Şimdi Ara

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
30
Favori
96.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fevcinn

8 Ağustos itibari ile satın alabileceğim tatili kartım o zaman müsait olacak.

24/29 Ağustos 5 gece 1794 TL f/p oranı nasıl olur sizce?

Denizbonusla sana yardimci olurum gelen bonusla sana n11 den parça alırız.

Denizbonus kampanyalara gir bak. Turizm kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    tripadvisor.com a eklediğim yorumu buraya ekliyorum.aşağıdaki linktte plaj fotoğraflarını görebilirsiniz.
    http://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g1889377-d5565044-r219408701-Ramada_Resort_Akbuk-Akbuk_Didim_Turkish_Aegean_Coas.html

bayram haftası ailece konakladık.çok kalabalıktı.yemekhanede oturacak yer zor bulduk.her yerde sıra vardı.yemek kalmıyordu ve yenilenmiyordu yemekler.sürekli o kalmadı bu kalmadı lafını duymaktan sıkıldım.ızgaralarda yaşanıyordu bu durum.içkilerin markasını gelmeden önce sormama rağmen söylenenden farklı olduğunu gördüm.rakı eko rakı,votka apameia.bu markaları ilk kez duydum,beğenmedim.. bira fıçı efesti.meyve suları falez marka ve berbat ötesiydi,bu kadar şekerli bu kadar kötü olamazdı.ben bu oteli seçerken en çok denizi için seçim yapmıştım,ancak hayal kırıklığına uğradım.çocuklar rahat etsin oynasın dedim ama bunu hiç yapamadılar.plaj halk plajı ve kalabalıktı. şezlong şemsiye olmadığından çocuk oynasın da ben de başında bekliyim diyemiyorsun.plajdaki tesis 100 m gibi uzakta.denize ilk giriş kum,biraz ilerleyince otlar var,biraz daha ilerleyince yine kum oluyor.sonra da taşlık bölge geliyor.rahat rahat yüzmek yok,ayağa taşlar batıyor.biraz yan taraftaki kıyıya gidiyorsun orada da deniz kestaneleri var.özet olarak deniz ve içecekler kötüü. iyi yanlarına gelirsek;otel yeni,tertemiz,konforlu,şık.odalar çok güzel ve rahat.hergün temizlendi.ortak tuvaletler temizdi,özellikle de snack barın oradaki tuvalet sürekli temizleniyordu.havuz büyüktü ve güzeldi,yer bulmak zordu.snack retaurantta çeşit çoktu,hamburger,sosisli,patates,pizza,ızgara ve kaliteli malzemeler kullanılıyordu.yemek ve kahvaltı çeşidi çok değildi ama olanlar güzeldi.disco su çok eğlenceliydi.otel Türk ağırlıklıydı.denizi güzel olmadığından bütün olumlu yanlarını bir kenara bırakıp bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

• nursenim N kullanıcısına yanıt
    aynen Nursenim adlı kullanıcının dediği gibi ,katılıyorum.Öncek yazdığım mail de de belirttiğim gibi kalabalık sezonda bayramda gidince herkes gerçek yönünü görecekti otelin. Bu otel hakkında ETS aradı 1 yıldızdan fazla vermedim anketteki hiö bir souya bir daha bende kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum.
  • teşekkürler arkadaşlar.

1700 Lira verip memnun kalmayacağım bir otele gitmeyeceğim..

Seneye erken rezv ile 1200 civarına düşerse belki gideceğim.
  • ben temmuz ayında 5 gece 1000 tl ye gitmiştim erken rezervasyonla. gayet de memnun kaldım. hatta son gece akşam yemeğini yiyip öğle ayrılmıştım.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevcinn

teşekkürler arkadaşlar.

1700 Lira verip memnun kalmayacağım bir otele gitmeyeceğim..

Seneye erken rezv ile 1200 civarına düşerse belki gideceğim.

Seneye beni takip et ve bonubon kampanyalarini

• Bende 31 Temmuz 4 Ağustos tarihlerinde kaldım.4 gece için 900 tl verdiğim için çok beklentim yoktu zaten.ben şahsen birdaha gitmem.deniz için giden gitmesin.aracla gittiğimiz için cevre gezileri yaptık genelde.haydar koyu ve cennet koyuna giderek denize girdik.1 günde otelin plajını 2 saat kullandık.denizle şezlongların arası çok uzak.havuzu idare eder.otelin tek artısı yeni olması.odalar büyük olmasada kullanışlı ve güzel dekore edilmiş.yemekler orta düzeyde kötü denemez.ama benim gibi deniz tercih edenleri tatmin etmez.ben bide buraya gelmeden 5 gece bodrum yalıkavakta Deniz'i ve kumsalı harika delta beach otelde kaldığım için burası hiç hoşuma gitmedi.ama verdiğim ücret düşük oldugundan idare ettik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    02.08/08.08 tarihleri arasında eşim ve 7 yaşındaki kızımla konakladık. Otele arabasız gitmek işkence. Kesinlikle Söke üzerinden gidilmeli. Didimden giden minibüsler 1 saatte gidiyor, tüm sitelere girip çıkıyor. Gerçi dönüşte Söke'den döndük ama o yolculuk ta eziyetliydi. Otel denize uzak bir konumda. Girişte ETS görevlisi Resul Bey karşıladı ve sağolsun giriş işlemleri için yardımcı oldu. 12 gibi oteldeydik. İşlemlerden sonra 12.30 gibi öğle yemeği için restauranta gidebileceğimiz ve saat 14 odamızın hazır olacağını söylediler. Yemek yenilen bölüm çok havasız ve sıcak. Klima çalışmıyor. Personel kesinlikle yetersiz. Boşalan masalara yeni servis açılmıyor. Hatta boş tabaklar toplanamadığı için kendimiz kaldırdık çoğu kez. Çatal bıçak bulamadığımız için etrafta garson aradık çoğu kez. Servis açılan masa olsa bile iyi silinmediği için yağlı ve yapış yapış oluyordu. Neyse ilk güne dönelim. Yemekten sonra odamızın durumunu öğrenmek için tekrar lobiye geçtik. Saat 13 gibi hala odamızın hazır olmadığını öğrenince hafiften söylendik. 13.15 gibi odamıza geçebileceğimizi söylediler. B bloktan deniz tarafı oda verdiler. Oda fazla büyük değil ama yeterli. Odaya girdik ancak odada banya havlusu, ayak havlusu, sabun yoktu. Mini bar boştu. Su bile yoktu. Resepsiyona bildirdim hemen ilgileneceklerini söylediler ancak gelen giden olmadı. Ets görevlisine bildirdim fayda etmedi. Akşam üstü odaya tekrar geldiğimizde ancak istedilklermiz yerine getirilmişti.(su ertesi gün getirildi.) Havuz büyük ama çok kalabalık.Çocuk havuzu başarılı ama çok yetişkin giriyor. Kaydırak belli saatlerde açılıyor. Havuz kenarları çok dar, yürüyecek bile yer yok. Şezlongdan havuza gidecek yol bulunmuyor. saat 12 gibi pool barda yiyecek servisi başlıyor. Yiyecekler lezzetli (hamburger, pizza, patates, makarna vs.) ancak yenilenler şezlong kenarı, havuz kenarı vs. gibi yerlerde saatlerce kalıyor. (bardak, tabak) Kimse toplamıyor. Turistler titiz değillerdi. Havuz kenarındaki çiçek diplerine çocuklarını işetiyorlardı ve ortalık kötü kokuyordu. Havuz kenarlarında akşam gerekli temizlik yapılmadığı belliydi. Sanırım sadece suluyorlar ve ilginçtir ki pis su gideri yok. Birgün önceden kalan karton-plastik bardak, pipet vs. hala sehpalarda duruyordu. Havuz bar saat 10 da açılıyor, bir gün saat 09.57 de su istedim vermediler:(( Havuz bölgesindeki tuvaletler sürekli temizleniyordu ancak çoğu kişi wc lere yalın ayak giriyor ve sonra tekrar havuza giriyorlar. Bir uyarı levhası olmalı. Saat 15 gibi dondurma başlıyor. Genelde iki çeşit veriyorlar ve önünde sıra oluyor. Akşamüstü odaya tekrar geldğimizde kızımızın yatacağı sofa bet hazırlanmamıştı. Yalvar yakar birisi geldi de hazırladı. Bu arada B bloktan sorumlu bayan çok gayretli ve ilgiliydi belirtmeliyim. Banyo yeterli ve temiz ancak ilk gün duşa kabini taştı. Teknik çağırtıp temizlettik. Eleman hemen geldi Allahtan. Odalarda sivrisinek oluyor, camları gündüz açmadık ilerleyen günlerde. Raid vs. tabletle gitmek lazım. Namussuzlar genelde elbise dolabına saklanıyorlar:) Kahvaltı iyiydi ancak 07 de açılan kahvaltıya 08 de gitmemize rağmen omlet vs. yapan eleman 08.15 gibi yapmaya başladığı için bazı günler yiyemedik. 8 çeşit filan poğaça var güzeller. Beyaz peynir bildiğin market peyniri. Kahvaltı yine de iyiydi. Çay için kazan sistemi var. Üzerinde 4 tane demlik var. Genelde yeterli ama çocuklar için tehlikeli geldi bana. Yine temiz masa bulmak mümkün olmadı. Odalar hergün öğleden sonra temizlendi. Bazı günler ayak havlusu bazı günler banyo havlusu bırakmadılar. Sadece 2 gün su koydular dolaba. Peşini bıraktık zaten biz de. Lobiden su alıp odaya çıktık. Akşam çocuklar için mini disko vardı saat 21 de. 45 dk sürüyor. Hergün aynı 5 şarkıyı çalıyorlar. Animasyon 1 gece vardı o da vasattı. Sonuç olarak tesis, personel bakımında çok yetersiz. Var olan personelinde çoğu eğitimsiz. Denizi sona sakladım. 30 dakikada bir üzeri kesilmiş havadar bir minibüsle 5 dk süren bir yolculukla deniz kenarına gidiliyor. Denize 100 m. mesafeye bir özel bölüm yapmışlar. O mesafe geçilip denize gidiliyor. Orası da halk plajı. Fazla kalabalık değildi. Deniz bulanık ve yosunlu. Üzeri kuru yosun, dibi resmen bitki örtüsü. Deniz sığ ama bu şekildeydi. Kesinlikle denize gidilmez. Sadece havuz için de bu kadar para verilip bu kadar yol tepilip gidilmez. Gayet başarısız bir otel...

• sezar kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın o kadar pişman oldumki direkt sizin yorumunuz geldi aklıma ;) Otel rezaletti yemekler kötü havuzlar sümük salyasından ve saç yumağından geçilmiyordu. oda da aynı şekilde her taraf saçtı banyo gideri tıkanmıştı sular havaya yükselince yine havada yüzenleri dile getirmek dahi istemiyorum :S Çay servisi derseniz en ince plastik bardaklarda veriliyordu yanında kuru bir kek pasta:S Deniz de altınkum altınkum diyorlar ama eski ihtişamı yok suyla kum karışımı bulanık bişeydi 2. bölgede oldugumuz için bütün yosunlar oraya toplanmıştı. tezattı yani. Hemen ETS ile görüşüp oteli değiştirmek istediğimizi söyledik bir gece mecburen konakladık ve Ramadaya geçtik :)) Biraz geç giriş yapmamıza rağmen burası bize Letoon dan sonra Cennet gibi geldi :)) Ben çok memnun kaldım. Sonuç olarak kötü başlayan tatilim Ramada sayesinde güzel bitti :)
  • Selam 4-8 agustos 2 aile konakladık...4 gece 1620 tl...hiçbir zaman denize sıfır olmayan bir otelde konaklama yapmamıştım....bunun farkını hissettim...
    deniz girilmeyecek kadar kötü olmasada sabahın erken saatlerinde güzeldi.otel yeni fakat 4 gün boyunca sabunu olmayan otele ben yıldız vermem.
    yemekleri lezzetli olsada çatal bıcak ve tabak kenarlarında bir önceki ögünün izlerini taşıyosa boş masa zor bulunabiliyosa can sıkıcı zamanlar yaşayabilirsiniz.
    otelde kara-deniz tarafı diye bir ayrım yok resepsiyon kafasına göre veriyo...ben sabah 8 de oteldeydim yan yana boş olan 2 odayı hemen aldım.alt kat olmasına ragmen deniz görüyodu ;kara tarafı rezervasyonumuz vardı halbuki. deniz için sahte cennet club güzel altınkum a medusa beach falan var
    ancak haydar koyu na hazırlıksız giderseniz şezlong ve gölge diye bir yer yok...otel plajını oradaki soguk kaynak suyu akan gölet deniz ile bağlantısı var
    herşeyden güzel...deniz den sonra oraya girin ce duş almak ihtiyacınız kalmıyor..ayrıca duş zeminin de su basması olayını biz de yaşadık...teknik servis geldi
    henüz inşaat artıkları olduğu için tıkanmaların olduğunu düşünüyorum...Sayın aziser olayı güzel özetlemiş...Sonuç olarak 4 gece için 1620 tl denize sıfır olsa ve deniz gerçekten sizi başka yerlere göndermese hakkıdır...Yemek lezzeti var kaliteli ürünler çeşit yeterli...içecek kaliteleri alkollüler eko kalitesinde kahve jacobs meyve suları falez berbat gazlı içeçekler kaliteli...5 gece için didim akbük gibi bir yerde 1500 tl den fazla vermeye ve o yolu çekmeye değmez...daha uzun konaklama yapsaydım zaten değişim talep edecektim. Personel gayretli ancak serseri ruhlu olan delikanlılar da yok değil...erken rezervasyon dan alanlar için fiyat / performans gayet iyi bir tesis...şuan için se yaşadıklarımdan dolayı 4 gece si 1500 den fazla etmemeli derim...hesabı size kalmış...

Tesise yakın didim akbük yeni camii yapılıyor gidecekler görecekler dir...Cuma namazı orada kısmet oldu hocamın sesi ve makamı çok uzaklardan gelip te
    arkasında namaz kılmaya değer güzellikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweroftheking -- 12 Ağustos 2014; 10:42:44 >

• Öncelikle tatile gitmeyen arkadaşlar burda yeralan abartı olumsuz yorumlara bakıp kötü bir yer mi seçtik diyerek gideceğinizi tatili şimdiden zehir etmeyin. Ama şunuda unutmayın ufak tefek aksaklıklar olacaktır kusursuz bir beklenti içinde olmayın.

4 AОUSTOS 9 AОUSTOS ARASI 5 gün otelede eşimle konakladım. Otel aile oteli taşkınlık yapana bağıran çağırana denk gelmedim. Otele ETS Tur ile İstanbul'dan gittim yaklaşık 11-12 saat sürüyor. Feribot haricinde 2 yerde mola veriyor. En son Ramada Resort Akbük'e geliyor otobüs ama Didim ve Altınkum'daki otelleri otobüsle dışarıdan gördükten sonra iyiki Ramada'ya gelmişim diyeceksiniz.

Otele girişte bir sıkıntı yaşamadık kayıt işlemlerinin ardından yarım saat içinde odamıza geçtik. Oda standart ölçüde, B blokta havuz tarafına bakan bir oda denk geldi. İllaki deniz manzarası diye tutturmaya gerek yok. Çok büyük bir deniz manzarası yok. A bloğun olduğu yer lobinin olduğu blok yanında B ve H blok var. Bu 3 blokta yer bulmanız daha mantıklı. Odalar klimalı, minibarlı ve televizyonlu su ısıtıcısı bile var. Balkonlar fazlasıyla geniş tutulmuş rahat şekilde oturabiliyorsunuz.

Odalar elemen yetersizliğine rağmen kimi gün geç kimi gün erken hergün temizleniyor. Havuza gelirsek havuz büyük 390 odalı bir oteli taşıyor. Yemek yenilen yerde de süs havuzu gibi kullanılan bir küçük havuzda var. Sabah erken kalkıp havlu atanlar her otelde olduğu gibi burda da var. Yemekler konusuna önem veren biri olarak aç kalmadım yiyecek içecek her daim buldum. 5 gün boyunca her gün balık 4 gün köfte 1 gün tavuk ızgara vardı akşam yemeklerinde lezzetleri de fena değildi. Bunun haricinde sulu yemek alternatifleri pide vs de bulunuyor. Öğlen havuz barda gün boyu patetes sosis hamburger pizza makarna vs var. Sabah kahvaltılarında menemen salam sucuk peynir bal kaşar reçel çeşitlerinden aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz. Eleştirenler çoğunuzun dolabında bunlar bir arada bulunmuyor biliyorsunuz değil mi? Otel benim gittiğim dönem full dolu gibiydi. Evet bazen yemek masası bulma konusunda sıkıntı yaşayabiliyorsunuz ama 4-5 dakika içinde bir masa buluyorsunuz. Garsonlara söyleyince masayı hemen temizliyorlar iyi niyetli güler yüzlüer. Animasyon konusunda gündüz havuzda plaj voleybolu su topu maçı ve dart oynanıyor belli saatlerde ve erkekler oynuyor genelde. Akşam yemeğinden sonra neler var diye soranlara büyük bir eğlence yok bir gece havuz basında disco parti vardı gece havuza falan girenler bile oldu. Bir gecede türk gecesi yapildı folklor dansöz falan cıktı diyebilirim. 2 gecede havuz barda 2 cocuk canlı müzik yaptı. Bunun haricinde millet içeceklerini alıyor oturuyor muhabbet ediyor akşamları. Otelin küçük bir marketi ve fotoğrafçısı var. Markette ana şeyler var Sigara içenler için belli sigaralar var. Benim gittiğim dönemde Beşiktaş maçı vardı izleyebileceğiz mi diye sordum ama otelde Dsmart Digiturk olmadığı söylendi.

Deniz konusuna gelince otel denize uzak yürüyerek falan gitme imkanı yok. Üstü açık bir otobüs 5 dakikada götürüyor. Otelin kendisinin çevrelediği bir yer var burda güneşleniyorsunuz. Otel dışındaki insanlarla burda muhattap falan olmuyorsunuz. Denize girerken burda bir 50 metre kadar yürüyüp halk plajının olduğu denize giriyorsunuz. Ancak Akbük sakin bir yer öyle denizde çok fazla kalabalık yok. Deniz temiz mi konusuna gelince sığ bir deniz 100 metre falan gidersen boy oluyor. Deniz girişinde ben gittiğim dönemde yavru balıkları bile görüyordum temizdi yani. Biraz ilerleyince çok az bir deniz otu var çok rahatsız etmez diye düşünüyorum. Cam gibi bir denizi yok Akbük'ün ama öyle girilmez kafamı sokmadım kustum diyecek kadar bir iğrençlik yok.

Artıları

Otelin yeni yapılmış olması eşyaların yeni olması. Yemek çeşidinin fazla olması Havuzun oteli kaldıracak şekilde büyük olması. Aile oteli olması.

Eksileri

Otelin denize uzak olması yürüyerek gitme imkanının olmaması, Yemek saatlerinde yoğunluk nedeniyle masa bulma konusunda zaman zaman sıkıntı yaşanma ihtimalinin bulunması.

• havuzun büyüklüğü 2000metrekareden büyük müydü ?
    Zira 1750 metrekarelik R.Resort Laranın havuzu yetersiz kalmıştı ( 380 odalı otele )

@erenozkk
  • Arkadaşlar bizde eşimle birlikte 3-10 ağustos tarihleri için yerimizi ayırtmıştık 7 gün için ama en fazla 5 gün dayanabildik.şimdi gelelim otele ben şunu söyleyeyim size sadece ne gördüysem onu yazacam otelin her alanıyla ilgili.ha birde ramadanın facebook sayfasına yazdığım yorumlarda otel yönetiminin işine gelmediği için siliniyor sizde oraya yazacak olursanız boşuna uğraşmayın hemen engelleniyor.şimdi gelelim otele.
    Biz 3 ağustosta balayı çifti olarak giriş için istanbul sabiha gökçenden çıktık bodruma, 1hafta öncesinden aramama ve hatta uçaktan indikten sonra da aramama rağmen gittiğimizde içerde hala oda düzenleniyordu saçma sapan bir meyve tabağı iki tane havluyu kalp yapmışlar anlayacağınız tam bir fiyasko o yüzden balayı çiftlerine söyleyeyim sakın arkadaşlar gitmeyin 500tl fazla verin başka bir yere gidin sonra çok pişman olursunuz.biz halkla ilişkiler müdürü mustafa beyle görüşmemize rağmen herşey aynı devam etti.yaptıkları sadece iligileniyor gibi görünmek.
    ulaşıma gelelim biz bodrum havalimanına indik çok pişman olduk çünkü ordan ulaşım imkansız gibi toplam 50 km lik bir mesafe ama taksi dışında birşey yok havalimanından o yüzden 160 tl vermemek için izmirden gelin daha iyi izmirden didime ordan da direk otelin önüne gelen otobüsler var.
    gelelim otele şimdi
    ODALAR :otelin odaları güzel herşey yeni ama çocuklu aileler için sıkıntılı olabilir. oda temizliği sıkıntılı biz 3 gün sonunda temizlete bildik odaları.hergün sadece 1.5 litre su poşet çay bırakılıyor odaya.
    HAVUZ :otelin bence en güzel yeri büyük yeterli oradaki sıkıntıda şu yer bulmak sıkıntılı sabah erken saatlerde gidip havlu bırakmak lazım şezlonglara.iki adet kaydırağı var.animasyon olarak ta havuzda voleybol ve su topu yapılıyor birde her akşam çocuklara saçma sapan bi müzik çalıp eğlendiriyorlar.ha bide dondurma barda içecekler ve fast food yiyecekler var havuzda yeme içmede sıkıntı yok.
    ALACARTE:arkadaşlar tam bir fiyasko biz gittik hatta iki gün vermişlerdi bize alacartı ama birini kullanmadık.öncelikle biz balayı çifti olduğumuzu masamızın süslenmesini filan istedik onlarda tabi efendim diyerek not aldılar biz gittiğimizde ise hangisi bizim masa diye sorduğumuzda boş olanları beğenin dediler ayrıca alacarte da sizin istediğiniz gelmiyor. fiks menü saçma sapan yemekler yani biz oturduk ama kalkmamız bir oldu gidip normal restaronda açık büfeden yedik.
    RESTORAN VE YEMEKLER :RESTORAN otele göre küçük erken gidip masa yarışına girmeniz gerek.garsonlar iyi niyetli ama çok tecrübesiz bi içecek istiyorsunuz adama elleriyle bardağın uçlarından tutup getiriyor konuşmayı bilmiyorlar hatta kalabalığın yoğun olduğu 8.30 gibi kafanızı kaldırıp baktığınızda tam bir esnaf lokantasına dönüyor.ha şu var her perşembe türk gecesi oluyor orada ızgara ve yemek çeşitleri fazlalaşıyor.
    yemek çeşidi çok yemekler lezzetli onunla ilgili sıkıntı yok arkadaşlar bu konuda da rahat olabilirsiniz.ama yer bulup otrurup oturursanız şanslısınız.
    GECE KULÜBÜ:RESTORANIN ALTINDA sadece iki üç ışıklandırma yapılarak hazırlanmış bomboş iki tane sandalyenin olduğu hangar gibi bir yer.
    DENİZ :Herkesin merak ettiği ama kimsenin açıklamadığı yer.ARKADAŞLAR BERBAAAAAATTTTTT SADECE BUNU BİLİN.NEDENİNİ HEMEN YAZAYIM aşağı plaja servis sizi bırakıyor otelin kendine ait plajdan 100 mt ileride çevirdiği bi alan var şezlong bar fast food gözleme filan yapıldığı yer.şezlonga havlunuzu filan bırakıp denize doğru gittiğinizde anlıyorsunuz rezaleti bir kere doğru düzgün kum yok yerde çamurumsu bi kum var deniz bulanık tabanda yosunlar var denizin üstünde de yosub parçaları var üzerinize yapışıyor çok pis yaa gerçekten .ilerledikçe ilk önce girişte çakıllar oluyor sonra yosunlu bi bölüm ondan sonra da kum başlıyor ha bide belediyenin koyduğu yüzen platform var.önemli bir nokta daha arkadaşlar dikkat edin platformun etrafında göremediğiniz keskin kayalar var.bunu nerden biliyorum su çok bulanık olduğu için görünmüyo.EŞİMİN AYAK TABANINI KESTİ O KAYALAR ORADAN BİLİYORUM ÖYLE AZDA DEĞİL BAYA Bİ DERİN KESİLDİ.bizde artık yeter deyip 5. günde hesabı kestirip otelden ayrıldık işte otelin ayrıntısı arkadaşlar gitmek isteyen buyursun gitsin ben ne yaşadıysam ve ne gördüysem onu yazdım.neden bu ihtiyacı hissettim sadece bi isime aldanıpta gitmeyin diye soracağınız şeyler olursa mesaj atmanız yeterli.herkese iyi günler

• Bu akşamüstü yaptığımız havuz voleybolunda donanım haberci var mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 24 Ağustos 2014; 13:57:00 >
  • ersyno kullanıcısına yanıt
    Dun akşamüstü cikitim otelden.

Benide en çok rrahatsız eden durum odalara çıkarılan tabak bardaklar kapı önlerine koyuluyordu ve 3 gün boyunca kimsenin bu tabakları toplamadigini gördüm. En son ne zaman silindi odalarin önleri tahmin etmek çok zor değildi çünkü çoğu yer yemek içecek kalıntıları ve izleri ile kaplıydı.
    Son 2 gün asansör çalışmadı ve bebek arabasıyla 3.kat iişkence oldu.

İlk gün lobide biraz bakindim barmen arkadas kahve yapiyordu . kahvenin içine şekerin kağıdınıddüşürdü eline almaya çalıştı fakat eli yanınca kaşık kullandı garip geldi bana

Elemanlar sürekli bırakıp gideceğim diye şikayet ediyordu. Nasıl bir sistemleri varsa çok yorucu olduğunu dile getiriyorlardı.

Yemek yenilen yer oldukça sıkışık geldi bana bilmiyorum bebek arabası olduğu için mi masaların arasından geçmek mucize oldu.

Oda temizliği yüzeysel yapılıyor. 5 Gin boyunca çarşaf değişmedi bende söylemedim.

Çocuğun oyuncağı yatağın altına kaçtı şöyleaalayındedim
    Ne goreyim toz artik topaklanmis acikdigindan beri silinmedi sanirim hic.

Animasyon eglence cok vasatti. Canli muzik 2 aksam vardi. Bir aksam turk folk diye bir grup vardi. Bir aksam sacma bir yarisma sunum berbat hele ama insanlar baska bisey oadigindan izliyordu gibi geldi bana.

Plaj tam bir fiyasko. PlaJa servis var ama plajdan denize de servis lazim. Hic tat almadim. Denizde gidiyon gidiyon dizlerde bellerde bi ssıcak oluyor bir soğuk.

Personel sicak kanli ama is bilmiyorlar. Birak ben yapayim diyesin var surekli. Ortada dolasan mudurler var ne is yapiyorlar anlayamadim. Hic katlara cikip kontrol etmezler mi.

Çok alması gereken yol olduğunu dusuniyorum. Ben aralık ayında almıştım. Bu sebeble fiyat oldukça uyguna geldi diyemiyorum su anki fiyata bakiyorum ben.

Havuz cok guzel fakat disi pislikten gecilmiyor. Midem bulandi resmen yiyecek atıkları mi yerlerde bardaklar tabaklR toplayan yok.

Seneye guzel şeyler olur diye dusunuyorum

• Ben su an oteldeyim. Donunce yorumlarimi yazarim. Ilk soyleyecegim, sakin saat 18.00 den once otele gelmeyin bosuna beklersiniz. Ben 19.00 da geldim ona rağmen yemek sonrasi girebildim.

• yorumları okudumda arkadaş bu nasıl otelmiş yahu
  • otelden dün ayrıldım. saat 2 de odamız temizlenmiş hazırdı. çatı katında kaldık ilk odaya giderken asansör bozulmuş. 1 saat sonra tamir edildi. bir daha bozulmadı.

oda çok temiz güzel dekore edilmiş yepyeniydi. banyo da çok güzeldi. mini barda su vardı.

burda okuduğum yorumlardan masa sıkıntısı hakkında çok endişeliydim fakat ben bir sorunla karşılaşmadım. herkese yetecek kadar masa mevcut. yemekler gerçekten diğer otellere göre çok kaliteli. hergün mangal ızgara çeşitleri çıktı. balık et tavuk her şey var. meyve de bol bol var. sabah kahvaltıda peynir çeşitleri çok güzel. özellikle yöre tulum peynirleri harika. kısacası yemekler güzel.

gün içinde çıkan aperatiflerde gerçekten leziz ve kaliteliydi.

içecekler vasat. meyve suları berbat ötesi. ayranı da kötüydü.

denize uzak ve servis çok sık yok. can sıkıcı bir durum. deniz kötü sayılır. tabanı kum ama yer yer taşlar var. pek iyi değil ama öyle hiç yüzülmez bir deniz değildi. biz hergün sabahları gittik. sabahları daha iyiydi

havuz gayet büyük yeterli. kaydıraklarda ortalama

soru varsa cevaplayabilirim...

• Otele şimi girdik. Resepsiyonda yarım saattir oda bekliyoruz bakalım girebilecekmiyiz bugun

• Başlarından ayrılma. Sıkıştır sürekli.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.