Şimdi Ara

RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sorunum şu yeni 2gb ram aldım sistemde falan ram gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor bunun bir çözümü var mıdır acaba ?

• yok mu yardım edicek lütfen ???
  • gözükmüyor derken , toplam ram 4gb kullanılan 2gb gibi mi görünüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_ural -- 15 Haziran 2011; 19:44:01 >
  • biosta 3 gb hafıza gözüküyo ama bilgisayarımda o kadar depolama yeri yok 1gb hafıza yeri var gözüküyo yani aldığım 2 gb gözükmüyo bilgisayarımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa082

biosta 3 gb hafıza gözüküyo ama bilgisayarımda o kadar depolama yeri yok 1gb hafıza yeri var gözüküyo yani aldığım 2 gb gözükmüyo bilgisayarımda

Birazcık daha düzgün açıklama yaparsan daha çok yardımcı oluruz.Sorunun ne olduğunu daha kavrayamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_PowerKiNq01 -- 15 Haziran 2011; 21:16:45 >
  • biosta 3gb ram görünüyor fakat işletim sistemi açıldığında ram 1 gb mı görünüyor doğru mu anlıyorum ?
    işletim sistemi nedir ?
    ram in 1 gb göründüğü sayfanın ss sini alıp buraya koyabilirseniz sorunun ne olduğunu anlamaya yardımcı olur .
  • arkadadaşlar demek istediğim ben şimdi 2 gb ram aldım bunu taktım pc ye biosta sistemde falan gözüküyo ama bilgisayarımda depolamak için aldığım 2gb ram gözükmüyo

RAM SORUNU
  • 2 ram'i depolamak için aldın. Doğru mu okudum?
  • Hocam sen flash disk ile bilgisayar bellegini karistirma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Hocam sen flash disk ile bilgisayar bellegini karistirma...

genç arkadaş baya karıştırmış
  • evt depolamak için aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa082

arkadadaşlar demek istediğim ben şimdi 2 gb ram aldım bunu taktım pc ye biosta sistemde falan gözüküyo ama bilgisayarımda depolamak için aldığım 2gb ram gözükmüyo

RAM SORUNU

Selam
    Eklediğiniz resimdeki Sistem özellikler yazan yere tıklayın ve RAM durumunu öğrenin..

Şunu bilmenizde fayda var;
    RAM bir depolama aracı/aygıtı değildir!!! Depolama araç veya aygıtları, Floppy Disket, Hard Disk, USB+eSATA harici HDD veya USB Flash belleklerdir!
    Yazdığınız mesajlarda bir çok arkadaş neden bahsettiğinizi anlayamamış durumda olduğundan bu mesajı geçmek durumunda kaldım.

• Sizde değil ama kabahat, sizin derdinizi anlamadan size ram satan satıcıda. Kendisine depolama aygıtı istediğinizi belirtmiş miydiniz? Eğer belirttiyseniz gidin o ram'i vurun kafasına. Yok siz ram dediyseniz de elinizde fazladan 2 GB ram olmuş, dursun kenarda yarar bir işe.
  • RAM bir depolama aracı değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

RAM bir depolama aracı değildir.

Arkadaşların dediği gibi ram ile Usb bellek karışmış.
  • En azından sisteme yaramıştır? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_prens

2 ram'i depolamak için aldın. Doğru mu okudum?

sesli güldüm flash bellek olarak kullansın
  • Bence ''Dimm'' uyumsuzluğu olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.