şimdiden herkesin ramazanı mubarek olsun, çalışanlara kolay gelsin.

• Oruç tutuyorum ov yea iftardan sonrada bi osbir patlatıyorum demeyeceğim kesin

• metin2 de simit kascam xd

Bu da 6 yil onceydi.
    Simdi normal gunden farki olmayacak, cunku Metin2 oynamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 28 Mayıs 2016; 4:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bayramda avrupa turunda olacağım, eğer öngördüğüm tarihtede amsterdam da olursam tam bayrama denk gelicek. Sonrası hayırlısı

çok lükse kaçtı hocam seninki
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Neler dediği için birde seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaldırmaKuvveti -- 28 Mayıs 2016; 15:37:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.