< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.cildir -- 11 Aralık 2023; 0:27:22 > |
RAM sorunu
-
-
öncelikle anakartın asus mu asrock mu ve aynı model aynı hız aynı geçikmede olsa
kit olmayan 4 lü kurulum sorun yaşatır xpm kısmında da sorun yaşarsın
kit bile olsa tam hızı alamayabilirsin.
öncelikle biosu güncelmi ona bak değilse güncelle çok anlamıyorsan yapma ama bilenden yardım al
güncelse biosu defolt ayarlara getir ardından tekrar dene çalışırsa birde xmp yi aç dene
sorun yaşaman belkide xmp ayarındandır 4 lü remde sorun yaşatabilir
gene sorun yaşarsan yeni remleri tek olarak dene genelikle çoğu anakartta 2 li kitler
2 ci ve 4 cü slotlara takılır remlerde sorun yoksa anakrtın desteği yok belkide
ayrıca bu sitemde rem zaten yeterli sana ,niçin yükseltme yapacaksınki
sistemin eski kulan gitsin bu şekilde.
-
dostum anakartının sitesinde uyumlu ramler listesi var, listeye bakarsan bazı ram modellerinin sadece 2 slotu bazılarının da 4 slotun hepsini desteklediğinin infosu var. raminin marka modeline göre kontrol et oradan. belki senin marka sadece 2 slotu destekleyenlerden olabilir
www.asrock.comASRock Fatal1ty B450 Gaming K4https://www.asrock.com/mb/amd/fatal1ty%20b450%20gaming%20k4/index.asp#Support
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sno -- 12 Aralık 2023; 0:44:40 >
Benzer içerikler
- güvenlik bilgisi şu sisteme uygulanırken bir hata oluştu
- autocad kesikli çizgi
- pc mouse görmüyor
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- modem tamiri
- oem açılımı
- dlss nedir
- bağlantı sıfırlandı.
- internetim çok yavaş
- laptop menteşe tamiri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X