Şimdi Ara

Ram takarken problem !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ep41 ud3l anakartımda 2x2gb kingston ram vardı 8gb a yükseltilebilecegini duydum ve bilgisayarımda bulunan ramlerin aynısında bi cift daha aldım ramler sorunsuzca taktım ama bilgisayarı calışmadı.actıktan sonra anakartın resimi filan geliyor ekranda sonra "dıt" sesi gelior yeniden anakart resmi ve "dıt" sesi bidaha gelior böyle böyle devam ediyor

ramlerin hepsi 800 mhz yeni aldıklarımı 667 mhz mi almalıydım yoksa ?

ramlerınde arıza sözkonusu değilse muhtemelen bıos kaynaklı sorun yasıyorsun .. slotlar dual ise dual olmayan ramler çalışmayabılr.. bunuda goz onunde bulundur ..
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYP TAKARKEN SORUN?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.