Şimdi Ara

Ram Kullanımının %92 olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım başıma gelmez dediğim olay tam olarak oturdu. 1 hafta öncesine kadar bilgisayarım normal çalışırken bugünlerde son 2-3 gün önce güncellemeleri yaptıktan sonra ram kullanımı boştayken %92 civarlarında dolaşıyor.

Bilgisayarımda crack olan sadece bir oyun var oda GTA5 onuda dün yükledim. Fakat sorunun ondan kaynaklandığını düşünmüyorum.

• Sistemim w10. Her zaman böyle. Sorunu düzetlmeyi başardım. Çözüm linkinide buraya atıyorum. Herkeze ulaşsın.
    https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/929135

Konu sahibi problemini çözmüş ancak asıl neden kaynaklandığını belirtmek isterim diğer arkadaşlar için. Problemin kök nedeni Killer Network Suit Manager'dır, araştırırsanız bu programda büyük bir bellek sızıntısı olduğunu görürsünüz. Killer NIC ethernet adaptörlü (e2200 - e2400) anakartların çoğunda kullanıcılar bu programı kuruyor fakat bu durumu fark etmiyorlar. Bir çoğunda da bu problem mevcut. Programın güncel sürümünde bu sorun çözüldü mü test etmedim, ancak en temizi programı kaldırıp sadece sürücüyü kurup o şekilde kullanmak olacaktır.

Selamlar.
  • orcun12122 O kullanıcısına yanıt

SIRF BUNU YAZMAK İÇİN HESAP AÇTIM ADAMIN DİBİSİN KARDEŞİM

SIRF BUNU YAZMAK İÇİN HESAP AÇTIM ADAMIN DİBİSİN KARDEŞİM 2016 da yazmışsın bunu ama

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.