Şimdi Ara

Ram takviyesi sistemi hızlandırır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

istediklerini yaparmı bilmem ama ram takviyesi her zaman pcyi hızlandırı. almalısın

Hocam herzaman hızlanırmaz sanırım. P4 e 6 GB ram taksak dahamı hızlı calısacak :D sistem zaten max 1 2 GB yiyor. Sonra cpu tavan :D

p4 ü 1gb ram ile kullanırken 1 gb ram daha taksan pc hızlanmazmı yani ? benb kalkıpta %100 hızlanır diye bişey demedim zaten. ama en azından %25 hızlanacagından eminim.
  • Yok artık adam oldu olacak gitsin çift işlemcili extreme pc alsın bari. Kardeş sen bakma millete. Kullandığın pcden durumun belli. Rem alırsan çok farkını görürsün. Sora bi ara durumu düzeltince toptan yeni kasa alırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

istediklerini yaparmı bilmem ama ram takviyesi her zaman pcyi hızlandırı. almalısın

Hocam herzaman hızlanırmaz sanırım. P4 e 6 GB ram taksak dahamı hızlı calısacak :D sistem zaten max 1 2 GB yiyor. Sonra cpu tavan :D

p4 ü 1gb ram ile kullanırken 1 gb ram daha taksan pc hızlanmazmı yani ? benb kalkıpta %100 hızlanır diye bişey demedim zaten. ama en azından %25 hızlanacagından eminim.

Hocam p4 var bende 3 gb ram var.. Yani 4 gb yapsam daha hızlanacak anlamınamı gelıyor :) herzaman hızlanır demissiniz o yüzden soruoyrum. bu arkadaşin pc yi hızlandırır ona lafım yok. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zabraka

Ya arkadaşalra bana mtayı ve pb tarzı oyunları kasmadan skypeyle beraber yada tsyle oynatırmı onu söyleyin.

tek çekirdekse sıkıntın devam edecektir. Sana maksimum %20 bir performans artışı sağlar. O da maksimum diyorum bak.
  • Ya beyler bizim durumumuz iyi evimiz var arabamız var bide altta kiracımız var allaha şükür.Biz aslında alıcaktık ben aldırmadım bilgisayar bu bana yetiyor dedim.Yoksa geçen sene alıyorduk.Yetmemeye başladı dedim alalım aksine 1 hafta sonra kaza haberi geldi borca girdik işte yksa alıyorduk.Şimdi keşke aldırsayım diyorum ama 3 ay tatilde alıcaz.Bu arada çift çekirdek.
  • Arkadaşlar benim pc 1 gb ramli ama 510 mb gözüküyor neden ?
  • zabraka Z kullanıcısına yanıt
    Sistem kullanıyordur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.