Şimdi Ara

Ram upgrade icin yardima ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle iyi gunler dilerim. Evde 2.bilgisayar olarak kullanilmasi amaciyla fiyati da uygun oldugu icin ve dokunmatik ve doner ekrana sahip oldugu icin lenovo flex 2 14 59-431681 modelinden aldim 668 tl ye yaklasik 5 6 ay once fakat bu laptopta 2 gb ram var ve cok yetersiz kaliyor. Benim bir kac sorum olacak internete model numarasini ne kadar yazsam da n2830 lu modelin ne kadar ram destekledigini ve ne kadar ram slotu oldugunu bulamadim. Eger pc destekliyorsa ve 2. Bir ram slotu varsa 2. Ye de 4 gb lik bir ram takmak istiyorum(bunun hakkinda da bilgi nerden bulabilirim max ram ve ram slotuyla ilgili). Ama daha once hic ram takdirmadigimdan dolayi garanti disi kalir mi eger kaliyorsa hangi yontemle takilmali(servis vs) 1333 mhz olacak ram ama voltaj degeri falan nasil ogrenirim yardimci olanlara simdiden cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Voltaj değeri çok önemli değil biraz daha fazla enerji harcar ddr3 1333mhz ram desteği sunar max bellek kanalı sayısı 2 max 8gb ram desteği verir 4gb ram daha takıp 6gb yapabilirsiniz.http://ark.intel.com/tr/products/81071/Intel-Celeron-Processor-N2830-1M-Cache-up-to-2_41-GHz işlemci ram özellikleri burada var.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. Peki garanti nasil serviste mi taktirmam lazim urunu alip
  • Alt kapak açılıp takılabilir genelde ufak bir kapakla ayrı bulunurlar ram ve hdd ulaşım kolaydır.genelde herkes bu tip basit işleri kendi yapıyor
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.