Şimdi Ara

Ram takviyesi sistemi hızlandırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 510mb ram var hd3400 ekran kartı var ve mta oynuyorum dayz swsinde ama çk kasma oluyor.2gb ram alsam kasma gidermi bide skype açıcam aynı zamanda swye flan hızlı girermi ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• istediklerini yaparmı bilmem ama ram takviyesi her zaman pcyi hızlandırı. almalısın
  • Bilgisayardaki tek bir donanimi degistirerek bilgisayar performansini tam olarak saglayamazsiniz. Benim onerim ekran karti+ram+hdd bide mumkunse i7 bir islemci tahmini fiyat 1000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spanyol12

Bilgisayardaki tek bir donanimi degistirerek bilgisayar performansini tam olarak saglayamazsiniz. Benim onerim ekran karti+ram+hdd bide mumkunse i7 bir islemci tahmini fiyat 1000 tl

sallama dostum kim demiş adam rami artıracak sen kalkmış ne diyosun
  • spanyol12 e katılıyorum fakat elindeki pcyi satıp yerine 2,el i5,i7 serisi pcleri öneririm
  • Ben size ram degistiremezsiniz demedim tam olarak performans saglamayazsiniz dedim

• Ram ile birlikte ssd disk de takarsan istediğin performansa kavuşabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram arttırmak işe yarar mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram eklerseniz oyunlarda performansı etkiler ama ekran kartınız eski model

• 512 Ram kullandığına göre PC çok eski olmalı,ram de değişse muhtemelen işlemcisi düşük olduğundan bi işe yaramayacaktır,SSD taksan anakart muhtemelen anakartın onuda desteklemiceği için hiç parça değiştirmeye değmez at gitsin çöpe kasayı
  • işlemciye bağlı bir konu. işlemcinin ne olduğu konusunda bilgi vermemişsin. ama muhtemelen gözle görülür bir farklılığa ulaşamazsın.
  • İslemcini de aoyle ona gore kasma nedeni islemci de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni pc alçaktık arabamız kaza yaptı baya borca gridik o yüzden alamıyoruz.Arkadaşımın hd4600 ekrna kartı 1.5gb rami var işlemcisi benle aynı ve hızlı kasmadan oynuyabiliyor.
  • İşlemcim e2160 1.80 ghz
  • Ya arkadaşalra bana mtayı ve pb tarzı oyunları kasmadan skypeyle beraber yada tsyle oynatırmı onu söyleyin.
  • Fanları ve kasanın metal gövdesini al gerisini eskiler alıom diye bağıran amcalara ver :) ben öyle yaptım sonumu düşünmedim şimdi gayet güzel bi makineye sahibim :)

• hızlandırır ama beklentini karşılayacak bi hız olmaz bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 mb ram kullanıyosun ve iki gb ram alsam hızlanırmı diyosun pc hızlanmaz ve ram da hiçbir zaman pc yi hızlandırmaz cpu hızlandirir ama şöyle bişey var oynadığın oyun 1 gb ram istiyorsa o konuda yardımcı olur bir sistem en az 2 gb ram olması gerekir gidin teknik servis bilgisayarcılardan ram alın 2 gb tahminim 30-40 lira zamanında geçen sene ben 20 ye aldım suan 4 gb ramım var ve çok rahatım pcm canavar gibi
  • Aman ha o sisteme para harcama İstersen git 4 gb ram tak yine hızlanmaz.Sadece ram takmakla bitmiyor bu işler çünkü.Ayrıca millet i5 li i7 li sistem al yazmış.Oyun oynamak için işlemci tavsiyesi vereni de ilk defa görüyorum.Render mi alacaksın kardeşim ne yapacaksın işlemciyi ? Sana versek i7 4770k sonra gitsen onboard hd 4000 ekran kartıyla oyuna girsen ne olacak kasmadan oynayabilecek misin ? Sözlerim sana değil yanlış anlaşılmasın.Önüne gelen bir şeyler diyor dileğim sen mağdur olmayasın
  • Ya kardeşim durumumuz müsait deil diyorum siz bana ne diyorsunuz ya.Beni idare edermi onu soruyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

istediklerini yaparmı bilmem ama ram takviyesi her zaman pcyi hızlandırı. almalısın

Hocam herzaman hızlanırmaz sanırım. P4 e 6 GB ram taksak dahamı hızlı calısacak :D sistem zaten max 1 2 GB yiyor. Sonra cpu tavan :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.