Şimdi Ara

Ram'im Ddr kaç olduğunu nerden öğrenecem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımı güçlendirmek için ram alacam fakat ddr kaç oldugu ve mhz konusunda şüpheye düştüm bu konuda yardım edebilirmisiniz? benim bildiğim 1 gb ddr2 667mhz ram'im var fakat everest programında anlamadım yanında parantezle 333mhz yazıyor ve ddr yazıyor biryerde anlamadım :S 2 tane resim attım bakarmısınız benim ram im ve mhz i kaç? :S ve verdiğim linkdeki ram i alsam sorunsuzca kullanabilirmiyim?
    şimdiden teşekkür ederim :)

Resim 1:

Resim 2:

Almak İstediğim Ram Link

• Yapay Zekanın Yanıtı

RAM'in DDR Kaç Olduğunu Öğrenme

Bilgisayarının RAM'inin DDR kaç olduğunu öğrenmek, sisteminin yeteneklerini anlamak ve yükseltme seçeneklerini değerlendirmek için önemlidir. İşte RAM'in DDR kaç olduğunu öğrenmenin birkaç yolu:

• Sistem Bilgileri: Windows işletim sisteminde, "Bilgisayarım"a sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. "Sistem" sekmesinde, "Bellek" kısmında RAM'in DDR kaç olduğunu görebilirsin.
    • BIOS Menüsü: Bilgisayarını başlatırken BIOS menüsüne gir. Genellikle "Del" veya "F2" tuşlarına basarak erişebilirsin. BIOS menüsünde, "Sistem Bilgileri" veya "Bellek" seçeneklerini ara ve RAM'in DDR kaç olduğunu bul.
    • Üçüncü Taraf Yazılımlar: CPU-Z veya HWiNFO gibi üçüncü taraf yazılımlar, bilgisayarının tüm donanım bileşenleri hakkında ayrıntılı bilgi sağlar. Bu yazılımları kullanarak RAM'inin DDR kaç olduğunu öğrenebilirsin.
    • Bellek Modülünün Etiketi: Fiziksel olarak bilgisayarının içini açabiliyorsan, RAM modüllerinin üzerindeki etiketleri kontrol edebilirsin. DDR sürümü genellikle etikette belirtilir.

RAM'inin DDR kaç olduğunu öğrendikten sonra, yükseltme seçeneklerini daha iyi değerlendirebilir ve sisteminin performansını artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ysftsdln Y kullanıcısına yanıt
    DDR2 - 667 MHZ ram'in var
  • tamam çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysftsdln

tamam çok teşekkürler :)

rica ederim bir sıkıntın oldumu daima sorabilirsin bana yardımsız kalmazsın.

bu konuları kendine dert edinme gel sor hallederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

anladım :) bilgisayarcıya gittim ram almak için dedi kasayı getir buraya bakalım öyle verelim baya zahmetli iş evde otururkende donanım haber geldi aklıma dedim yardım ederler sanırım diye size geldim ya anında aldıkda yardımı çok teşekkür ederim :)
  • Bu arkadaşın tavsiyelerini iyi dinle bende pc ye ram'i bu arkadaş sayesinde almıştım :))
  • quote:

quote:

quote:

anladım :) bilgisayarcıya gittim ram almak için dedi kasayı getir buraya bakalım öyle verelim baya zahmetli iş evde otururkende donanım haber geldi aklıma dedim yardım ederler sanırım diye size geldim ya anında aldıkda yardımı çok teşekkür ederim :)

Sana bir tavsiyede bulunayim ddr 2 ramlar ddr3 göre pahalidir 667 mhz sakin alma 1333 mhz yada 1666 mhz al neden çünkü 667 mhz pek bisey fatk etmiyor 10 tl fazla ver 1333 yada 1666 mhz al yaklasik fiyati sifir 60 ila 75 arasi degisir ama 2 gb olanidir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMİM DUAL Mİ NASIL ANLARIM
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyHonganTeam

quote:

quote:

quote:

Sana bir tavsiyede bulunayim ddr 2 ramlar ddr3 göre pahalidir 667 mhz sakin alma 1333 mhz yada 1666 mhz al neden çünkü 667 mhz pek bisey fatk etmiyor 10 tl fazla ver 1333 yada 1666 mhz al yaklasik fiyati sifir 60 ila 75 arasi degisir ama 2 gb olanidir bu

onu bende biliyorum fakat şöyle birşey var benim anakart ve işlemci o kadar mhz yi destekliyormu? :D o var bu yüzden en ideali 667 değilmi :) + 1 gb takılı toplam 3 gb olacak senin dediğin türde desteklese bile 2 gb olur ikisini bir takamam ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.